Ședință foto portret CV

Ai nevoie de fotografii portret pentru  CV  profesionale realizate  într-un studio foto profesional? Te aștept pentru o ședință foto portret CV, sau dacă vrei să ai imagini de calitate pe alte canale de social media. Îți iei cariera în serios, iar faptul că ești dispus să investești în imaginea profesională arată că investești și în carieră sau în dezvoltare personală. O fotografie profesională oferă potențialilor angajatori o idee despre atenția și implicarea pe care le vei avea pentru a răspunde nevoilor lor.

Ședință foto portret  CV – fotografii profesionale pentru CV

Este o ședință foto profesională care durează  30 de minute și se desfășoară doar în studio. Este destinată celor care doresc o fotografie pentru CV, o poză de profil pentru mediile sociale, pentru site, sau pentru presă.

Majoritatea portretelor foto vor fi „cap și umeri”, bust sau plan american. Fotografiile vor fi realizate folosind o ținută și un singur background / fundal.

Veți primi imaginile în format electronic la scurt timp de la ședința foto de studio.

Vor rezulta minimum 50  de imagini care vor fi editate primar (luminozitate, contrast, crop). Din aceste fotografii veți alege 3 imagini care vor fi editate în detaliu. Termenul de predare este de 24 de ore.

Preț ședință foto de portret –  poze CV – 350 ron.

Vă putem oferi și serviciul de make-up rofesional, costul acestuia fiind 250 lei.

Caută un fotograf profesionist care să răspundă nevoilor tale !

Iată câteva sfaturi pentru alegerea unui fotograf profesionist care să îți ofere servicii de calitate:

  • Este  important să alegeți un fotograf profesionist cu experiență sau cu un portofoliu solid. 
  • Cere oferte de preț de la trei profesioniști și compară nu doar costurile, ci și ceea ce se oferă în acel buget.
  • Portofoliu – Fă-ți o părere despre calitatea fotografiilor din portofoliu înainte de a merge la ședință foto portret CV. Este important să îți placă fotografiile și modul de editare. În caz contrar vei avea o problemă cu fotografiile produse pentru tine.

Fotografiile de profil care sunt actualizate periodic permit profesioniștilor să arate cine sunt în prezent. O fotografie de portret actualizată crează impresia că o organizație ține pasul cu schimbările mediului de afaceri.

Fotografii profesionale folosite pentru CV și promovare – studio foto București

Un headshot corporativ poate fi utilizat pentru a promova o afacere sau reprezentanții acesteia, adăugând o notă personală. Mai ales în industriile în care vânzarea este esențială, o fotografie profesională pentru CV ajută la personalizarea imaginii unei companii. Fotografiile de portret pot fi integrate în strategia de marketing și comunicare a companiei: pe site, cărți de vizită, buletine informative, expuneri prin e-mail și broșuri etc.

Fotografiile realizate de amatori sau cu smartphone-uri – cele realizate în medii non-corporative – nu ajută un profesionist să facă o impresie bună. Fotografiile realizate profesional care sunt clare, cu aspect natural, cu lumină echilibrată și adecvate industriei sunt cea mai bună modalitate de a promova imaginea proprie sau a companiei.

Multe companii utilizează site-uri de rețele sociale și de afaceri, cum ar fi LinkedIn, Facebook și Twitter, pentru a se conecta cu alte companii, potențiali clienți sau angajatori. Portretele corporative pot fi utilizate în rețeaua socială a companiei sau pe pagina personală a unui angajat ca parte a identității de marcă a companiei. În această calitate, fotografiile de portret prezintă lumii oamenii unei organizații – și imaginea de brand a acesteia.

Studio foto București – Sulyok Imaging – fotografii profesionale CV

Evenimentele, întâlnirile de afaceri, vânzările se vor muta în mare parte în mediul virtual. Pe viitor va conta si mai mult imaginea profesională pe care o ai în mediile sociale online. Lucrând de la birou sau de acasă, ne poți contacta pentru a stabili împreună detaliile ședinței foto de portret profesional sau editorial. Succesul este strâns legat de entuziasm, încredere si de efortul depus continuu.

Te așteptăm în studioul nostru foto situat în București pentru ședința foto portret CV, sau dacă vrei să ai fotografii profesionale pe alte canale de social media: 0728007149.