fbpx

Clip turneu Loredana - Ador 2018

Sulyok Imaging

Tonelli Romania

Coradia Polyvalent Romania

Filmare dronă pentru imobiliare

Video 360 grade

Rompetrol - Sibiu

Crucea Eroilor Neamului

Clipuri de prezentare – filme comerciale pentru clienți corporate

Pentru a realiza videoclipuri care să conducă la rezultatele dorite, începem cu discutarea nevoilor clientului nostru, apoi propunem un scenariu. Suntem specializați în crearea de videoclipuri promoționale pentru o gamă largă de clienți și într-o gamă variată de industrii. Ne asigurăm că acest întreg proces este eficient, transparent și, desigur, oferă un video comercial excepțional. Vă ajutăm cu idei conceptuale și vă sfătuim cu privire la ideile dvs. existente pentru a le pregăti pentru producție. Ne propunem să oferim tuturor și să livrăm reclame de cea mai înaltă calitate, cu bugete mari și mici, folosind echipamente video de ultimă generație.

Filmări profesionale și clipuri de prezentare, video 360 grade, filmări aeriene cu dronă 4k, filmare și montaj time-lapse.

Vă stăm la dispoziție pentru realizarea spoturilor, a filmelor de promovare a afacerii dumneavoastră sau înregistrarea și transmiterea live a evenimentelor.

Vă punem la dispoziție următoarele servicii:

 • scenariu
 • înregistrări video și transmisiuni live streaming
 • înregistrare voci / voice over
 • grafică video
 • editare sunet și imagine
 • filmare și montaj audio / video
 • Video 360 grade

De la conceptul creativ al clipului necesar promovării companiei dvs. sau al unui produs nou lansat pe piață, până la finalizarea acestuia, dispunem de mijloacele necesare pentru a vă susține în obținerea unor clipuri publicitare creative ce vor ajunge la publicul țintă.
Este dovedit ca un clip video implică o audiență cu până la 250% mai mare! Vă punem la dispoziție experiența și echipamentul necesar pentru a reda viziunea companiei sau a produsului dumneavoastră, fie ca e vorba de un clip video intern, reclamă TV sau video promoțional.

Producție video comercial – clipuri de prezentare – clipuri publicitare

Știm că videoclipul este printre cele mai eficiente tipuri de marketing și că crescut în ultimii ani în social media. Încorporarea video în strategia de marketing este utilă, dar dacă doriți un impact real, trebuie să încercați video 360. Publicul tintă al afacerii pe care o conduceti va răspunde mai bine la eforturile de marketing dacă acestea conțin video 360.
Există avantaje clare oferite de filmările 360, atunci când le includeți în strategia dvs. de marketing prin conținut , în scopul promovării proiectelor imobiliare sau a portofoliului de clădiri pe care îl administrați. Oferă o experiență interactivă încurajând implicarea spectatorilor și, prin aceasta, are de peste trei ori rata de conversie a conținutului video tradițional și o rată de vizualizare repetată de 30%.

Statistici care demonstreaza că atât consumatorii cât şi comercianţii sunt mai receptivi la conţinutul video:

 • Facebook este primul website în lume ca număr de utilizatori activi/lunar, iar Youtube este al doilea;
 • 82% dintre consumatori preferă conţinutul video live altor tipuri de postări în social media;
 • 87% dintre comercianții online utilizează conținut video în scopuri de marketing;
 • 45% dintre utilizatorii de internet privesc săptămânal mai mult de o oră de conţinut video pe Facebook şi Youtube;
 • Peste jumătate din conținutul video este vizionat pe dispozitive mobile;
 • 59% dintre directorii de companii sunt de acord că, dacă textul și videoclipul sunt disponibile pe același subiect, este mai probabil ca utilizatorul să aleagă videoclipul;
 • Conţinutul video generează cu 1200% mai multe acțiuni din partea utilizatorilor decât textul și imaginile la un loc.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre proiectele noastre de fotografie profesională si serviciile video profesionale, vă invităm să ne contactați: 0728007149.

%d blogeri au apreciat: