Sedinte foto de Craciun – fotografii familie Crăciun

Sedinta foto de Craciun în studio – fotografii familie Crăciun

Ne pregătim pentru sedinta foto de  Craciun și în 2022. Ca și în anii trecuți, începând cu jumătatea lunii noiembrie, așteptăm familiile cu copii mici sau mari în studioul nostru decorat special de sărbători.

Dacă vă doriți fotografii de familie care surprind spiritul sărbătorilor, vă asteptăm cu decoruri unice în atmosfera specială a studioului Sulyok Imaging.

În studioul nostru, în perioada sărbătorilor, se întamplă lucruri magice. Vă așteptăm la sedinta foto de Craciun împreună cu familia să vă bucurați de atmosfera încântătoare, lăsându-vă fotografiați în decorul unic, realizat cu multă creativitate și pricepere de spriridușii Moșului.

Preț sedinta foto de Craciun 

Veți primi 150 de imagini cu editare de bază si 7 fotografii în format digital editate în detaliu. Pot fi schimbate una – două ținute în timpul petrecut în studio. 

Costul acestei sesiuni foto este 500 lei.

Sedinta foto Craciun pentru familie – STANDARD – cu durata cuprinsă între o oră și jumătate ore și două ore

Cel mai dorit pachet foto este redus în perioada sărbătorilor. Sedința foto durează până la două ore, timp în care puteți schimba maximum trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în 48 de ore. Vor fi editate în detaliu 15 de fotografii.

Costul acestei sesiuni este 700 ron .

Sesiune foto de Craciun pentru familii cu durata de trei ore

Este pachetul propus familiilor numeroase. Daca doriți sa îi aduceti și pe bunici veți avea nevoie de trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 20 de imagini editate în detaliu. Astfel dumneavoastră vă puteți bucura împreună cu familia de amintiri fericite ale sărbătorii Crăciunului. Șapte fotografii la alegere vor fi transformate în cărti poștale digitale pe care le veți primi la scurt timp după sesiunea foto.

De Crăciun, costul sesiunii foto cu durata de trei ore este 900 lei.

Fotografii familie Crăciun în studio foto profesional Sulyok Imaging – ședință foto familie Crăciun

Fiind cea mai aşteptată perioadă a anului, nu e de mirare că dorim să o prelungim cât mai mult. De aceea Crăciunul vine în studioul Sulyok Imaging încă de la jumătatea lunii noiembrie. Vă spunem un „secret”: păstrăm decoraţiunile şi atmosfera pană la jumatatea lui ianuarie, pentru cei care nu reuşesc să ajungă la ședința foto de familie mai devreme.

Ce haine si accesorii sunt potrivite pentru o ședință foto Crăciun de familie?

Pentru sărbătoarea iernii vă propunem să procurați haine în nuanțe de verde, rosu, gri, alb sau bleumarin. Le veți găsi în oferta de Crăciun a magazinelor HM, C&A, Zara, Reserved, Waikiki, Carrefour-Tex. Hăinuțe de elf pentru bebeluși sau copii, pulovere și cămăși colorate sau accesorii pentru părinți și bunici, oferta este atât de variată.

Alegeți doar două sau trei culori într-o ținută pentru ședința foto de Crăciun a familiei. Pălăriile de Moș Crăciun, fesurile de elf sau coarnele de ren sunt de asemenea opțiuni amuzante. În plus, pijamalele asortate pentru întreaga familie vor face deliciul unei fotografii de Crăciun. 

În luna decembrie vă așteptăm pentru fotografii familie Crăciun să creăm amintiri cu trei decoruri speciale si unice, reinventate pentru fiecare final de an.

Pregătirea studioului pentru ședința foto Crăciun – fotografii familie Crăciun

În contextul pandemiei este important să ținem cont de măsurile de siguranță, ca urmare studioul nostru a pregătit un set de reguli, pe care trebuie să le respectăm cu toții:

  • Vom avea o sedință foto pe zi, lasând astfel timp între sesiuni pentru aerisirea și dezinfectarea spațiului. Vom avea nevoie de ajutorul vostru pentru programarea ședințelor foto și în zilele lucrătoare, deoarece nu avem foarte multe weekend-uri la dispoziție, iar acestea vor fi primele ocupate, fiind preferate de cei mai mulți.
  • Înainte de fiecare ședință foto se vor igieniza și dezinfecta spațiile comune și obiectele folosite.
  • La intrarea în studio, fiecare persoană va călca pe covorasul cu dezinfectant de la ușă. Pentru a păși în zona dedicată fotografiilor, vă rugăm să aduceți pantofi de schimb sau șosete colorate în nuanțe specifice Crăciunului.
  • Toate persoanele care intră în studio sunt invitate să folosească dezinfectant. Vom pune la dispoziția clienților săpun lichid, dezinfectant, prosoape de hârtie.
  • Dacă un membru al familiei are viroză respiratorie, gripă sau alte boli asociate cu Covid-19, vă rugăm să ne anunțați pentru a reprograma sesiunea foto. V-am mai spus că vom păstra decorurile de Crăciun până în luna ianuarie?

Aceste reguli nu sunt pentru a crea un discomfort oaspeților noștri, ci pentru a ne simți cu toții în siguranță, pentru a ne asigura că de sărbători îi vom avea pe toți cei dragi aproape, sănătosi și veseli.

Voucher – cadou pentru ședință foto Crăciun pentru cei dragi!

Dacă doriți să oferiți o ședință foto de Crăciun, vă punem la dispoziție carduri-cadou în format digital sau printat. Va fi probabil, unul din cele mai inspirate idei de cadou. Puteți alege între pachetul foto de o oră și cel cu durata de două ore.

Prin amintiri învățăm să cunoaștem lumea, învățăm să iubim viața, să ne acceptăm. Să ni le povestim cu bucurie prin fotografii familie Crăciun realizate cu măiestrie și pasiune în studio foto Sulyok Imaging!

Vă așteptăm în studio pentru o ședință foto Crăciun de care să vă amintiți mereu cu bucurie!

share: