Fotografie imobiliara – video imobiliare – tururi 360

Fotografie imobiliara pentru proiecte rezidentiale – filme de prezentare 

Portofoliul Sulyok Imaging include proiecte de fotografie imobiliara,  filme de prezentare, fotografii  aeriene, filmări cu dronă profesională, tururi foto și video 360.

Vă propunem o abordare artistică prin prisma fotografiei de arhitectura și a unor filme de prezentare originale.

fotografie imobiliara - poze apartamente, hoteluri

Preț servicii fotografie imobiliara – apartamente, case, vile

Costul serviciilor foto este influențat de complexitatea proiectului, de numărul de locații sau încăperi ce vor fi fotografiate.

  • Pentru o cameră (garsonieră / cameră de hotel / birou), tariful pornește de la 150 Euro / ședință foto de aproximativ o oră. Vor rezulta minimum 30 de poze ale apartamentului editate.
  • Preț fotografii apartamente cu două camere – 200 Euro. Vor fi livrate aproximativ 40 de imagini profesionale – fotografii imobiliare editate.
  • Preț fotografiere apartamente cu 3 sau 4 camere – începând cu 250 Euro/apartament.  Ședința foto de aproximativ va dura o oră și jumătate. Vor rezulta minimum 50 poze imobiliare editate.
  • Pentru fotografii cu interiorul și exteriorul unei vile, prețul pornește de la 300 Euro / locație. Ședința foto durează aproximativ 2 ore. Vor rezulta minimum 70 de imagini digitale diferite din care veți  selecta 50 fotografii care vor fi editate în detaliu. Cost pachet foto + film de prezentare de până la 1 minut pentru apartament sau vilă : 450 Euro.

Preț servicii fotografie imobiliara – hoteluri, pensiuni, restaurante

  • Costul servicii foto pentru hoteluri, pensiuni, restaurante începe de la 300 EUR pe locație;
  • Prețul final va depinde de dimensiunea locației, numărul de încăperi distincte fotografiate, de numărul de ore petrecute în locație. 
  • Numărul de poze profesionale livrate depinde doar de dimensiunea locației, numărul de camere fotografiate, de complexitatea proiectului;
  • Tariful include editarea fotografiilor;
  • Putem realiza fotografii și prezentări video cu filmări din interiorul și exteriorul locației, cu dronă 4k de ultimă generație.

La aceste costuri ale pachetelor de fotografie – video imobiliare se va adăuga TVA. 

Cereți-ne oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto – video pentru apartamente, case, vile, ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri, hoteluri, restaurante.

Fotografii si filmari aeriene imobiliare – filmari cu drona profesionala

Fotografia aeriană și filmările aeriene au apărut ca răspuns la nevoia companiilor de evidențiere prin imagini panoramice. Acestea permit observarea în detaliu sau vizualizarea imaginii de ansamblu a unei proprietăți industriale / cartier rezidențial.

Nimic nu promovează mai bine o proprietate decât vederea de sus, plasarea în context și evidențierea avantajelor: apropierea de metrou, stații RATB, restaurante, posibilități de petrecere a timpului liber.

Lucrăm cu drone autorizate, înregistrate și deținem certificate de operatori UAV eliberate de AAC.

Servicii complete foto – video imobiliare

Sunt specializat în fotografia de arhitectură, fotografii office de peste cincisprezece ani.

Puteți conta pe echipa SulyokImaging și pentru servicii de productie video: filme de prezentare pentru companii, clipuri comerciale, video marketing. Ne adresăm tuturor celor care au nevoie de servicii foto și video profesionale pentru promovarea imobilelor.

Video  360 de grade – tururi virtuale foto și video 360º

O modalitate originală de prezentare a unui cartier rezidențial sau a unui imobil este folosirea de tururi virtuale foto sau video 360. Puteți găsi exemple de filmare 360º  pe canalul de youtube Sulyok Imaging.

Tururi virtuale 360º pentru domeniul imobiliar. Acestea feră posibilitatea clienților să facă vizionări interactive online, de oriunde cu ajutorul unui tur virtual 3D.

Postând tururi virtuale foto sau video 360º  din zona birourilor sau fotografii din camera de hotel, veți convinge mai ușor potențialii cumpărători. Turul virtual este un serviciu dorit de mulți dintre clienții noștri.

Fotografie imobiliara și filmări profesionale – toate într-un singur loc 

Studio de creatie foto – video  in Bucuresti

Pentru promovarea unui proiect imobiliar rezidențial vă punem la dispozitie: servicii foto și video, fotografie aeriană,  filmări cu drona profesionala și fotografie industrială. Este cunoscut faptul că fotografiile de calitate atrag creșterea vânzărilor în real estate.

Fotografie imobiliara pentru ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri, hoteluri

Vă oferim servicii de fotografie imobiliara si filmare profesională pentru toate fazele dezvoltării unui proiect, începând cu urmărirea de șantier, până la momentul în care imobilul este finalizat și pregătit pentru vânzare.