Fotograf evenimente corporate

Servicii foto – video complete pentru evenimente corporate

Fotograf evenimente corporate oriunde în România.

Dacă detalii precum locație, catering, decor, cadouri vor lăsa o impresie doar asupra participanților direct implicați în derularea evenimentului companiei, fotografiile rezultate care vor ajunge în presă sau pe canale de social media vor crea o impresie unui public mai larg. 

De aceea este esențială contractarea unui fotograf profesionist specializat în evenimente corporate care să cunoască cerințele unui astfel de proiect. Astfel, fotografiile realizate vor reflecta valorile companiei și vor îi susține imaginea.

De ce să alegeți serviciile unui fotograf profesionist?

Fotograf evenimente corporate 

Un fotograf profesionist va cere un rezumat din care sa reiasă clar asteptarile pe care le aveți.

Înaintea începerii evenimentului este necesar să comunicați fotografului dacă aveți nevoie de cadre care să conțină detalii de branding al sălii sau doriți ca anumiți vorbitori să fie evidențiați în fotografii. Acesta va surprinde toate momentele fără a deranja participanții. Cu alte cuvinte va fi peste tot, trecând neobservat.

Diversitatea cadrelor este un alt detaliu de care un fotograf corporate va ține cont.

Nu în ultimul rând, la finalul evenimentului, va putea pune la dispoziția organizatorilor o selectie de imagini care să fie trimise catre presă. Restul fotografiilor vor fi postprocesate si livrate în maximum două zile.

Servicii complete foto – video pentru evenimente – productie video

Vă punem la dispoziție experiența noastră de peste douăzeci de ani în fotografie corporate și servicii foto – video de eveniment.

Echipa noastră de videografi profesioniști vă poate ajuta să documentați și să înregistrați orice tip de eveniment. De la conferințe și seminarii la petreceri de firmă și lansări de produse, suntem aici pentru a vă asigura că fiecare moment important este surprins într-un mod profesional.

Fotograf Evenimente Corporate

Fie că organizați o conferință, un seminar, o lansare de produs sau un eveniment de team building, suntem aici pentru a captura momentele cheie. Fotografiile noastre vă vor ajuta să păstrați amintiri de neuitat și să documentați succesul evenimentului dvs.

Videografie Evenimente Corporate

Imaginați-vă să aveți un videoclip profesionist care surprinde atmosfera și momentele deosebite ale evenimentului dvs. De la discursurile inspiraționale la interacțiunea din cadrul evenimentului, vom crea un conținut video care va rămâne în memoria participanților.

Transmisiuni Live

Doriți să ajungeți la un public mai larg? Oferim servicii de transmisiuni live pentru a conecta evenimentul dvs. cu publicul online. Cu tehnologie de vârf și echipamente de streaming de înaltă calitate, veți putea să transmiteți în timp real și să interacționați cu spectatori din întreaga lume.

Editare Video Profesională

Nu se oprește totul la filmare. Vă oferim servicii complete de editare video pentru a transforma materialul brut într-un conținut final de înaltă calitate. Efecte vizuale, sunet clar și montaj precis – suntem experți în aducerea poveștilor dvs. la viață.

 • Experiență vastă în fotografia și videografia de evenimente corporate.
 • Abordare creativă și atenție la detalii.
 • Echipament de ultimă generație pentru a asigura calitatea superioară a imaginilor și a videoclipurilor.
 • Flexibilitate pentru a ne adapta nevoilor dvs. și pentru a oferi soluții personalizate.
 • Respectarea termenelor limită și livrarea rapidă a conținutului final.

Suntem aici pentru a vă ajuta să capturați momentele speciale și să creați conținut video de calitate pentru evenimentele dvs. corporate. Cu o experiență vastă în domeniu și o echipă pasionată de storytelling vizual, suntem gata să aducem evenimentele dvs. la viață prin fotografii și videoclipuri captivante.

Ofertă de preț servicii foto pentru evenimente corporate:

 • Tariful pentru servicii de fotografiere a evenimentului dvs. începe de la 100 Euro / oră (pentru evenimente de minimum 2h) și scade pentru evenimentele care durează mai mult.
 • Veți primi un număr minim de 150-300 de fotografii.
 • Prețul include editarea standard a fotografiilor.
 • Cu ajutorul echipei Sulyok Imaging vă putem asigura prezența a doi sau trei fotografi pe toată durata evenimentului  precum și servicii de filmare profesională, cu posibilitatea realizării unui clip video.
 • Un eveniment de o zi pornește de la 400 Euro / zi (pentru evenimente de maxim 8h, desfășurate în București sau împrejurimi);
 • Pentru evenimente organizate în țară (la mai mult de 35 km de București) vă putem oferi un cost adaptat;

Pentru deplasări în țară oferta noastră va include costuri de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect.

Pentru a discuta mai multe detalii și pentru a primi o ofertă personalizată, vă invităm  să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți din evenimentul dvs. corporate un succes remarcabil din punct de vedere vizual.