Studio foto Bucuresti

Studio foto in Bucuresti – Sedinte foto profesionale

Sulyok Imaging este un studio foto situat in Bucuresti care oferă clienților săi o gamă variată de servicii foto profesionale:  fotografii portret corporate, ședințe foto pentru CV sau branding personal, fotografii profesionale beauty, fashion, glamour.

Ne adresăm în egală măsură companiilor cu ședințe foto de business, fotografii ale spațiului de lucru, dar și antreprenorilor care au nevoie de fotografii de portret pentru branding personal, poze pentru profil in social media. 

Cu experiența a peste cincisprezece ani și cu un portofoliu relevant în fotografie corporate, vă așteptăm pentru a beneficia de servicii foto profesionale premium.

Descoperiți serviciile noastre de studio în secțiunea de mai jos!

studio foto in Bucuresti

În era digitală a conexiunilor sociale, fotografia de profil a devenit cartea de vizită virtuală a fiecărui individ. Pentru a crea o impresie puternică și autentică, studioul nostru foto vine în întâmpinarea Dvs. cu servicii foto profesionale, special create pentru a vă îmbunătăți aspectul profilului de pe site-urile de socializare.

Studio foto in Bucuresti – ședințe foto portret profesional

  • Ședințe foto pentru CV, fotografii profesionale de profil pentru social media.
  • Fotografii business, portret corporate.
  • Fotografii fashion. Ședinte foto glamour în studio sau în locații propuse de clienți. Fotografii beauty / fashion.
  • Ședință foto profesională pentru branding personal.
  • Ședințe foto portret în studio sau outdoor.
  • Ședințe foto office – portret profesional al angajaților pentru website-ul companiei.
  • Sesiuni foto cu angajații în contextul biroului.
  • Sesiuni foto lifestyle.
  • Poze profesionale de profil.

Voucher cadou sedinta foto Bucuresti

În studio sau outdoor vă așteptăm pentru o ședință foto profesională, sesiuni foto aniversare, sesiuni foto beauty-glamour.

Sedinta foto Bucuresti poate fi cel mai potrivit cadou!

Surprindeți persoana dragă cu un voucher cadou pentru o ședință foto de portret! Vă punem la dispoziție carduri cadou pentru sesiuni foto de CV, ședințe foto pentru branding personal, poze pentru profil sau fotografii glamour în studio.

card cadou sedinta foto Bucuresti

Ședință foto profesională de portret pentru CV – studio foto in Bucuresti

Aveți nevoie de fotografii de portret profesionale sau sunteți în căutarea unui studio foto in Bucuresti ? Vă așteptăm pentru o ședință foto de portret pentru CV, sau dacă vă doriți imagini de calitate pentru social media.

Ședință foto profesională glamour – beauty – fashion – ședințe foto portret – studio foto in  Bucuresti

Pentru a avea fotografii fashion, portrete de studio sau fotografii de branding personal care să vă ajute în acțiunile din mediile sociale, vă propunem o sesiune foto glamour în studio.

Înaintea sesiunii foto vom stabili împreună vestimentația si accesoriile pe care le vom folosi.  Pentru a vă surprinde cea mai bună versiune, vă oferim servicii de machiaj profesional,  artistic, creativ și conceptual.

Oferta studio foto in Bucuresti

Oferta noastră include și fotografii decorative, printuri de autor, albume foto – carte, design de albume personalizat.

Studioul nostru  situat în sectorul 1 – București, oferă un spațiu generos în care îți vei găsi cea mai bună stare pentru a poza.

Dacă te afli în căutarea unui studio foto in București care oferă servicii la cele mai înalte standarde calitative,  te așteptăm să programezi o ședință foto profesională.

Cine suntem? studio foto in Bucuresti

Adrian Sulyok si-a început cariera de fotograf profesionist după absolvirea facultatii de Arte Plastice din Oradea, specializându-se în fotografie. 

În 2001 s-a stabilit în București, unde lucrează în cadrul proiectului SulyokImaging.  Oferă servicii de fotografie profesională și producție video pentru clienții preocupati de promovarea imaginii.

Maria Sulyok este creator de conținut și make-up artist în cadrul studioului de fotografie Sulyok Imaging. Consilier de imagine și stil pentru clienții studioului, generator de idei și concepte pentru teme de fotografie sau campanii de marketing.

Servicii foto – video profesionale – sedinta foto Bucuresti

Pasiunea investită este esențiață petru  orice activitate de business, indiferent de domeniul în care lucrați.

Începeți cu o imagine impecabilă (alegând sedinta foto Bucuresti), asigurați-vă că sunteți o prezență constantă pe rețelele sociale și tratați fiecare client exact așa cum ați dori să fiți tratat.

Odată ce ați rezolvat aceste detalii, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la viitorul afacerii dvs. Veți fi prea ocupat cu noii clienți care vă vor suna continuu.

Fotografii pentru profil profesional – studio foto in Bucuresti

Puteți conta pe noi pentru aceste prime două aspecte. Fotografii profesionale pentru o imagine perfectă în social media și producție de video marketing care să trezească interesul potențialilor clienți.

Pentru a beneficia de servicii profesionale de fotografie si productie video care vă vor ajuta afacerea să prospere, apelați-ne cu încredere!

Preț sedinta foto Bucuresti

Cât costă o ședință foto de studio? 

Sesiune foto portret CV – poze de profil – durata 30 minute – cost 350 lei + tva

Sedinta foto business – portret corporate – preturi începând de la 550 lei + tva

Sedinta foto portret pentru branding personal – pret începând cu 550 lei+ tva

Sesiune foto glamour / beauty / fashion – costuri începând de la 600 lei + tva.

Vă putem oferi și serviciul de make-up profesional, tariful acestuia fiind 250 lei + tva pentru doamne, respectiv 100 lei + tva  pentru domni.

Pentru deplasarea kit-ului de studio în locația dvs., vom percepe o mică extra-taxă.

Dacă doriți o ofertă personalizată de preț pentru o ședință foto profesională cu angajații companiei, vă invităm să ne contactați pentru a discuta în detaliu toate aspectele.

* ** Ce spun clienții despre noi? ***

Bogdan Arnautu
Bogdan Arnautu
@Bogdanarnautu
Read More
Îl cunosc pe Adrian Sulyok de peste 15 ani și am colaborat cu el și echipa sa de profesioniști pe diverse proiecte. Fie că vorbim de fotografie de studio, de fotografie corporate, evenimente, sau fotografii industriale, rezultatul a fost de fiecare dată peste așteptări. Seriozitatea, promtitudinea, profesionalismul, creativitatea și curajul de a accepta provocările oferite de proiectele speciale la care am colaborat sunt ce mai bună carte de vizită. Highly recommend! They really know how to deliver the WOW!
Elena Petrescu
Elena Petrescu@Elenapetrescu
Read More
Excellent professionals. Very creative, as well as results oriented. A perfect balance between art and corporate services, always going an extra mile for the customers' satisfaction. Integrated services, including exquisite make up which is very important for female clients.
Cristina Willows
Cristina Willows@Cristina Willows
Read More
(Tradus de Google) Cum pot rezuma munca mea cu Sulyok Imaging în câteva cuvinte? Adi este un fotograf remarcabil, foarte talentat. Maria este un make-up artist talentat care te face să simți că ești pe mâinile potrivite. Poți spune că îi place cu adevărat ceea ce face. Împreună, sunt cea mai bună echipă pe care o poți găsi. Când am lucrat împreună, Adi a fost acolo la prima oră a dimineții și rămas peste program, asigurându-se că a surprins fiecare moment. Nimic nu este prea mult de cerut și a adaptat totul pentru a se potrivi nevoilor noastre. Îl surprindeam adesea cu coada ochiului, făcând poze cu lucruri pe care alți fotografi le-ar trece cu vederea, din cauza ochiului său incredibil. Fotografiile vorbesc de la sine și nu am putea fi mai fericiți de rezultatul final.
Previous
Next