Sedinta foto business – fotografii corporate

Sedinta foto business în studio sau în locația dumneavoatră

Sedinta foto business este cerută frecvent de companiile mari pentru a-și prezenta angajații în pagina companiei, dar imaginile sunt folosite și pe site-urile de socializare, precum Linkedin și Twitter sau în CV-uri, ca fotografii de profil.

Portretul business este parte a imaginii profesionale pe care doriți să o promovați pe diferite canale de social media. Puteți folosi fotografii portret profesional pentru apariții în presa scrisă, pe site-uri web, pentru CV sau participări la conferințe.

Alegeți imagini de profil care vorbesc despre Dumneavoastră și trimit un mesaj colegilor, partenerilor de afaceri, chiar și prietenilor. Acestea ajută în formarea unei prime impresii pozitive și  cresc încrederea celor care vă cunosc deja pentru profesionalism.

Ofertă de preț sedinta foto  business – fotografii corporate – fotografii de profil

Puteți alege între sedinta foto portret cu durata de o oră și cea de două ore.

În timpul sesiunii foto de o oră vom putea face fotografii doar în studio, folosind fundaluri neutre si cel mult două ținute. Vom realiza minimum 100 de imagini care vor fi editate primar. Din acestea, vom edita în detaliu o selecție de 5 fotografii.

Cost sesiune foto de o oră – 550 lei.

Sedinta foto business de două ore poate avea loc fie în studio, fie în locații outdoor sau la biroul dumneavoastră. În timpul sesiunii foto de două ore veți putea schimba până la patru ținute. Toate imaginile realizate (minimum 200) vor fi postprocesate, urmând ca o selecție de 10 de imagini sa fie retușate în detaliu.

Costul propus pentru ședința foto portret de două ore în studio este 750 lei.

Ședințele foto care au loc în afara studioului includ un extracost pe care vi-l putem comunica după aflarea detaliilor locației.

Studio foto în Bucuresti

Pentru a fotografia cea mai bună versiune a Dumneavoastră, vă punem la dispoziție și servicii de make-up profesional,  costul fiind 250 lei.

Sumele de mai sus nu includ TVA. 

Fotografiile oferă clienților potențiali încredere atunci când caută informații despre afacerea dvs.

Acestea asigură clienții că în spatele serviciilor pe care le oferiți există o persoană reală si de încredere. De câte ori nu vi s-a întâmplat să căutați informații despre un furnizor de servicii si să constatați ca nu există fotografii ale acestuia oricât ați răscoli internetul?

Cele mai mulți persoane preferă să caute mai departe, până găsesc specialistul a cărui imagine / fotografie să transmită profesionalism, experiență, seriozitate, implicare.

Percepția pe care publicul și-o  crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediile sociale.

Există două tipuri diferite de fotografie de portret corporate – portret profesional fotografiat pe fundal neutru și portret editorial. 

Sedinta foto  business – fotografii profesionale – poze de profil

– Fotografii portret profesional – poze de profil realizate de obicei într-un studio foto, cu fundal neutru și lumini speciale, astfel încât accentul să fie pus pe subiect.

În ceea ce privește încadrarea, se folosesc imagini care expun partea superioară a corpului. Acestea sunt cel mai des folosite ca fotografii de profil pe diverse site-uri.

– Portretul editorial este fotografiat de obicei la birou, în clădirea în care vă desfăsurați activitatea sau în spații care au legătură cu activitatea companiei.

Aceasta este o abordare originală și creativă mai interesantă decât folosirea unui un fundal simplu. De exemplu, un medic îsi poate dori fotografii editoriale în cabinet sau pe holul unui spital, purtând halat și stetoscop. Acest tip de fotografie se găsește adesea în reviste și în articolele online.

Pentru fotografii profesionale sau poze de profil, apelați la un fotograf profesionist!

Pentru ca fotografiile rezultate să vă ajute în promovarea imaginii dorite este important să definiți mesajul pe care doriți să îl transmiteți. De asemenea, este bine să aveți definit un plan al aparițiilor media.

În funcție de scopul fotografiilor, vom putea stabili detaliile sesiunii foto, locația, atmosfera fotografiilor. Ideal este să folosim două-trei ținute si accesorii variate pentru a putea folosi fotografiile în mai multe direcții.

Fotografia de portret este foarte importantă pentru promovarea unei imagini bune a companiei în care lucrați.

Când doriți să realizați o ședință foto business cu angajații companiei este important să vă gândiți la mesajul pe care încercați să îl transmiteți și să-l transpuneți în imagini sugestive.

Fotografii portret profesional în studio – sedinta foto business – fotografii profesionale – poze corporate

Percepția pe care publicul și-o  crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediile sociale.

În studioul Sulyok Imaging realizăm combinația perfectă între comercial și artistic pentru a oferi la cele mai înalte standarde calitative atât fotografii corporate, portrete business, fotografii portret profesional de studio precum și fotografii profesionale pentru apariții în presă.

Investiți într-un portofoliu de fotografii profesionale – poze de profil – imagini corporate care să vă reprezinte și să vă susțină în construirea brand-ului personal!