fbpx

Servicii fotograf corporate

Portofoliu fotograf corporate în București

Sulyok Imaging oferă fotografie comercială pentru o gamă largă de aplicații în publicitate. Servicii foto pentru evenimente corporate, fotografie imobiliară și AirBnb, fotografii industriale, fotografii aeriene și portrete corporate în studio sau în locația clientului. Vă punem la dispoziție experiența noastră de peste douăzeci de ani în fotografie de eveniment. Fotograf specializat în imobiliare, Airbnb, fotografie hotelieră, fotografii în interiorul unui restaurant, fotografii pentru spații office.  Fotograf corporate specializat în fotografie comercială de produs, fotografii industriale, imagini din interiorul unei fabrici, fotografii ale fluxului de producție, fotografii cu angajații la lucru.

Sulyok Imaging vă poate oferi mixul ideal între comercial și artistic care va satisface toate așteptările. Vă putem oferi fotografii profesionale de eveniment, fotografii în cadrul evenimentelor team building, petreceri corporate, meeting-uri, lansări de produse, competiții, festivaluri, aniversarea companiei, evenimente de PR. Fotografii de prezentare și portrete corporate, albume, prezentări și altele. Vă oferim servicii video pentru proiecte corporate, video 360 grade, filmări time-lapse, filme de prezentare.  Fotografii profesionale de portret, ședințe foto pentru portrete editorial sau profesional ale angajaților companiei.

Portofoliu fotograf corporate în București

Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient. Dacă doriți să adăugați credibilitate afacerii dvs., luați în considerare angajarea unui fotograf profesionist.
Costul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl vom aloca.
Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale, fotografii de eveniment sau fotografie comercială pentru materiale de marketing: 0728007149.