fbpx

Servicii fotograf corporate în București – fotografie comercială

Portofoliu fotograf corporate în București – fotografie comercială – fotograf profesionist 

studio foto profesional – fotograf corporate în București– fotografie comercială

Sulyok Imaging este un studio foto profesional în București care oferă servicii specializate de fotografie comercială pentru o gamă largă de aplicații din industria publicitară.

Proiectele foto si video corporate dezvoltate pe parcursul ultimilor cincisprezece ani pentru companiile din România au  avut ca obiect următoarele tipuri de servicii:

 • Fotografie imobiliară pentru dezvoltatori imobiliari, brockeri, hoteluri, clădiri de birouri, reședințe private – apartamente închiriate în regim AirBNB sau Booking. Creșteți rata de succes a vânzărilor apelând la serviciile noastre: fotografie imobiliară, fotografii arhitecturale, tururi virtuale foto și video 360 grade.
 • Portret corporate – de business / fotografii profesionale (fotografie de studio sau outdoor pentru angajați)
 • Fotografie de branding personal pentru profesioniștii care activează în diverse domenii. Fotografii de branding personal pentru întreprinzători, antreprenori, persoane influente în social media realizate de un fotograf profesionist – în studio foto profesional sau outdoor.
 • Fotografii pentru CV
 • Fotografie comercială, fotografii de produs – studio foto profesional în București – fotograf profesionist Adrian Sulyok.
 • Fotografie industrială: fotografii pentru companii care activează în industrie (producție, tehnologie, energie sau construcții), urmărire de șantier, fotografie medicală. Fie că este vorba despre fotografii realizate în interiorul unei fabrici, fie că documentăm foto – video etapele fluxului de producție, putem oferi mixul ideal între comercial și artistic care poate întruni cele mai înalte așteptări.
 • Fotografie de arhitecturi – exterioare sau interioare, fotografii pentru clădiri de afaceri, hoteluri, restaurante, locații turistice. Realizez fotografii imobiliare atât în interior, fotografii profesionale apartamente cât si fotografii arhitecturale ale exteriorului unui imobil.
 • Fotografie de eveniment (corporate), fotografii în cadrul evenimentelor organizate de companii (conferințe, lansări de produs, recepții) realizate de un fotograf profesionist.
 • Fotografii și filmări aeriene cu dronă profesională 4k, montaje video profesionale.
 • Servicii video pentru proiecte corporate, filmări time-lapse, filmări evenimente, interviuri, transmisii live.
 • Fotografii și Video 360 de grade – tururi virtuale video. O modalitate originală de prezentare a unui cartier rezidențial sau a unui imobil este folosirea video 360. Mediul 360° oferă utilizatorilor o experiență captivantă, interactivă, reușind să cuprindă conținutul din toate unghiurile. Acest lucru permite o exprimare creativă care va convinge clientul să achiziționeze produsul / serviciul promovat .
 • Urmărire de șantier – clipuri timelapse. Oferim servicii de fotografiere si filmare profesională pentru toate fazele dezvoltării unui proiect imobiliar, începând cu urmărirea de șantier, pînă la momentul în care apartamentele sunt finalizate și pregătite pentru vânzare. Fotografiile realizate la anumite intervale de timp vor fi editate și livrate în maximum 24 de ore. Aveți astfel posibilitatea de a comunica în timp real pe canalele social media despre stadiul în care se găsesc proiectele imobiliare. Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale.
 • Clipuri de prezentare. Este important să vă asigurați că puteți prezenta produsele și serviciile oferite  într-o lumină pozitivă. O reprezentare vizuală atractivă a produselor si serviciilor este o modalitate foarte bună de a atrage pe cineva să devină client.
 • Fotografie documentară, evenimente, reportaje și alte proiecte speciale.

Fotograf corporate în București – Adrian Sulyok – fotograf profesionist 

Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient. Dacă doriți să adăugați credibilitate afacerii dvs., luați în considerare angajarea unui fotograf profesionist. Vă punem la dispoziție un studio foto profesional și experiența de peste cincisprezece ani în fotografie corporate pentru a crea acea imagine care să vorbească despre spiritul afacerii pe care o dezvoltați și care să reflecte profesionalismul și atenția la detalii pe care doriți să le observe cât mai mulți clienți pe viitor!
Imaginile sunt ingredientul cel mai important pentru orice campanie de marketing de succes, așa că de ce să nu vă asigurați că obțineți cele mai bune rezultate, angajând un fotograf corporate?
fotograf corporate - fotografie comerciala - fotograf profesionist in Bucuresti