Fotografie imobiliara – filme de prezentare

Fotografie imobiliara – filme de prezentare – proiecte imobiliare

Suntem mândri să vă prezentăm portofoliul Sulyok Imaging, un reper al serviciilor de fotografie imobiliara și producție video de înaltă calitate, special create pentru dezvoltatorii din industria imobiliară. Fie că aveți nevoie de fotografii imobiliare, filmări aeriene cu drona sau tururi foto interactive, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Vă propunem o abordare artistică prin prisma fotografiei de arhitectura și a unor filme de prezentare originale.

Preț servicii fotografie imobiliara

Costul serviciilor de fotografie imobiliara este corelat cu complexitatea proiectului, cu numărul de  încăperi ce vor fi fotografiate.

  • Pentru fotografierea unei încăperi (garsonieră / cameră de hotel / birou), prețul pornește de la 150 Euro / ședință foto cu durata de aproximativ o oră. Vor rezulta minimum 30 de imagini imobiliare editate ale apartamentului.
  • Preț servicii foto pentru apartamente cu două camere – 200 Euro. Vor rezulta aproximativ 40 de imagini profesionale – fotografii imobiliare editate.
  • Preț servicii foto pentru apartamente cu 3 sau 4 camere – începând cu 250 Euro / apartament.  Ședința foto va dura aproximativ o oră și jumătate. Vor rezulta minimum 50 imagini imobiliare editate primar.
  • Pentru fotografierea unei vile, prețul pornește de la 300 Euro. Ședința foto durează aproximativ 2 ore. Vor rezulta minimum 70 de imagini digitale diferite din care veți  selecta 50 fotografii care vor fi editate în detaliu. 
  • Costul unui pachet foto + film de prezentare cu durata maximă de un minut pentru apartament sau vilă : 450 Euro.

Prețuri servicii foto imobiliare – apartamente, hoteluri, restaurante

  • Costul serviciilor foto pentru hoteluri sau  restaurante începe de la 300 EUR pe locație;
  • Prețul final va fi configurat în funcție de cerințele spațiului, de numărul de încăperi diferite fotografiate, de numărul de ore necesar fotografierii. 
  • Numărul de poze profesionale rezultate va  depinde de specificitatea proiectului imobiliar;
  • Tariful include editarea fotografiilor;
  • Putem realiza fotografii și filme de prezentare imobiliare folosind cadre video din interiorul și exteriorul locației, imagini aeriene realizate cu dronă profesională.

La aceste costuri ale pachetelor foto – video imobiliare se va adăuga TVA. 

Pentru proiectul Dumneavoastră imobiliar vă așteptăm cu oferta personalizată de preț cuprinzând fotografie și servicii video pentru sectorul rezidential.

fotografii imobiliare apartamente - fotograf profesionist imobiliare arhitecturi Adrian Sulyok
fotograf apartamente design interior fotograf profesionist Adrian Sulyok

Fotografii si filmari aeriene imobiliare cu drona profesionala

Fotografia aeriană și filmările aeriene au apărut ca răspuns la nevoia companiilor de evidențiere prin imagini panoramice. Acestea permit observarea detaliilor sau vizualizarea imaginii de ansamblu a unei proprietăți industriale sau a unui cartier rezidențial.

Nimic nu promovează mai bine o proprietate decât vederea de sus, plasarea în context și evidențierea avantajelor oferite de locație.

Lucrăm cu drone autorizate, înregistrate și deținem certificate de operatori UAV eliberate de AAC.

Servicii complete foto – video imobiliare

Suntem specializați în fotografie imobiliară și fotografie de arhitectură pentru spații de birouri. Avem experiență în crearea de imagini și filme de prezentare  optimizate pentru a sprijini vânzarea oricărei proprietăți imobiliare.

Puteți conta pe echipa SulyokImaging și pentru servicii de productie video: filme de prezentare pentru companii, clipuri comerciale, video marketing. Ne adresăm tuturor celor care au nevoie de servicii foto și video profesionale pentru promovarea unei case, vile, a unui cartier rezidențial, parc industrial sau complex office.

Tururi virtuale foto și video 360º

O modalitate originală de prezentare a sediului unei companii sau a unui imobil este folosirea de tururi virtuale 360. Puteți găsi exemple de filmare 360º  pe canalul de youtube Sulyok Imaging.

Folosind tururi virtuale foto 360º în imobiliare, oferiți clienților posibilitatea unor vizionări interactive online din fața calculatorului.

Postând tururi virtuale foto sau video 360º  din zona birourilor sau fotografii din camera de hotel, veți convinge mai ușor potențialii cumpărători. Turul virtual este un serviciu cerut de mulți dintre clienții noștri.

Tururi virtuale foto și video 360° imobiliare - fotografie imobiliara

Fotografie imobiliara și filmări profesionale – toate într-un singur loc 

Studio de creatie foto – video  in Bucuresti

În era Instagram, Pinterest și TikTok, putem spune că fotografia de design interior este o cerință pentru a avea succes în acest domeniu.

Pentru promovarea unui proiect imobiliar vă oferim: servicii foto și video, fotografie aeriană,  filmări cu drona profesionala și fotografie industrială. Atrageți creșterea vânzărilor de imobiliare folosind imagini profesionale si clipuri video de prezentare.

Investiția companiei în design si confort poate fi evidențiată prin fotografie imobiliara arhitecturală din exterior sau fotografii ale interioarelor office. O fotografie de design interior poate ilustra cu precizie atmosfera și stilul fiecărui spațiu. Nu în ultimul rând, oferă o privire detaliată asupra aranjamentelor și amenajărilor.

Fotografie imobiliara pentru ansambluri de locuințe, clădiri de birouri

Vă oferim servicii de fotografie imobiliara si filmare profesională pentru toate fazele dezvoltării unui proiect, începând cu urmărirea de șantier, până la momentul în care imobilul este finalizat și pregătit pentru vânzare. 

Postarea periodică a celor mai recente realizări va menține trează atenția publicului și va susține efortul companiei cu vânzarea sau închirierea spațiului construit.

De ce să apelați la serviciile noastre de fotografie imobiliară?

Înțelegem importanța furnizării de rezultate remarcabile și a lucrului în limitele bugetare și suntem încrezători că putem contribui la creșterea vizibilității proiectelor dumneavoastră imobiliare.

Toate fotografiile noastre sunt editate profesional. Echilibrăm contrastul, culorile și, cel mai important în fotografiile cu interioare, ne asigurăm ca liniile orizontale și verticale redau cât mai fidel realitatea.

Pentru ca imaginile profesionale să atragă atenția potențialilor cumpărători, ne asigurăm că fiecare detaliu este fotografiat și prezentat într-un mod unic. Fotografiile de calitate pot fi apoi utilizate în anunțuri imobiliare, pe site-ul companiei, pe rețelele de social media sau în alte scopuri de marketing și publicitate.