Servicii foto corporate –  Fotografie aeriană – filmări dronă 

În piața imobiliară foarte competitivă, companiile apelează la fotografii si filmari aeriene cu drone performante ca metodă optimă de a obține o imagine atractivă de ansamblu a unei proprietăți. Imaginile impresionante realizate cu drona reprezintă un element-cheie pentru îmbunătățirea calității vânzării.
Nimic nu promovează mai bine o proprietate decât vederea de sus a acesteia, plasarea în context și evidențierea avantajelor sale.
În trecut, astfel de imagini aeriene puteau fi obținute numai prin utilizarea unor metode costisitoare precum elicopterele. Acum ne bucurăm de avantajul scăderii costurilor acestor proiecte de fotografie aeriană si filmari din dronă. Drona este un instrument accesibil, ușor de utilizat, care permite realizarea de fotografii panoramice și filmări aeriene la calitate HD.

Folosind fotografii și filmări aeriene cu drona creșteți ratele de succes ale vânzării, prezentând clienților o imagine de ansamblu asupra proprietății.

Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient. Dacă doriți să adăugați credibilitate afacerii dvs., luați în considerare angajarea unui fotograf profesionist in imobiliare.

Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale.