Sedinta foto profesionala – fotografii portret

Sedinta foto profesionala pentru branding personal este destinată întreprinzătorilor, antreprenorilor, persoanelor influente în social media.  Chiar dacă este la îndemână cumpărarea fotografiei de stoc, aceasta nu vă ajută să construiți un brand personal puternic. Motivul este lipsa autenticității. Alegând să folosiți fotografii profesionale pentru promovarea imaginii, veți dezvolta un brand personal puternic și o afacere de succes.

Sedinta foto portret poate avea loc în studio sau în locații diverse.

Ofertă de pret sedinta foto profesionala – fotografii portret 

Puteți alege între sedinta foto profesionala cu durata de o oră și cea de două ore. Sesiunea foto de o oră se poate desfășura doar în studio, vom folosi fundaluri neutre si cel mult două ținute. Vor rezulta minimum 100 de poze care vor fi editate primar. Din acestea, 5 fotografii vor fi editate în detaliu. 

Cost sesiune foto de o oră – 550 lei.

Ședința foto portret de două ore poate avea loc fie în studio, fie în locații outdoor sau la sediul companiei dumneavoastră. Veți putea schimba până la patru ținute în cele două ore. Toate imaginile realizate – minimum 200 – vor fi editate primar, urmând ca 10 imagini selectate de dumneavoastră sa fie retușate în detaliu.

Cost propus pentru sedința foto portret de două ore în studio – 750 lei.

Dacă doriți machiaj profesional, costul acestui serviciu este 250 lei.

Costurile de mai sus nu includ TVA.

Sedinta foto portret pentru branding personal

În piața aglomerată a mass mediei sociale, este important ca afacerea dvs. să se evidențieze prin autenticitate. Brandul personal este o reflectare a personalității, valorilor, abilităților și pasiunii investite în activitatea zilnică. O fotografie puternică de branding personal permite oamenilor să înțeleagă cine sunteți și ce faceți. Îi ajută să vadă latura personală a afacerii dvs., stârnindu-le interesul în a cumpăra ce aveți de oferit. Vă așteptăm în studio pentru o sedinta foto profesionala dacă doriți fotografii care să vorbească despre profesionalismul dvs. sau despre spiritul afacerii pe care o dezvoltați.

Fotografiile portret de brand personal sunt un instrument puternic pentru a vă pot ajuta să construiți și să promovați o identitate personală și profesională. Aceste imagini pot contribui la transmiterea autenticității, a credibilității și a profesionalismului dvs., ajutându-vă să vă atingeți obiectivele în lumea afacerilor și a mediului online.

De ce aveți nevoie de  fotografii portret profesionale?

  1. Transmitere de încredere și profesionalism: Fotografiile portret de brand personal pot transmite încredere și profesionalism. O imagine bine realizată vă poate ajuta să câștigați încrederea clienților sau a colegilor de afaceri.

  2. Autenticitate: Fotografiile bine alese pot arăta partea autentică a personalității dvs. și valorile pe care le reprezentați. Oamenii apreciază autenticitatea și se conectează mai ușor cu persoanele care se arată așa cum sunt cu adevărat.

  3. Consistență: Având un set de fotografii de brand personal corespunzător, puteți crea o imagine coerentă pe diferite platforme online și offline. Aceasta contribuie la consolidarea mărcii dvs.

  4. Recunoaștere: Fotografiile de portret pot ajuta la crearea unei identități vizuale distinctive, ceea ce face mai ușor pentru oameni să vă recunoască și să vă amintească.

  5. Credibilitate online: În mediul online, unde prima impresie contează enorm, fotografiile de brand personal pot spori credibilitatea profilului dvs. și pot atrage mai mulți urmăritori sau clienți.

sedinta foto profesionala