fbpx

Clip turneu Loredana - Ador 2018

Sulyok Imaging

Tonelli Romania

Coradia Polyvalent Romania

Filmare dronă pentru imobiliare

Video 360 grade

Rompetrol - Sibiu

Crucea Eroilor Neamului

Clipuri publicitare pentru clienți corporate

Filmări și clipuri de prezentare profesionale, video 360 grade, filmări aeriene cu dronă 4k.

Vă stăm la dispoziție pentru realizarea spoturilor, a filmelor de promovare a afacerii dumneavoastră sau înregistrarea și transmiterea live a evenimentelor.

Vă punem la dispoziție următoarele servicii:

  • scenariu
  • înregistrări video și transmisiuni live streaming
  • înregistrare voci / voice over
  • grafică video
  • editare sunet și imagine
  • filmare și montaj audio / video
  • Video 360 grade

De la conceptul creativ al clipului necesar promovării companiei dvs. sau al unui produs nou lansat pe piață, până la finalizarea acestuia, dispunem de mijloacele necesare pentru a vă susține în obținerea unor clipuri publicitare creative ce vor ajunge la publicul țintă.
Este dovedit ca un clip video implică o audiență cu până la 250% mai mare! Vă punem la dispoziție experiența și echipamentul necesar pentru a reda viziunea companiei sau a produsului dumneavoastră, fie ca e vorba de un clip video intern, reclamă TV sau video promoțional.

Știm că videoclipul este printre cele mai eficiente tipuri de marketing și că crescut în ultimii ani în social media. Încorporarea video în strategia de marketing este utilă, dar dacă doriți un impact real, trebuie să încercați video 360.
Există avantaje clare oferite de filmările 360, atunci când le includeți în strategia dvs. de marketing prin conținut , în scopul promovării proiectelor imobiliare sau a portofoliului de clădiri pe care îl administrați. Oferă o experiență interactivă încurajând implicarea spectatorilor și, prin aceasta, are de peste trei ori rata de conversie a conținutului video tradițional și o rată de vizualizare repetată de 30%.

Publicul tintă al afacerii pe care o conduceti va răspunde mai bine la eforturile de marketing dacă acestea conțin video 360.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre proiectele noastre de fotografie profesională si serviciile video profesionale, vă invităm să ne contactați: 0728007149.