Fotografie de familie
ianuarie 23, 2017

fotografii de familie ședinţă foto de Crăciun

Dacă doriţi să ii surprindeti pe cei dragi cu fotografii de familie realizate in studioul amenajat si decorat in culorile sărbătorilor, o ședinţă foto de Crăciun ar putea fi cea mai potrivita idee.

Viața noastră se povestește în fotografii

Există cântece de Crăciun, poveşti, cărţi, filme de Crăciun, arome specifice Crăciunului, ba chiar şi băuturi care sunt asociate cu sărbătorile de iarnă. Pentru copii este o perioadă încărcată cu emoţii, asteptări si surprize plăcute, pentru parinţi este un timp al căutarilor de cadouri potrivite pentru familie. Este o perioadă incărcată cu un spirit aparte, toţi rezonăm într-un fel sau altul cu simbolurile Crăciunului.

Fiind cea mai aşteptată perioadă a anului, nu e de mirare că dorim să o prelungim cât mai mult. De aceea Crăciunul vine în studioul Sulyok Imaging incă de la jumătatea lunii noiembrie. Vă spunem un „secret”: păstrăm decoraţiunile şi atmosfera pană la jumatatea lui ianuarie, pentru cei care nu reuşesc să ajungă la sesiunea foto de familie mai devreme.

Folosind imaginile realizate în timpul sesiunii foto de sărbători, puteți personaliza mesajele trimise celor dragi. Totodată, surprindeți spiritul Crăciunului într-o fotografie ce va fi păstrată și apreciată de generațiile următoare. In studioul nostru, în perioada sărbătorilor, se întamplă lucruri magice. Vă asteptăm împreună cu familia să vă bucurați de atmosfera specială, lăsandu-vă fotografiați în decorul unic, realizat cu multă creativitate și pricepere de spriridușii Moșului.

In atmosfera unică a studioului nostru vă oferim fotografii de familie care să vă amintească mereu de spiritul sărbătorilor.

Vă aşteptăm să rezervaţi o ședinţă foto de Crăciun in studio si să vă bucuraţi de cele mai frumoase fotografii de familie.

sesiune foto familie in studio foto Bucuresti

Sedinta foto familie


Sedinte foto familii de Craciun, studio foto pentru copii in Bucuresti

fotografie de familie


Sedinte foto familii de Craciun, studio foto pentru copii in Bucuresti

Sedinte foto familii de Craciun


Fotografii pentru copii de Craciun, sesiuni foto in studio, poze copii

Sedinte foto de Crăciun


sedinta foto pentru familie de Craciun

Sedinta foto de Craciun


studio foto pentru copii in Bucuresti

sesiune foto de Craciun


ședintă foto de Crăciun studio foto copii in Bucuresti

ședintă foto de Crăciun


sedinta foto familie de Craciun in studio foto Bucuresti

sedinta foto de Craciun


sedinta foto de Craciun pentru familie cu copii

sedinta foto de Craciun


sesiune foto de Craciun

ședintă foto de Crăciun

RECENT POSTS