Studio foto video – sedinte foto

Sulyok Imaging este un studio foto video situat în Bucuresti care oferă servicii specializate de fotografie comercială pentru diferite industrii.

Proiectele foto si video dezvoltate în ultimii cincisprezece ani pentru companiile din România au  avut ca obiect următoarele tipuri de servicii:

 • Fotografie imobiliară pentru dezvoltatori imobiliari, brockeri, hoteluri, clădiri de birouri, reședințe private – apartamente închiriate în regim AirBNB sau Booking. Creșteți rata de succes a vânzărilor apelând la serviciile noastre: fotografie imobiliară, fotografii arhitecturale, tururi video 360 grade.
 • Portret corporate– de business / fotografii profesionale (fotografie de studio sau outdoor pentru angajați)
 • Fotografie de branding personal pentru profesioniștii care activează în diverse domenii. Fotografii de branding personal pentru întreprinzători, antreprenori, persoane influente în social media realizate de un fotograf profesionist – în studio foto profesional sau outdoor.
 • Fotografii pentru CV
 • Fotografie comercială, fotografii de produs – studio foto profesional în București – fotograf profesionist Adrian Sulyok.
 • Fotografie industrială: fotografie medicala, fotografii pentru companii care activează în industrie (producție, tehnologie, energie sau construcții), urmărire de șantier. Fie că este vorba despre fotografii realizate în interiorul unei fabrici, fie că documentăm foto – video etapele fluxului de producție, putem oferi mixul ideal între fotografie comercială și artistică care poate întruni cele mai înalte așteptări.
 • Fotografie de arhitectura – exterioare sau interioare, fotografii pentru clădiri de afaceri, hoteluri, restaurante, locații turistice. Realizez fotografii imobiliare atât în interior, fotografii profesionale apartamente cât si fotografii arhitecturale ale exteriorului unui imobil.
 • Fotografie de eveniment(corporate), fotografii în cadrul evenimentelor organizate de companii (conferințe, lansări de produs, recepții) realizate de un fotograf profesionist.

Servicii corporate 

 • Fotografii și filmări aeriene cu drona profesionala 4k, montaje video profesionale.
 • Servicii video pentru proiecte corporate, filmări time-lapse, filmări evenimente, interviuri, transmisii live.
 • Tururi foto 360°
 • Video 360 de grade – tururi virtuale video. O modalitate originală de prezentare a unui cartier rezidențial sau a unui imobil este folosirea video 360. Mediul 360° oferă utilizatorilor o experiență captivantă, interactivă, reușind să cuprindă conținutul din toate unghiurile. Acest lucru permite o exprimare creativă care va convinge clientul să achiziționeze produsul / serviciul promovat .
 • Urmărire de șantier – clipuri timelapse. Oferim servicii de fotografiere si filmare profesională pentru toate fazele dezvoltării unui proiect imobiliar, începând cu urmărirea de șantier, pînă la momentul în care apartamentele sunt finalizate și pregătite pentru vânzare. 

Fotografiile realizate la anumite intervale de timp vor fi editate și livrate în maximum 24 de ore. Aveți astfel posibilitatea de a comunica în timp real pe canalele social media despre stadiul în care se găsesc proiectele imobiliare. Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale.

 • Productie video – filme de prezentare – filmări documentare și reportaje – interviuri – testimoniale – post-procesare video –  servicii video pentru evenimente corporate – clipuri publicitare.
 • Fotografie documentară, evenimente, reportaje și alte proiecte speciale.

Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient. Dacă doriți să adăugați credibilitate afacerii dvs., luați în considerare angajarea unui fotograf profesionist. Vă punem la dispoziție un studio foto video profesional și experiența a peste cincisprezece ani în fotografie corporate. Putem crea acea imagine care să vorbească despre spiritul afacerii Dumneavoastră și care să reflecte profesionalism și atenție la detalii.

Studio foto video in Bucuresti –  sedinte foto – servicii filmare 

Sulyok Imaging este un studio foto video profesional care oferă clienților săi cele mai reușite sesiuni foto. O spun clienții nostri, atât cei care au nevoie de fotografii de portret profesionale cât și cei care își doresc să surprindă emoția unui moment special din viața lor. 

Adrian Sulyok este fotograf corporate de aproape douăzeci de ani, timp în care a realizat un portofoliu impresionant de fotografie, poziționându-se în topul furnizorilor de servicii foto și video corporate din România

studio foto video in Bucuresti - servicii fotograf profesionist - foto corporate