Ședință foto beauty fashion glamour

Fotografii glamour – ședință foto beauty fashion 

Bucură-te de o ședință foto beauty fashion în studioul Sulyok Imaging!

Dacă îți dorești fotografii fashion, portrete de studio sau fotografii de branding personal care să te ajute în acțiunile din mediile sociale, îți propunem o sesiune foto glamour în studioul nostru. Fiecare sesiune foto este concepută pentru a evidenția puterea, feminitatea, încrederea și frumusețea ta unică. Sedința foto de portret beauty și glamour este adaptată personalității, trăsăturilor tale fizice și personajului pe care dorești să îl dezvălui în fața camerei.

Fotografia glamour este diferită de fotografia de modă, deosebindu-se în special prin tehnica de fotografiere și prin schemele de lumini folosite. O sesiune foto glamour beauty în studio nu este despre haine sau despre locație. O sesiune foto glamour este despre tine.

Ședință foto profesională – studio foto București

Vom face atât fotografii lifestyle cât și portrete / headshots. Fotografiile vor avea succes pe platformele online –  Facebook, Instagram, Tinder sau vor putea decora interiorul casei tale. Te putem ajuta dacă îți dorești să printezi sau să înrămezi o fotografie.

Cum decurge o  ședință foto beauty – fashion  în studio foto București ?

Înaintea ședinței foto vom stabili împreună vestimentația si accesoriile pe care le vom folosi. Pentru a surprinde cea mai bună versiune a ta, îți oferim servicii de machiaj profesional,  artistic, creativ și conceptual.

La final, cele mai reușite fotografii vor fi editate artistic, folosind efecte care vor da unicitate fiecărei imagini. Vor fi acele fotografii care se vor bucura de aprecierea prietenilor pe Facebook, vor atrage un număr mai mare de „follow-eri” pe Instagram sau îi vor face pe admiratorii de pe Tinder sa folosească „swipe right”. 🙂

Preț ședință foto glamour:

Ședință foto beauty fashion cu durata de o oră

În timpul sesiunii foto de o oră vom putea face fotografii doar în studio, folosind cel mult două ținute. Vom realiza minimum 100 de imagini care vor fi editate primar. Din acestea, vom edita în detaliu o selecție de 5 fotografii. Costul sesiunii foto de o oră este 600 lei.

Ședința foto profesională de două ore

Se poate desfășura atat atât în studio cât și în locații outdoor. În timpul sesiunii foto vei putea schimba până la patru ținute. Toate imaginile realizate (minimum 200) vor fi postprocesate, urmând ca o selecție de 10 imagini să fie retușate în detaliu. Costul sesiunii foto de două ore este 800 lei.

Ședință foto beauty fashion de trei ore  – studio foto în  București

Acest pachet include minimum 300 de fotografii editate primar, din care va fi editată în detaliu o selecție de 15 imagini. Costul acestei sesiuni este 1000 lei.

Fotografiile editate primar vor fi trimise în cel mult două zile de la ședința foto, urmând ca selecția celor mai bune imagini să necesite încă două zile pentru editarea detaliată.

Dacă dorești, îți putem oferi și machiaj profesional, costul acestui serviciu fiind 250 lei.

Sumele de mai sus nu conțin TVA.

Sulyok Imaging este un studio de fotografie (studio foto București) în care te vei simți inspirată și vei fi în cea mai bună formă pentru ședința foto glamour. Fiecare ședință foto are efect transformator asupra personajului care se lasă fotografiat.

Ne place să spunem că relația de încredere și chimia care se creează pe măsură ce facem fotografii sau în timpul machiajului stau la baza oricărei poze bune. Te placi pe tine mai mult, te (re)descoperi, te surprinzi cu ipostaze pe care nu ți le cunoșteai înainte.

Voucher cadou ședință beauty fashion

Vrei să faci un cadou special persoanei dragi? Îți punem la dispoziție vouchere – cadou în format digital sau printat pe care sora, mama, prietenii sau partenera de viață le vor primi cu bucurie.

Pentru mai multe detalii ne poți suna la numărul de telefon 0728007149.