fbpx

Fotografie industrială – fotografie comercială – fotografii de produs

Compania dvs. activează într-o industrie precum producția, tehnologia, energia sau construcțiile? În această situație este important să aveți fotografii care să atragă atenția clienților. Aveți nevoie de fotografii industriale și fotografii de produs care să vă diferențieze de restul competitorilor. Fotografiile potrivite vă pot crește vânzările și capitalul de imagine.

Fotografia industrială a apărut ca răspuns la nevoia companiilor de a se evidenția prin imagini de calitate. Folosind unghiuri și perspective noi, fotografia industrială poate îmbunătăți imaginea companiei dvs.. 

Fie că este vorba despre fotografii realizate în interiorul unei fabrici sau hale pentru depozitare, despre documentarea foto a etapelor fluxului de producție,  putem oferi mixul ideal între comercial și artistic care poate întruni cele mai înalte așteptări.

Fotografii comerciale pentru materiale de marketing

Serviciile noastre: fotografii comerciale pentru materiale de marketing, fotografii industriale,  fotografie de produs, fotografie aeriană și servicii  video – filmări aeriene cu dronă profesională. Oferim fotografie imobiliară, urmărire de șantier / documentare foto, fotografie profesională pentru materiale de marketing. 

De la fabrici de toate tipurile la depozite de medicamente sau la fluxul unei fabrici de ciment, de la crescătorii de păsări la spații industriale sau clădiri de birouri – am avut șansa de a le fotografia pe toate.

Filme de prezentare comerciale

Putem filma în toate tipurile de condiții meteorologice și de iluminare. Suntem în permanență conștienți de condițiile și cerințele de siguranță pentru diferite tipuri de locații. Suntem capabili să creăm imagini impresionante pentru proiectul industrial, fără a ne face simțită prezența. Avem experiența și cunoștințele pentru a organiza și coordona o echipa foto – video, asigurându-ne că filmarea va avea succes. Suntem de asemenea specializați în imagini aeriene ale amplasamentelor industriale mari. Folosim drone profesionale 4k și putem acoperi orice nevoie de fotografie aeriană sau filmări cu drona.

Fotografii industriale și fotografii de produs

Vă invităm să cunoasteți portofoliul nostru de fotografie corporate sau să descoperiți cele mai recente proiecte personale. Mai multe detalii despre serviciile foto corporate și proiectele video Sulyok Imaging găsiți aici.

Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru proiecte corporate.

Telefon: 0728 007 149