Fotograf corporate Bucuresti

Servicii foto-video oriunde în România

Servicii profesionale fotograf corporate 

Suntem o echipă specializată în fotografie și producție video corporate, având o misiune clară: să aducem povestile și proiectele dvs. la viață prin imagini și videoclipuri spectaculoase.

Cu sediul în București și disponibilitate pentru proiecte oriunde în România, suntem aici pentru a vă ajuta să comunicați vizual cu impact.

Vă invităm să descoperiți cele mai recente proiecte în care am fost implicați, explorând portofoliul nostru de fotografie.

Fotografie imobiliară

Creșteți vânzările prin imagini imobiliare profesionale

Filmări dronă și fotografie aeriană

Fotografii panoramice și filmări aeriene la calitate 4k

Servicii foto-video profesionale

Fotograf corporate cu portofoliu semnificativ

Echipă de fotografi specializați în proiecte corporate

De peste douăzeci de ani fotografiile noastre aduc la viață identitatea și cultura companiilor din România.

Acestea sunt doar câteva dintre serviciile specializate pe care le oferim:

 • Fotografii industriale: Fie că este vorba despre fotografii realizate în interiorul unei fabrici sau hale pentru depozitare, fie că documentăm foto – video etapele fluxului de producție, putem oferi mixul ideal între comercial și artistic care poate întruni cele mai înalte așteptări.
 • Servicii foto pentru proiecte imobiliare: Prezentăm proprietățile în cea mai bună lumină, prin imagini atrăgătoare. 
 • Fotografie de arhitecturi– exterioare sau interioare, fotografii pentru clădiri de afaceri, hoteluri, restaurante, locații turistice. Realizăm fotografii imobiliare atât în interior, fotografii profesionale apartamente cât si fotografii arhitecturale ale exteriorului unui imobil.
 • Timelapse & urmărire de șantier: Oferim servicii de fotografiere si filmare profesională pentru toate fazele dezvoltării unui proiect imobiliar, până la momentul în care apartamentele sunt finalizate și pregătite pentru vânzare. Fotografiile realizate la anumite intervale de timp vor fi editate și livrate în maximum 24 de ore. Aveți astfel posibilitatea de a comunica în timp real pe canalele social media despre stadiul în care se găsesc proiectele imobiliare. Contactați-nepentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale.
 • Fotografii și Video 360 de grade – tururi virtuale video. O modalitate originală de prezentare a unui cartier rezidențial sau a unui imobil este folosirea video 360. Mediul 360° oferă utilizatorilor o experiență captivantă, interactivă, reușind să cuprindă conținutul din toate unghiurile. Acest lucru permite o exprimare creativă care va convinge clientul să achiziționeze produsul sau serviciul promovat.
 • Fotografii aeriene și filmări cu drona: pentru imobiliare, spații industriale, fabrici, agicultură sau evenimente, montaje video profesionale.
 • Fotografie documentară, evenimente, reportaje și alte proiecte speciale realizate de un fotograf corporate cu portofoliu relevant.   
 • Evenimente corporate: Capturăm momentele importante ale companiei în imagini unice. Oferim servicii foto în cadrul evenimentelor corporate (conferințe, lansări de produs, recepții) realizate de un fotograf profesionist.

Filme de prezentare, video marketing. clipuri comerciale

 • Filme de prezentare: Realizăm filme de prezentare care aduc în prim-plan viziunea și valorile companiei dvs.  O reprezentare vizuală atractivă a produselor si serviciilor este o modalitate foarte bună de a atrage pe cineva să devină client.
 • Filmări aeriene cu dronă: Realizăm filmări aeriene profesionale cu drona pentru diverse obiective precum proprietăți imobiliare, industrie, infrastructură, promovarea destinațiilor turistice, agricultură și multe altele.
 • Integrare timelapse: Vă oferim servicii de urmărire de șantier pentru comunicarea în tip real a stadiului evoluției proiectelor imobiliare sau industriale.
 • Servicii video evenimente: Capturăm și documentăm evenimentele companiei dvs. cu profesionalism.
video production services in Bucharest
fotografii industriale - oameni
productie video - servicii foto video evenimente
fotograf eveniment corporate

Fotograf corporate – Adrian Sulyok – studio foto în București 

Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient.

Dacă doriți să adăugați credibilitate afacerii dvs., luați în considerare angajarea unui fotograf profesionist.

Vă punem la dispoziție un studio foto în București și experiența de peste cincisprezece ani în fotografie comercială pentru a crea acea imagine care să vorbească despre spiritul afacerii pe care o dezvoltați și care să reflecte profesionalismul și atenția la detalii pe care doriți să le observe cât mai mulți clienți pe viitor.