Ședință foto profesională – fotografii branding personal

Ședința foto profesională pentru branding personal este destinată întreprinzătorilor, antreprenorilor, persoanelor influente în social media.  Chiar dacă este la îndemână cumpărarea fotografiei de stoc, aceasta nu vă ajută să construiți un brand personal puternic. Motivul este lipsa autenticității. Alegând să folosiți fotografii profesionale pentru promovarea imaginii, veți dezvolta un brand personal puternic și o afacere de succes.

Ședința foto portret poate avea loc în studio sau în locații diverse.

Ofertă de preț ședință foto portret – poze business – fotografii branding personal

Puteți alege între ședința foto portret cu durata de o oră și cea de două ore. În timpul sesiunii foto de o oră vom putea face fotografii doar în studio, folosind fundaluri neutre si cel mult două ținute. Vom realiza minimum 100 de imagini care vor fi editate primar. Din acestea, vom edita în detaliu o selecție de 5 fotografii. Costul sesiunii foto de o oră este 550 lei.

Ședința foto portret de două ore va oferi mai mult timp, putându-se desfășura fie în studio, fie în locații outdoor. În timpul sesiunii foto de două ore veți putea schimba până la patru ținute. Toate imaginile realizate (minimum 200) vor fi postprocesate, urmând ca o selecție de 10 de imagini sa fie retușate în detaliu. Costul propus pentru sedința foto portret de două ore în studio este 750 lei.

Dacă doriți machiaj profesional, costul acestui serviciu este 250 lei.

Sumele de mai sus nu includ TVA.

Ședință foto profesională pentru branding personal

În piața aglomerată a mass-mediei sociale, este important ca afacerea dvs. să se evidențieze prin autenticitate. Brandul personal este o reflectare a personalității, valorilor, abilităților și pasiunii investite în activitatea zilnică. O fotografie puternică de branding personal permite oamenilor să înțeleagă cine sunteți și ce faceți. Îi ajută să vadă latura personală a afacerii dvs., stârnindu-le interesul în a cumpăra ce aveți de oferit. Vă așteptăm în studio pentru o ședință foto profesională dacă doriți fotografii care să vorbească despre profesionalismul dvs. sau despre spiritul afacerii pe care o dezvoltați.