Fotografii industriale

Fotografii industriale – fotografii profesionale cu oameni la lucru

Serviciile noastre: fotografie comercială, fotografii industriale,  fotografie medicală, fotografie de produs, fotografie aeriană și servicii  video – filmări aeriene cu drone profesionale, fotografie imobiliară, urmărire de șantier / documentare foto, fotografii profesionale pentru materiale de marketing.

Prin fotografii industriale înțelegem fotografierea echipamentelor, produselor, utilajelor și uneori, surprinderea activității angajaților, fotografii cu oameni la lucru – urmărire de șantier.

Compania dvs. activează în domeniul medical sau în industrii precum producția, tehnologia, energia sau construcțiile? Este important să vă promovați cu fotografii profesionale care să atragă atenția clienților și care să vă diferențieze de concurență. Aveți nevoie de fotografie industrială pentru inserarea în materialele de marketing, în rapoartele anuale ale companiei, pentru site-ul web, sau social media.

Fie că este vorba despre fotografii realizate în interiorul unei fabrici sau hale pentru depozitare, fie că documentăm foto – video etapele fluxului de producție sau oferim servicii foto – video pentru urmărire de șantier, putem oferi mixul ideal între comercial și artistic care poate întruni cele mai înalte așteptări.

Fotografia industrială a apărut ca răspuns la nevoia companiilor de a se evidenția prin imagini de calitate. Folosind unghiuri și perspective noi în fotografii industriale, imaginea companiei dvs. va fi mai bună.

De la fabrici de toate tipurile la depozite de medicamente sau la fluxul unei fabrici de ciment, putem realiza fotografii industriale care să atragă atenția asupra serviciilor și produselor dvs..

Fotografie medicală

Coordonați un cabinet medical privat, clinică, centru de tratament sau spital? Dacă răspunsul este „da”, știți cât de puternică este competiția în acest domeniu. Promovarea serviciilor medicale este esențială pentru a avea o afacere durabilă în industria medicală de astăzi. Pentru acest motiv aveți nevoie de servicii foto și video profesionale.

Angajarea unei firme specializate în fotografie și servicii video profesionale pentru ilustrarea strategiei de marketing poate atrage  creșterea vizibilității. 

Fotografiile de prezentare ale clinicilor medicale pot include atât dotările tehnologice cât şi interacţiunea cu pacienţii. Vom alege împreună imaginile reprezentative și momentele importante pentru a obţine fotografii medicale cât mai atractive pentru marketing.

Clienții nostri sunt: clinici şi cabinete medicale, medici şi cabinete stomatologice, laboratoare medicale, centre de cercetare.

Filme de prezentare comerciale

Putem fotografia și filma în toate tipurile de condiții meteorologice și de iluminare. Suntem în permanență conștienți de condițiile și cerințele de siguranță pentru diferite tipuri de locații.

Suntem capabili să creăm imagini impresionante pentru proiectul industrial, fără a ne face simțită prezența. Avem experiența și cunoștințele pentru a organiza și coordona o echipă foto – video, asigurându-ne că filmarea va avea succes.

Suntem de asemenea specializați în imagini aeriene ale amplasamentelor industriale mari. Folosim drone profesionale 4k și putem acoperi orice nevoie de fotografie aeriană sau filmări cu drona.

Putem realiza filmări și montaje time-lapse pentru perioade mari de timp, folosind aparatură ultra-performantă, pentru a documenta fiecare faza a dezvoltarii unui proiect industrial.

Fotografie industrială și fotografii de produs

Vă invităm să cunoasteți portofoliul nostru de fotografii industriale sau să descoperiți cele mai recente proiecte personale. Adrian Sulyok este fotograf corporate specializat în realizarea de fotografii comerciale de produs, fotografii industriale, filmari aeriene și la sol.

Iată câteva exemple de subiecte obișnuite de fotografie industriala:

 • Sudori la locul de muncă
 • Muncitori într-un șantier naval
 • Muncitori în interiorul unei fabrici sau fabrici
 • O centrală de gaz
 • Reactoare nucleare
 • Instalații de tratare a apei
 • Baraje
 • Tractoare
 • Operatori de presare a metalelor la locul de muncă
 • O linie de asamblare într-o fabrică sau fabrică
 • Infrastructură industrială – șantierul unui proiect de construcție / reabilitare a unui drum sau a unei căi ferate.

Pentru clienți, site-ul este poarta de acces către produsele și serviciile dvs. Fotografia profesională a spațiului de lucru vă poate îmbunătăți site-ul prin furnizarea de imagini de calitate pentru paginile dvs. web.

Folosind fotografii profesionale, site-ul dvs. va arăta mai bine, în plus  poate duce la o creștere directă a timpului pe care oamenii îl petrec în spațiul dvs. virtual. Mai multe imagini atrăgătoare, profesionale în pagina web vor atrage mai mulți vizitatori. În cele din urmă, veți putea atrage mai mulți clienți.

Mai multe detalii despre serviciile foto corporate și proiectele video industriale Sulyok Imaging găsiți în pagina Despre noi.

De ce este nevoie de fotografii industriale ?

Utilizând fotografii industriale – fotografii profesionale impulsionați campaniile de marketing, publicitate și PR, definindu-vă brandul într-un mod unic. Vă invităm să ne cunoașteți munca și, dacă v-au convins proiectele Sulyok Imaging, vă așteptăm să discutăm despre următorul proiect care implică fotografie industrială.

Dacă doriți să adăugați credibilitate afacerii dvs., luați în considerare angajarea unui fotograf profesionist cu experiență și cu un portofoliu relevant în fotografie industrială. Vă punem la dispoziție un studio foto profesional și experiența de peste cincisprezece ani în fotografie corporate pentru a crea acea imagine care să vorbească despre spiritul afacerii pe care o dezvoltați și care să reflecte profesionalismul și atenția la detalii pe care doriți să le observe cât mai mulți clienți pe viitor!

Cu aproape două decenii de experiență practică, am câștigat informații despre ce să includem în fotografii și, la fel de important, ce să excludem. Podelele fabricilor, șantierele de construcții și alte asemenea spații pot fi aglomerate cu detalii neimportante. Ne luăm în serios sarcina de a concentra privirea spectatorului asupra subiectului primar.

Comunicarea nevoilor dvs. este importantă pentru a obține imaginile care să va reprezinte. Știind mai multe despre detaliile care vă sunt deosebit de utile, cum intenționați să vă folosiți fotografiile, cine va fi publicul dvs. și așa mai departe, vom putea realiza sesiunea foto in condiții optime pentru a transmite mesajul vizual publicului țintă.

Mai multe informații despre fotografia industrială puteți găsi în postările din pagina de blog.

Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru proiecte corporate: fotografie medicală, fotografie industrială, clipuri de prezentare, servicii video profesionale.