fbpx

Ședință foto glamour – beauty – fotografii fashion

Dacă îți dorești fotografii fashion, portrete de studio sau fotografii de branding personal care să te ajute în acțiunile din mediile sociale, îți propunem o sesiune foto glamour în studioul nostru. Fiecare sesiune foto este concepută pentru a evidenția puterea, feminitatea, încrederea și frumusețea ta unică. Sedința foto de portret beauty și glamour este adaptată personalității, trăsăturilor tale fizice și personajului pe care dorești să îl dezvălui în fața camerei.

Fotografia glamour este diferită de fotografia de modă, deosebindu-se în special prin tehnica de fotografiere și prin schemele de lumini folosite. O sesiune foto glamour beauty în studio nu este despre haine sau despre locație. O sesiune foto glamour este despre tine.

Ședință foto profesională

Vom face atât fotografii lifestyle cât și portrete / headshots. Fotografiile vor avea succes pe platformele online –  Facebook, Instagram, Tinder sau vor putea decora interiorul casei tale. Te putem ajuta dacă îți dorești să printezi sau să înrămezi o fotografie.

Cum decurge o  ședință foto glamour – beauty – fotografii fashion  în studioul nostru?

Înaintea ședinței foto vom stabili împreună vestimentația si accesoriile pe care le vom folosi.  Îți vom pune la dispoziție si garderoba studioului Sulyok Imaging pentru a avea libertatea de a experimenta ținute transformatoare. Pentru a surprinde cea mai bună versiune a ta, îți oferim servicii de machiaj profesional,  artistic, creativ și conceptual.

La final, cele mai reușite fotografii vor fi editate artistic, folosind efecte care vor da unicitate fiecărei imagini. Vor fi acele fotografii care se vor bucura de aprecierea prietenilor pe Facebook, vor atrage un număr mai mare de „follow-eri” pe Instagram sau îi vor face pe admiratorii de pe Tinder sa folosească „swipe right”. 🙂

Preț ședință foto glamour:

Ședința foto profesională cu durata de o oră

În timpul sesiunii foto de o oră vom putea face fotografii doar în studio, folosind cel mult două ținute. Vom realiza minimum 100 de imagini care vor fi editate primar. Din acestea, vom edita în detaliu o selecție de 10 fotografii. Costul sesiunii foto de o oră este 450 lei.

Ședința foto profesională de două ore

Se poate desfășura atat atât în studio cât si în locații outdoor. În timpul sesiunii foto vei putea schimba până la patru ținute. Toate imaginile realizate (minimum 200) vor fi postprocesate, urmând ca o selecție de 20 de imagini sa fie retușate în detaliu. Costul sesiunii foto de două ore este 600 lei.

Ședința fot profesională de trei ore

Acest pachet include minimum 300 de fotografii editate primar, din care va fi editată în detaliu o selecție de 30 de imagini.

Studio foto profesional în București

Sulyok Imaging este un studio foto profesional în București în care te vei simți inspirată și vei fi în cea mai bună formă pentru ședința foto glamour.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii ne poți suna la numărul de telefon 0728007149.

%d blogeri au apreciat: