Studio foto in Bucuresti – sedinte foto portret

Studio foto in Bucuresti – Sedinte foto profesionale

Sulyok Imaging este un studio foto situat in Bucuresti care oferă clienților săi o gamă variată de servicii foto profesionale:  fotografii portret corporate, ședințe foto pentru CV sau branding personal, fotografii profesionale beauty, fashion, glamour.

Ne adresăm în egală măsură companiilor cu ședințe foto de business, fotografii ale spațiului de lucru, dar și antreprenorilor care au nevoie de fotografii de portret pentru branding personal, poze pentru profil in social media. 

Cu experiența a peste cincisprezece ani și cu un portofoliu relevant în fotografie corporate, vă așteptăm pentru a beneficia de servicii foto profesionale premium.

Descoperiți oferta noastră cu servicii foto de studio în secțiunea de mai jos!

studio foto in Bucuresti

Studio foto in Bucuresti – ședințe foto portret profesional

  • Ședințe foto pentru CV, fotografii profesionale de profil pentru social media.
  • Fotografii business, portret corporate.
  • Fotografii fashion. Ședinte foto glamour în studio sau în locații propuse de clienți. Fotografii beauty / fashion.
  • Ședință foto profesională pentru branding personal.
  • Ședințe foto portret în studio sau outdoor.
  • Ședințe foto office – portret profesional al angajaților pentru website-ul companiei.
  • Sesiuni foto cu angajații în contextul biroului.
  • Sesiuni foto lifestyle.
  • Poze profesionale de profil.
  • fotografii de produs.

Oferiti un voucher sedinta foto 

În studio sau outdoor vă așteptăm pentru o ședință foto profesională, sesiuni foto aniversare, sesiuni foto beauty-glamour.

Surprindeți persoana dragă cu un voucher cadou pentru o ședință foto de portret! Vă punem la dispoziție carduri cadou pentru sesiuni foto de CV, ședințe foto pentru branding personal, poze pentru profil sau fotografii glamour în studio.

Ședință foto profesională de portret pentru CV – studio foto in Bucuresti

Aveți nevoie de fotografii de portret realizate  într-un studio foto profesional? Vă așteptăm pentru o ședință foto de portret pentru CV, sau dacă vă doriți imagini de calitate pentru social media.

Ședință foto profesională glamour – beauty – fotografii fashion – ședințe foto portret – studio foto Bucuresti

Pentru a avea fotografii fashion, portrete de studio sau fotografii de branding personal care să vă ajute în acțiunile din mediile sociale, vă propunem o sesiune foto glamour în studio.

Înaintea ședinței foto vom stabili împreună vestimentația si accesoriile pe care le vom folosi.  Pentru a vă surprinde cea mai bună versiune, vă oferim servicii de machiaj profesional,  artistic, creativ și conceptual.

Studio foto in Bucuresti

Oferta noastră include și fotografii decorative, printuri de autor, albume foto – carte, design de albume personalizat.

Studioul nostru  situat în sectorul 1 – București, oferă un spațiu generos în care vă veți găsi cea mai bună stare pentru a poza.

Voucher cadou ședință foto profesională

Doriți să oferiți în dar o ședință foto? Cu un voucher cadou ședință foto vă puteți arăta aprecierea pentru persoanele importante din viața dumneavoastră și le veți surprinde în cel mai plăcut mod.

Vă așteptăm să programați ședința foto profesională in studioul Sulyok Imaging!

Cine suntem? – Studio foto in Bucuresti

Adrian Sulyok si-a început cariera de fotograf profesionist după absolvirea facultatii de Arte Plastice din Oradea, specializându-se în fotografie. 

În 2001 s-a stabilit în București, unde lucrează în cadrul proiectului SulyokImaging.  Oferă servicii de fotografie profesională și producție video pentru clienții preocupati de promovarea imaginii.

Maria Sulyok este creator de conținut și make-up artist în cadrul studioului de fotografie Sulyok Imaging. Consilier de imagine și stil pentru clienții studioului, generator de idei și concepte pentru teme de fotografie sau campanii de marketing.

Servicii foto – video profesionale – studio foto in Bucuresti

Pasiunea investită este esențiață petru  orice activitate de business, indiferent de domeniul în care lucrați. Începeți cu o imagine impecabilă, asigurați-vă că sunteți o prezență constantă pe rețelele sociale și tratați fiecare client exact așa cum ați dori să fiți tratat. Odată ce ați rezolvat aceste detalii, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la viitorul afacerii dvs. Veți fi prea ocupat cu noii clienți care vă vor suna continuu.

Fotografii pentru profil profesional

Puteți conta pe noi pentru aceste prime două aspecte. Fotografii profesionale pentru o imagine perfectă în social media și producție de video marketing care să trezească interesul potențialilor clienți.

Pentru a beneficia de servicii profesionale de fotografie si productie video care vă vor ajuta afacerea să prospere, apelați-ne cu încredere!

* ** Ce spun clienții despre noi? ***

Bogdan Arnautu
Bogdan Arnautu
@Bogdanarnautu
Read More
Îl cunosc pe Adrian Sulyok de peste 15 ani și am colaborat cu el și echipa sa de profesioniști pe diverse proiecte. Fie că vorbim de fotografie de studio, de fotografie corporate, evenimente, sau fotografii industriale, rezultatul a fost de fiecare dată peste așteptări. Seriozitatea, promtitudinea, profesionalismul, creativitatea și curajul de a accepta provocările oferite de proiectele speciale la care am colaborat sunt ce mai bună carte de vizită. Highly recommend! They really know how to deliver the WOW!
Elena Petrescu
Elena Petrescu@Elenapetrescu
Read More
Excellent professionals. Very creative, as well as results oriented. A perfect balance between art and corporate services, always going an extra mile for the customers' satisfaction. Integrated services, including exquisite make up which is very important for female clients.
Cristina Willows
Cristina Willows@Cristina Willows
Read More
(Tradus de Google) Cum pot rezuma munca mea cu Sulyok Imaging în câteva cuvinte? Adi este un fotograf remarcabil, foarte talentat. Maria este un make-up artist talentat care te face să simți că ești pe mâinile potrivite. Poți spune că îi place cu adevărat ceea ce face. Împreună, sunt cea mai bună echipă pe care o poți găsi. Când am lucrat împreună, Adi a fost acolo la prima oră a dimineții și rămas peste program, asigurându-se că a surprins fiecare moment. Nimic nu este prea mult de cerut și a adaptat totul pentru a se potrivi nevoilor noastre. Îl surprindeam adesea cu coada ochiului, făcând poze cu lucruri pe care alți fotografi le-ar trece cu vederea, din cauza ochiului său incredibil. Fotografiile vorbesc de la sine și nu am putea fi mai fericiți de rezultatul final.
Previous
Next