Sedinte foto de Craciun – fotografii familie Crăciun

Sedinte foto de Craciun în studio

Surprindem spiritul Crăciunului în fotografii de familie

Pregătim terenul pentru sedinte foto de Craciun și în 2023! De la mijlocul lunii noiembrie, studioul nostru se transformă într-un spațiu magic, așteptând cu brațele deschise familiile cu copii de toate vârstele pentru a crea amintiri de neuitat într-un decor festiv.

Dacă visezi la fotografii de familie care să surprindă spiritul sărbătorilor, te invităm în studioul nostru, unde atmosfera specială și decorurile unice te vor încânta.

În studioul Sulyok Imaging, de Crăciun se întâmplă minuni. Te așteptăm la o sesiune foto dedicată sărbătorilor alături de familia ta, pentru a te bucura de atmosfera magică și a te lăsa fotografiat într-un decor unic, creat cu multă creativitate și pricepere de spiridușii Moșului.

Pret sedinta foto de craciun

Vă recomandăm să alegeți pachetul foto în funcție de personalitatea copiilor. Astfel, dacă micuțul are nevoie de mai mult timp de acomodare înainte de a coopera cu noi pentru cele mai reușite fotografii, vă rugăm să optați pentru ședințele foto  cu durată mai mare.

Iată pachetele propuse pentru fotografiile de sărbători în 2023:

  • Mini sedinta foto de Craciun – 30 minute – 500 ron

Este pachetul recomandat copiilor mai mari care își doresc să pozeze. În această sesiune vor fi realizate fotografii cu o singură tinută. Vor rezulta între 30 și 50 de imagini editate.

  • Sesiune foto de Crăciun – 60 minute – 600 ron

În această sesiune vor fi realizate fotografii cu una sau două tinute. Vor rezulta între 50 și 70 de imagini care vor fi editate primar.

  • Sedinta foto de Crăciun pentru familie – 90 minute – 700 ron

Îți recomandăm să aduci două ținute diferite pentru cei mici, pentru a diversifica imaginile festive. Vei primi cel puțin 70 – 100 de fotografii digitale, editate cu grijă, în maxim 48 de ore de la vizita în studio. 

  • Sesiune foto de Crăciun „Family&friends” – două ore – 1000 ron

Un pachet dedicat familiilor numeroase. Dacă îți aduci și bunicii, vei avea nevoie de două ore pentru a schimba ținutele și pentru a ne asigura că avem suficiente poze cu toată lumea. Primești minimum 250 de imagini digitale editate, pentru a te bucura împreună cu familia de amintirile fericite ale Crăciunului. 

Te invităm să fii parte din povestea noastră de Crăciun și să transformăm această sărbătoare într-un album cu amintiri pline de căldură și bucurie!

Vă invităm să navigați prin galerie și să vă bucurați de emoția acestui început de sezon festiv, așa cum a fost imortalizat în imagini.

Imagini din timpul ședințelor foto de Crăciun din 2022

Fotografii familie Crăciun în studio foto profesional Sulyok Imaging – ședință foto familie Crăciun

Fiind cea mai aşteptată perioadă a anului, nu e de mirare că dorim să o prelungim cât mai mult. De aceea Crăciunul vine în studioul Sulyok Imaging încă de la jumătatea lunii noiembrie. Vă spunem un „secret”: păstrăm decoraţiunile şi atmosfera pană la jumatatea lui ianuarie, pentru cei care nu reuşesc să ajungă la ședința foto de familie mai devreme.

Ce haine si accesorii sunt potrivite pentru o ședință foto Crăciun de familie?

Pentru sărbătoarea iernii vă propunem să procurați haine în nuanțe de verde, rosu, gri, alb sau bleumarin. Le veți găsi în oferta de Crăciun a magazinelor HM, C&A, Zara, Reserved, Waikiki, Carrefour-Tex. Hăinuțe de elf pentru bebeluși sau copii, pulovere și cămăși colorate sau accesorii pentru părinți și bunici, oferta este atât de variată.

Alegeți doar două sau trei culori într-o ținută pentru ședința foto de Crăciun a familiei. Pălăriile de Moș Crăciun, fesurile de elf sau coarnele de ren sunt de asemenea opțiuni amuzante. În plus, pijamalele asortate pentru întreaga familie vor face deliciul unei fotografii de Crăciun. 

În luna decembrie vă așteptăm pentru fotografii familie Crăciun să creăm amintiri cu trei decoruri speciale si unice, reinventate pentru fiecare final de an.

Pregătirea studioului pentru sedinte foto de Craciun – fotografii familie Crăciun

În contextul pandemiei este important să ținem cont de măsurile de siguranță, ca urmare studioul nostru a pregătit un set de reguli, pe care trebuie să le respectăm cu toții:

  • Vom avea o sedință foto pe zi, lasând astfel timp între sesiuni pentru aerisirea și dezinfectarea spațiului. Vom avea nevoie de ajutorul vostru pentru programarea ședințelor foto și în zilele lucrătoare, deoarece nu avem foarte multe weekend-uri la dispoziție, iar acestea vor fi primele ocupate, fiind preferate de cei mai mulți.
  • Înainte de fiecare ședință foto se vor igieniza și dezinfecta spațiile comune și obiectele folosite.
  • La intrarea în studio, fiecare persoană va călca pe covorasul cu dezinfectant de la ușă. Pentru a păși în zona dedicată fotografiilor, vă rugăm să aduceți pantofi de schimb sau șosete colorate în nuanțe specifice Crăciunului.
  • Toate persoanele care intră în studio sunt invitate să folosească dezinfectant. Vom pune la dispoziția clienților săpun lichid, dezinfectant, prosoape de hârtie.
  • Dacă un membru al familiei are viroză respiratorie, gripă sau alte boli asociate cu Covid-19, vă rugăm să ne anunțați pentru a reprograma sesiunea foto. V-am mai spus că vom păstra decorurile de Crăciun până în luna ianuarie?

Aceste reguli nu sunt pentru a crea un discomfort oaspeților noștri, ci pentru a ne simți cu toții în siguranță, pentru a ne asigura că de sărbători îi vom avea pe toți cei dragi aproape, sănătosi și veseli.

card cadou sedinta foto craciun - gift voucher sedinta foto

Oferiți un voucher – cadou pentru sedinte foto de Craciun, celor dragi!

Dacă doriți să oferiți o ședință foto de Crăciun, vă punem la dispoziție carduri-cadou în format digital sau printat. Va fi probabil, unul din cele mai inspirate idei de cadou. 

Prin amintiri învățăm să cunoaștem lumea, învățăm să iubim viața, să ne acceptăm. Să ni le povestim cu bucurie prin fotografii familie Crăciun realizate cu măiestrie și pasiune în studio foto Sulyok Imaging!

Vă așteptăm în studio pentru o ședință foto Crăciun de care să vă amintiți mereu cu bucurie!

Selectie fotografii sedinte foto de craciun 2019 - 2021

share: