fbpx
Fotografie de familie
ianuarie 23, 2017

ședinţă foto de Crăciun – fotografii de familie

Oferiți fotografii de sărbători – fotografii de familie

Dacă doriţi să îi surprindeți pe cei dragi cu fotografii de familie realizate în studioul amenajat și decorat în culorile sărbătorilor, o ședinţă foto de Crăciun ar putea fi cea mai potrivită idee.

Viața noastră se povestește în fotografii – fotografii de familie

Există cântece de Crăciun, poveşti, cărţi, filme de Crăciun, arome specifice Crăciunului, ba chiar şi băuturi care sunt asociate cu sărbătorile de iarnă. Pentru copii este o perioadă încărcată cu emoţii, asteptări si surprize plăcute, pentru parinţi este un timp al căutarilor de cadouri potrivite pentru familie. Este o perioadă încărcată cu un spirit aparte, toţi rezonăm într-un fel sau altul cu simbolurile Crăciunului.

Fiind cea mai aşteptată perioadă a anului, nu e de mirare că dorim să o prelungim cât mai mult. De aceea Crăciunul vine în studioul Sulyok Imaging încă de la jumătatea lunii noiembrie. Vă spunem un „secret”: păstrăm decoraţiunile şi atmosfera pană la jumatatea lui ianuarie, pentru cei care nu reuşesc să ajungă la sesiunea foto de familie mai devreme.

Folosind imaginile realizate în timpul sesiunii foto de sărbători, puteți personaliza mesajele trimise celor dragi. Totodată, surprindeți spiritul Crăciunului într-o fotografie ce va fi păstrată și apreciată de generațiile următoare. În studioul nostru, în perioada sărbătorilor, se întâmplă lucruri magice. Vă așteptăm împreună cu familia să vă bucurați de atmosfera specială, lăsându-vă fotografiați în decorul unic, realizat cu multă creativitate și pricepere de spriridușii Moșului.

În atmosfera unică a studioului nostru vă oferim fotografii de familie care să vă amintească mereu de spiritul sărbătorilor.

Vă aşteptăm să rezervaţi o ședinţă foto de Crăciun în studio și să vă bucuraţi de cele mai frumoase fotografii de familie.

sesiune foto familie in studio foto Bucuresti

ședință foto familie


Sedinte foto familii de Craciun, studio foto pentru copii in Bucuresti

fotografie de familie


Sedinte foto familii de Craciun, studio foto pentru copii in Bucuresti

ședințe foto familii de Crăciun


Fotografii pentru copii de Craciun, sesiuni foto in studio, poze copii

ședințe foto de Crăciun


sedinta foto pentru familie de Craciun

ședință foto de Crăciun

studio foto pentru copii in Bucuresti

sesiune foto de Crăciun


ședintă foto de Crăciun studio foto copii in Bucuresti

ședință foto de Crăciun


sedinta foto familie de Craciun in studio foto Bucuresti

ședință foto de Crăciun


sedinta foto de Craciun pentru familie cu copii

ședință foto de Crăciun

sesiune foto de Craciun

ședință foto de Crăciun

RECENT POSTS