Filmare drona și fotografie aeriană

Servicii de filmare cu drona – fotografii profesionale  

Filmare drona în orice locație din România – Beneficiați de experiența unui fotograf profesionist pentru captarea imaginilor profesionale.

În mediul imobiliar ultracompetitiv, companiile folosesc frecvent fotografie aeriană și filmări cu drone performante pentru prezentarea proprietăților. Această abordare asigură obținerea unor imagini imobiliare de înaltă calitate și oferă o imagine completă și atractivă a obiectivelor.

Filmare drona în București

Realizăm filmări aeriene profesionale cu drona pentru diverse obiective precum proprietăți imobiliare, industrie, infrastructură, promovarea destinațiilor turistice, agricultură și multe altele.

Nimic nu promovează mai bine o proprietate decât vederea de sus a acesteia, plasarea în context și evidențierea avantajelor sale, oferind perspective  spectaculoase.
Drona este un instrument accesibil, ușor de utilizat, care permite realizarea de fotografii panoramice și filmări aeriene la calitate 4k.

Oferta de pret filmare drona 4K

Care este tariful pentru o filmare cu drona? Prețul variază în funcție de tipul filmării (aeriană sau combinată cu filmare de la sol), durata înregistrării și serviciile suplimentare (cu sau fără montaj video, fotografii realizate cu drona).

Tarifele încep de la 800 LEI + TVA.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta și a găsi împreună cea mai potrivită opțiune de colaborare pentru nevoile dvs.

Fotografii și filmări aeriene pentru imobiliare, agricultură, infrastructură industrială

Dronele pot fi utilizate pentru a completa campaniile de marketing. Folosind filmări aeriene / filmăre dronă 4k și fotografii aeriene, vom obține imagini aeriene cu un efect vizual mai puternic în comparație cu o fotografie sau o filmare obișnuită de la sol. Aceste fotografii impresionante adaugă dimensiune și mișcare site-ului dvs. web, materialelor tipărite sau reclamelor, lăsând o impresie puternică în memoria publicul dvs.

Știm că videoclipul este printre cele mai eficiente tipuri de marketing și că crescut în ultimii ani în social media. Încorporarea video în strategia de marketing este utilă și, pentru un impact real, integrăm în clipuri cadre aeriene, filmări dronă, video 360 grade, secvențe timelapse sau hyperlapse.

Folosiți filme și fotografii realizate cu drone profesionale 4k pentru:

 • Website
 • Canalele de socializare
 • Materiale tipărite (brosuri, cataloage de prezentare, pliante etc.)
 • Rapoarte anuale
 • Expoziții
 • ENewsletter
 • Blog-uri, ilustrarea articolelor și actualizarea stocului de imagini cu poze aeriene
 • Reclame exterioare (panouri publicitare, etc.)

Filmare drona în orice localitate din România

Utilizarea dronelor pentru realizarea imaginilor aeriene oferă flexibilitate în documentarea siturilor de mici dimensiuni, până la câteva sute de hectare, având costuri mult reduse față de aparatele de zbor clasice. În sectorul investițiilor industriale și civile fotografia aeriană și filmările cu drona sunt utilizate pentru de verificarea și monitorizarea desfașurării proiectelor.

Realizăm filmări aeriene cu drone 4k pentru domeniul imobiliar, agricultură, cercetări arheologice, pentru documentarea unor arii protejate sau a unor  căi de comunicație și transport. Lucrăm cu drone autorizate, înregistrate și deținem certificate de operatori UAV eliberate de AAC.

Filmări aeriene cu drona pentru agricultură, infrastructură industrială sau imobiliare

Câteva avantaje pe care le puteți avea  folosind pentru promovare fotografii aeriene și filmari drona :

 • Imaginile arată spectaculos indiferent de perioada anului, de vreme sau de anotimp.
 • În fotografii aeriene și filmări cu drona surprindem împrejurimile, precum și întreaga arie a locației dvs. – perfectă pentru cei care folosesc sau au nevoie să evidențieze un anumit spațiu.
 • Imaginile sunt clare și concise cu definiție înaltă 4K.

Folosind o filmare cu drona creșteți ratele de succes ale vânzării, prezentând clienților o imagine de ansamblu asupra proprietății. Filmările din dronă și fotografiile aeriene sunt accesibile tuturor, de la campaniile de imagine ale brandurilor globale până la firmele mai mici, cu bugete reduse.

Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient. Dacă doriți să adăugați credibilitate afacerii dvs., luați în considerare angajarea unui fotograf profesionist în imobiliare.

Sulyok Imaging este un studio de producție video și foto care oferă servicii specializate de fotografie comercială și filme de prezentare pentru o gamă largă de aplicații din industria publicitară.

Studio de producție foto – video corporate

Proiectele foto si video dezvoltate pe parcursul ultimilor cincisprezece ani pentru companiile din România au  avut ca obiect următoarele tipuri de servicii:

 • Fotografie imobiliară pentru dezvoltatori imobiliari, brockeri, hoteluri, clădiri de birouri, reședințe private – AirBNB
 • Portret corporate – de business / fotografii profesionale (fotografie de studio sau outdoor pentru angajați)
 • Fotografie comercială, de produs
 • Fotografie industrială: urmărire de santier, fotografii pentru companii care activează în industrie (producție, tehnologie, energie sau construcții).
 • Fotografie de arhitecturi – exterioare sau interioare, fotografii pentru clădiri de afaceri, hoteluri, restaurante, locații turistice.
 • Fotografie de eveniment (corporate), fotografii în cadrul evenimentelor organizate de companii (conferințe, lansări de produs, recepții)
 • Fotografii aeriene și filmări aeriene – filmari dronă 4k
 • Servicii video pentru proiecte corporate, filmări aeriene, tururi virtuale video 360, time-lapse video
 • Clipuri corporate, filme de prezentare corporate – producție video
 • Fotografie documentară, evenimente, reportaje și alte proiecte speciale.

Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video cu dronă 4k pentru imobiliare, infrastructura industrială sau agricultură.