Ședință foto profesională – fotografii branding personal

Sedinta foto profesionala pentru branding personal este destinată întreprinzătorilor, antreprenorilor, persoanelor influente în social media. Ședința foto portret poate avea loc în studio sau în locații diverse. Chiar dacă este la îndemână cumpărarea fotografiei de stoc, aceasta nu vă ajută să construiți un brand personal puternic. Motivul este lipsa autenticității. Alegând să folosiți fotografii profesionale pentru promovarea imaginii, veți dezvolta un brand personal puternic și o afacere de succes.

Ședință foto profesională pentru branding personal

În piața aglomerată a mass-mediei sociale, este important ca afacerea dvs. să se evidențieze prin autenticitate. Brandul personal este o reflectare a personalității, valorilor, abilităților și pasiunii investite în activitatea zilnică. O fotografie puternică de branding personal permite oamenilor să înțeleagă cine sunteți și ce faceți. Îi ajută să vadă latura personală a afacerii dvs., stârnindu-le interesul în a cumpăra ce aveți de oferit. Vă așteptăm în studio pentru o ședință foto profesională dacă doriți fotografii care să vorbească despre profesionalismul dvs. sau despre spiritul afacerii pe care o dezvoltați.

Ofertă de preț ședință foto portret – poze business – fotografii branding personal

Puteți alege între ședința foto portret cu durata de o oră și cea de două ore. În timpul sesiunii foto de o oră vom putea face fotografii doar în studio, folosind cel mult două ținute. Vom realiza minimum 100 de imagini care vor fi editate primar. Din acestea, vom edita în detaliu o selecție de 7 fotografii. Costul sesiunii foto de o oră este 500 lei.

Ședința foto portret de două ore va oferi mai mult timp, putându-se desfășura fie în studio, fie în locații outdoor. În timpul sesiunii foto de două ore veți putea schimba până la patru ținute. Toate imaginile realizate (minimum 200) vor fi postprocesate, urmând ca o selecție de 15 de imagini sa fie retușate în detaliu. Costul propus pentru sedința foto portret de două ore este 600 lei.

Dacă doriți machiaj profesional, costul acestui serviciu este 150 lei.

Sumele de mai sus nu contin TVA.

Un fotograf profesionist va cere un rezumat din care sa reiasă clar asteptarile pe care le aveți.

Înaintea începerii evenimentului este necesar să comunicați fotografului dacă aveți nevoie de cadre care să conțină detalii de branding al sălii sau doriți ca anumiți vorbitori să fie evidențiați în fotografii. Acesta va surprinde toate momentele fără a deranja participanții. Cu alte cuvinte va fi peste tot, trecând neobservat.

Diversitatea cadrelor este un alt detaliu de care un fotograf corporate va ține cont.

Nu în ultimul rând, la finalul evenimentului, va putea pune la dispoziția organizatorilor o selectie de imagini care să fie trimise catre presă. Restul fotografiilor vor fi postprocesate si livrate în maximum două zile.

Fotograf profesionist – Servicii complete foto – video pentru evenimente corporate

Sulyok Imaging este un studio foto profesional care oferă servicii de fotografie comercială pentru industria publicitară.

Vă punem la dispoziție experiența noastră de peste douăzeci de ani în fotografie corporate și servicii foto – video de eveniment.

Dacă sunteți în căutarea unui set de servicii complete foto și video pentru evenimentele companiei dumneavoastră, ați ajuns în locul potrivit.

Vă oferim fotografii profesionale pentru orice tip de eveniment.