fbpx

Fotografii pentru branding personal – ședință foto profesională – studio foto București – fotografii profesionale

Fotografii de branding personal pentru întreprinzători, antreprenori, persoane influente în social media realizate de un fotograf profesionist. Ședință foto profesională poate avea loc în studio sau în locații diverse. Chiar dacă este la îndemână cumpărarea fotografiei de stoc, aceasta nu vă ajută să construiți un brand personal puternic. Motivul este lipsa autenticității. Alegând să folosiți fotografii profesionale pentru promovarea imaginii, veți dezvolta un brand personal puternic și o afacere de succes.

În piața aglomerată a mass-mediei sociale, este important ca afacerea dvs. să se evidențieze prin autenticitate. Brandul personal este o reflectare a personalității, valorilor, abilităților și pasiunii investite în activitatea zilnică. O fotografie puternică de branding personal permite oamenilor să înțeleagă cine sunteți și ce faceți. Îi ajută să vadă latura personală a afacerii dvs., stârnindu-le interesul în a cumpăra ce aveți de oferit. Vă așteptăm în studio pentru o ședință foto profesională dacă doriți fotografii care să vorbească despre profesionalismul dvs. sau despre spiritul afacerii pe care o dezvoltați.

Fotografia de branding personal vă poate defini imaginea pe Linkedin, Facebook, Twitter, Google, Instagram sau în pagina web.

Ședința foto profesională pentru branding personal se poate desfășura atât în studio cât și în alte locații.

Puteți utiliza fotografii profesionale pentru apariții în presa scrisă, pe site-uri web, pentru CV, participări la conferințe. Percepția pe care publicul și-o  crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediile sociale.

Pentru ca fotografiile să vă ajute în promovarea imaginii dorite, definiți mesajul pe care doriți să îl transmiteți. De asemenea, este bine să aveți definit un plan al aparițiilor media. În funcție de scopul fotografiilor, vom putea stabili detaliile sesiunii foto, locația, atmosfera fotografiilor. Ideal este să folosim două-trei ținute și accesorii variate pentru a putea folosi fotografiile în mai multe direcții. Pentru a crea o impresie pozitivă, alegeti o ținută și o postură care să reflecte valorile companiei. În afara acestor detalii, tot ce vă mai trebuie este o atitudine relaxată si proactivă față de ședința foto!

Fotografii de branding personal – ședință foto profesională – studio foto București

Fotografiile realizate în timpul unei ședințe foto profesionale de studio vă pot consolida brandul personal. Imaginile folosite vorbesc despre Dumneavoastră, trimițând un mesaj colegilor, partenerilor de afaceri, chiar și prietenilor. Ajută în formarea unei prime impresii pozitive, cresc încrederea celor care vă cunosc deja pentru profesionalism.

Fotografiile profesionale oferă clienților potențiali încredere atunci când caută informații despre afacerea dvs.

Sulyok Imaging – studio foto București vă oferă combinația perfectă între comercial și artistic pentru a realiza la cele mai înalte standarde calitative atât fotografii corporate, fotografii de business, portrete profesionale de studiofotografii imobiliare și industriale precum și fotografie de produs și fotografii pentru evenimente de firmă.

Ofertă de preț ședință foto profesională – fotografii de branding personal – studio foto București

Puteți alege între sesiunea foto cu durata de o oră și cea de două ore.

Ședință foto profesională de o oră – branding personal – studio foto București – 450 lei

În timpul sesiunii foto de o oră vom putea face fotografii doar în studio, folosind cel mult două ținute. Vom realiza minimum 100 de imagini care vor fi editate primar. Din acestea, vom edita în detaliu o selecție de 10 fotografii.

Atentie! Editarea în detaliu nu include și decuparea (tifețarea) personajelor și înlocuirea fundalului, acest serviciu fiind oferit pentru un cost suplimentar de 40 lei/imagine.

Cost ședință foto profesională de o oră – 450 lei.

Ședință foto profesională de două ore – branding personal – studio foto București – 600 lei

Se poate desfășura fie în studio, fie în locații outdoor. În timpul sesiunii foto veți putea schimba până la patru ținute. Toate imaginile realizate (minimum 200) vor fi postprocesate, urmând ca o selecție de 20 de imagini să fie retușate în detaliu.

Atentie! Editarea în detaliu nu include și decuparea (tifețarea) personajelor și înlocuirea fundalului.

Costul pentru o ședință foto profesională de două ore este 600 lei.

Dacă doriți tifețare (decuparea personajului), costul suplimentar este de 40 lei/imagine.

Pentru a fotografia cea mai bună versiune a Dumneavoastră, vă punem la dispoziție și servicii de make-up profesional. Costul unui machiaj profesional este 150 lei.

Percepția pe care publicul și-o  crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediile sociale. Dacă sunteți în căutarea unui studio foto în București care oferă atât fotografii corporate, fotografii portrete profesionale de studio precum și fotografii editoriale pentru apariții în presă, ați ajuns pe site-ul potrivit.

Aflați detalii despre oferta noastră de fotografii de branding personal pentru antreprenori și despre cum decurge o ședință foto profesională, sunând la numărul: 0728007149 .

Studio foto București – Sulyok Imaging – fotografii profesionale – ședință foto profesională.

 

%d blogeri au apreciat: