fbpx

Ședință foto profesională – studio foto București – fotografii branding personal 

Ședința foto profesională pentru branding personal este destinată întreprinzătorilor, antreprenorilor, persoanelor influente în social media. Ședința foto portret poate avea loc în studio sau în locații diverse. Chiar dacă este la îndemână cumpărarea fotografiei de stoc, aceasta nu vă ajută să construiți un brand personal puternic. Motivul este lipsa autenticității. Alegând să folosiți fotografii profesionale pentru promovarea imaginii, veți dezvolta un brand personal puternic și o afacere de succes.

Ședință foto portret Bucuresti - fotografii branding personal - studio foto Bucuresti

fotografie branding personal – fotografii profesionale – studio foto București – ședință foto portret

În piața aglomerată a mass-mediei sociale, este important ca afacerea dvs. să se evidențieze prin autenticitate. Brandul personal este o reflectare a personalității, valorilor, abilităților și pasiunii investite în activitatea zilnică. O fotografie puternică de branding personal permite oamenilor să înțeleagă cine sunteți și ce faceți. Îi ajută să vadă latura personală a afacerii dvs., stârnindu-le interesul în a cumpăra ce aveți de oferit. Vă așteptăm în studio pentru o ședință foto profesională dacă doriți fotografii care să vorbească despre profesionalismul dvs. sau despre spiritul afacerii pe care o dezvoltați.

Ședință foto profesională – fotografii profesionale pentru definirea imaginii în social media sau în pagina web – studio foto București 

Ședința foto profesională pentru branding personal se poate desfășura atât în studio cât și în alte locații. Puteți utiliza imagini profesionale pentru apariții în presa scrisă, pe site-uri web, pentru CV, participări la conferințe. Percepția pe care publicul și-o  crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediile sociale.

Pentru ca fotografiile să vă ajute în promovarea imaginii dorite, definiți mesajul pe care doriți să îl transmiteți. De asemenea, este bine să aveți definit un plan al aparițiilor media. În funcție de scopul fotografiilor, vom putea stabili detaliile sesiunii foto, locația, atmosfera fotografiilor. Ideal este să folosim două-trei ținute și accesorii variate pentru a putea folosi fotografiile în mai multe direcții. Pentru a crea o impresie pozitivă, alegeti o ținută și o postură care să reflecte valorile companiei. În afara acestor detalii, tot ce vă mai trebuie este o atitudine relaxată si proactivă față de ședința foto!

fotografii profesionale - fotografii branding personal Bucuresti

fotografii profesionale – sedință foto profesională – ședință foto portret

Fotografii profesionale – fotografii branding personal pentru antreprenori – ședință foto profesională – studio foto București

Fotografiile realizate în timpul unei ședințe foto profesionale de studio vă pot consolida brandul personal. Imaginile folosite vorbesc despre Dumneavoastră, trimițând un mesaj colegilor, partenerilor de afaceri, chiar și prietenilor. Ajută în formarea unei prime impresii pozitive, cresc încrederea celor care vă cunosc deja pentru profesionalism.

Folosind ftografii profesionale oferiți clienților potențiali încredere atunci când caută informații despre afacerea dvs.

studio foto profesional Bucuresti - sedinta foto portretfotografii branding personal

Sulyok Imaging – studio foto București vă oferă combinația perfectă între comercial și artistic pentru a realiza la cele mai înalte standarde calitative atât fotografii corporate, fotografii de business, portrete profesionale de studio, fotografii imobiliare și industriale precum și fotografie de produs și fotografii pentru evenimente de firmă.

Ofertă de preț ședință foto portret – fotografii branding personal – studio foto București

Puteți alege între ședința foto portret cu durata de o oră și cea de două ore.

Ședință foto profesională de o oră – fotografii branding personal – fotografii profesionale – 500 lei

În timpul sesiunii foto de o oră vom putea face fotografii doar în studio, folosind cel mult două ținute și două fundaluri. Vom realiza minimum 100 de imagini care vor fi editate primar. Din acestea, vom edita în detaliu o selecție de 7 fotografii.

Atentie! Editarea în detaliu nu include și decuparea (tifețarea) personajelor și înlocuirea fundalului, acest serviciu fiind oferit pentru un cost suplimentar de 40 lei/imagine.

Preț ședințe foto portret  cu durata de o oră – 500 lei.

Ședință foto portret de două ore – fotografii profesionale – 600 lei

Se poate desfășura fie în studio, fie în locații outdoor. În timpul sesiunii foto veți putea schimba până la patru ținute. Toate imaginile realizate (minimum 200) vor fi postprocesate, urmând ca o selecție de 15 de imagini să fie retușate în detaliu.

Atentie! Editarea în detaliu nu include și decuparea (tifețarea) personajelor și înlocuirea culorii din fundal.

Costul pentru o ședință foto profesională / ședință foto portret de două ore este 600 lei.

Dacă doriți tifețare (decuparea personajului), costul suplimentar este de 40 lei/imagine.

Pentru a fotografia cea mai bună versiune a Dumneavoastră, vă punem la dispoziție și servicii de make-up profesional. Costul unui machiaj profesional este 150 lei.

*** Costurile menționate mai sus nu conțin TVA.

Percepția pe care publicul și-o  crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediile sociale. Dacă sunteți în căutarea unui studio foto în București care oferă atât fotografii corporate, fotografii profesionale de studio precum și fotografii editoriale pentru apariții în presă, ați ajuns pe site-ul potrivit.

Aflați detalii despre oferta noastră de fotografii branding personal pentru antreprenori și despre cum decurge o ședință foto profesională, sunând la numărul: 0728007149 .

Fotografii profesionale – ședință foto portret – fotografii branding personal – studio foto București