Filmare drona și fotografie aeriană

Servicii de filmare cu drona – fotografii profesionale  

Filmare drona în orice locație din România 

În mediul imobiliar ultracompetitiv, companiile folosesc frecvent fotografie aeriană și filmări cu drone performante pentru prezentarea proprietăților. Această abordare asigură obținerea unor imagini imobiliare de înaltă calitate și oferă o imagine completă și atractivă a obiectivelor.

Filmări aeriene cu drona 4k în București

Realizăm filmări aeriene profesionale cu drona pentru diverse obiective precum proprietăți imobiliare, industrie, infrastructură, promovarea destinațiilor turistice, agricultură și multe altele. Vă putem oferim cel mai bun preț pentru servicii de filmare cu drona oriunde în România.

Nimic nu promovează mai bine o proprietate decât vederea de sus, plasarea în context și evidențierea avantajelor, oferind perspective spectaculoase.
Drona este un instrument accesibil, ușor de utilizat, care permite realizarea de fotografii panoramice și filmări aeriene la calitate 4k.

Pret filmare cu dronă profesională

Care este tariful pentru o oră de filmare cu drona?

Costurile pentru filmare cu drona încep de la 800 LEI + TVA.

Preturile variază în funcție de serviciile solicitate (doar filmare aeriană sau combinată cu filmare de la sol), de durata înregistrării și de serviciile suplimentare cerute (filmare brută cu sau fără montaj / editare video, dacă sunt incluse și fotografii – cadre statice realizate cu drona).

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta și a găsi împreună cea mai potrivită opțiune de colaborare la cel mai bun preț.

Fotografii și filmări aeriene pentru imobiliare, agricultură, infrastructură industrială

Dronele pot fi utilizate pentru a completa campaniile de marketing. Folosind filmări aeriene / filmari dronă 4k și fotografii aeriene, vom obține imagini aeriene cu un efect vizual mai puternic în comparație cu o fotografie sau o filmare obișnuită de la sol. Aceste fotografii impresionante adaugă dimensiune și mișcare site-ului dvs. web, materialelor tipărite sau reclamelor, lăsând o impresie puternică în memoria publicul dvs.

Știm că videoclipul este printre cele mai eficiente tipuri de marketing. Încorporarea video în strategia de marketing este utilă și, pentru un impact real, integrăm în clipuri cadre aeriene, filmări din dronă, video 360 grade, secvențe timelapse sau hyperlapse.

Folosiți filme și fotografii realizate cu drone profesionale 4k pentru:

 • Website
 • Canalele de socializare
 • Materiale tipărite (brosuri, cataloage de prezentare, pliante etc.)
 • Rapoarte anuale
 • Expoziții
 • ENewsletter
 • Blog-uri, ilustrarea articolelor și actualizarea stocului de imagini cu poze aeriene
 • Reclame exterioare (panouri publicitare, etc.)

Servicii de filmare și fotografiere cu drone 4k atât în Bucuresti cât și în alte locații din țară

Filmarea cu drona a devenit o opțiune populară pentru diverse evenimente și proiecte, oferind perspective unice și captivante asupra peisajului urban din capitala României. Serviciile de filmare cu drona aduc o dimensiune nouă și inovatoare în producția de conținut vizual, acoperind o gamă largă de necesități, de la evenimente private până la proiecte comerciale.

Drona, cu capacitățile sale de filmare calitativă și manevrabilitatea ușoară, oferă posibilitatea capturării unor imagini și videoclipuri spectaculoase, de la înălțimi și unghiuri inaccesibile cu alte mijloace de filmare. Acest lucru face serviciile de filmare cu drona ideale pentru evenimente precum nunți, petreceri, sau ceremonii, unde perspectiva aeriană poate surprinde în mod unic atmosfera și arhitectura locației.

Pe lângă evenimente sociale, serviciile de filmare cu drona sunt tot mai solicitate în domeniul imobiliar. Imaginile aeriene pot oferi o perspectivă completă asupra proprietăților, contribuind astfel la promovarea a vânzărilor sau închirierilor. Aceasta adaugă valoare în procesul de marketing și atrage atenția potențialilor cumpărători sau chiriași prin prezentarea detaliată a spațiilor.

Contactați-ne pentru cel mai bun preț!

Pentru clienți, alegerea unor profesioniști în domeniul filmărilor cu drona este importantă pentru asigurarea calității și siguranței serviciilor. Operatorii de dronă experimentați înțeleg regulile de zbor și respectă normele de confidențialitate, asigurându-se că toate filmările sunt realizate în conformitate cu legislația locală.

Serviciile de filmare cu drona aduc o dimensiune distinctă în producția de conținut vizual, satisfăcând o gamă variată de cerințe pentru clienții din diverse domenii. De la evenimente sociale la proiecte imobiliare și producții cinematografice, filmările cu drona oferă perspective inovatoare și captivante asupra orașului și a diverselor evenimente. Profesioniștii în acest domeniu joacă un rol crucial în asigurarea calității și siguranței filmărilor, contribuind la succesul și impactul vizual al proiectelor.

Pret filmare drona - începând cu 800 lei

Trimiteți-ne detaliile proiectului dvs. pentru a primi cea mai bună ofertă de preț!

Pret filmare drona - începand de la 800 lei + TVA

Beneficiați de cea mai bună ofertă pentru servicii de filmare aeriană cu drona în București și în împrejurimi.
Contactați-ne!

Filmari aeriene în orice localitate din România

Utilizarea dronelor pentru realizarea imaginilor aeriene oferă flexibilitate în documentarea siturilor, având costuri reduse față de aparatele de zbor clasice. În sectorul investițiilor industriale și civile fotografia aeriană și filmările cu drona sunt utilizate pentru verificarea și monitorizarea desfașurării proiectelor.

Realizăm filmări aeriene cu drone 4k pentru domeniul imobiliar, agricultură, cercetări arheologice, pentru documentarea unor arii protejate sau a unor  căi de comunicație și transport. Lucrăm cu drone autorizate, înregistrate și deținem certificate de operatori UAV eliberate de AAC.

Filmări aeriene cu drona pentru agricultură, infrastructură industrială sau imobiliare

Câteva avantaje pe care le puteți avea  folosind pentru promovare fotografii aeriene și filmari drona :

 • Imaginile arată spectaculos indiferent de perioada anului, de vreme sau de anotimp.
 • În fotografii aeriene și filmări cu drona surprindem împrejurimile, precum și întreaga arie a locației dvs. – perfectă pentru cei care folosesc sau au nevoie să evidențieze un anumit spațiu.
 • Imaginile sunt clare și concise cu definiție înaltă 4K.

Folosind o filmare cu drona creșteți ratele de succes ale vânzării, prezentând clienților o imagine de ansamblu asupra proprietății. Filmările din dronă sunt accesibile tuturor, de la campaniile de imagine ale corporațiilor până la firmele cu bugete reduse.

Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient. Dacă doriți să adăugați credibilitate afacerii dvs., luați în considerare angajarea unui fotograf profesionist cu experiență în imobiliare.

Sulyok Imaging este un studio de creatie foto – video care oferă servicii specializate de fotografie comercială și filme de prezentare.

Studio de producție foto – video corporate

Proiectele foto si video dezvoltate pe parcursul ultimilor cincisprezece ani pentru companiile din România au  avut ca obiect următoarele tipuri de servicii:

 • Fotografie imobiliară pentru dezvoltatori imobiliari, brockeri, hoteluri, clădiri de birouri, reședințe private – AirBNB
 • Portret corporate – de business / fotografii profesionale (fotografie de studio sau outdoor pentru angajați)
 • Fotografie comercială, de produs
 • Fotografie industrială: urmărire de santier, fotografii pentru companii care activează în industrie (producție, tehnologie, energie sau construcții).
 • Fotografie de arhitecturi – exterioare sau interioare, fotografii pentru clădiri de afaceri, hoteluri, restaurante, locații turistice.
 • Fotografie de eveniment (corporate), fotografii în cadrul evenimentelor organizate de companii (conferințe, lansări de produs, recepții)
 • Fotografii aeriene și filmări aeriene – filmari dronă 4k
 • Servicii video pentru proiecte corporate, filmări aeriene, tururi virtuale video 360, time-lapse video
 • Clipuri corporate, filme de prezentare corporate – producție video
 • Fotografie documentară, evenimente, reportaje și alte proiecte speciale.

Contactați-ne pentru o oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video cu dronă 4k pentru imobiliare, infrastructura industrială sau agricultură.

De ce să ne alegeți?

Echipa noastră de operatori autorizați AAR pentru filmare cu drona oferă o serie de avantaje semnificative în furnizarea serviciilor:

 • Experiență: operatorii noștri sunt instruiți în mod corespunzător și au abilități avansate în pilotaj și filmare, asigurându-ne că oferim imagini și videoclipuri de cea mai înaltă calitate.

 • Echipamente performante: Suntem echipați cu cele mai recente și avansate drone și echipamente de filmare disponibile pe piață. Alegerea tehnologiei de vârf ne permite să realizăm filmări la rezoluție înaltă, contribuind la calitatea superioară a produsului final.

 • Flexibilitate și versatilitate: Indiferent de natura proiectului, suntem pregătiți să ne adaptăm la cerințele specifice ale fiecărui client. De la filmări aeriene pentru evenimente private la proiecte comerciale complexe, echipa noastră se poate adapta la diversele scenarii și solicitări.

 • Respectarea normelor de siguranță și legislație: Ne angajăm să respectăm cu strictețe toate normele de siguranță și regulamentele legale privind utilizarea dronelor. Operatorii noștri sunt bine instruiți în privința reglementărilor locale și internaționale, asigurându-ne că toate operațiunile sunt efectuate în condiții de siguranță.

 • Servicii personalizate și consultanță profesională: Oferim consultanță profesională și ne străduim să înțelegem nevoile specifice ale fiecărui client. Astfel, putem să personalia serviciile noastre pentru a îndeplini cerințele exacte ale proiectului și să oferim soluții creative și eficiente.

Cereți cea mai bună ofertă de servicii de filmare cu drona! 

 • Rapiditate și eficiență: cu ajutorul dronelor, putem accesa rapid locații și obține cadre de filmare în timp real. Această capacitate de manevră și eficiență ne permite să realizăm proiecte într-un timp mai scurt fără a compromite calitatea.

 • Portofoliu diversificat de proiecte reușite: echipa noastră se mândrește cu un portofoliu diversificat de proiecte reușite. De la filmări artistice și reclame la documentare și evenimente speciale, avem experiența necesară pentru a gestiona orice tip de proiect.

Ne dorim să depășim așteptările clienților noștri, oferind servicii calitative în București și în alte locații din România.