fbpx

Fotografie imobiliară – filme de prezentare – fotograf imobiliare

Fotografie imobiliară și filme de prezentare, fotografii  aeriene, filmări cu dronă profesională, tururi foto și video 360, fotografii arhitecturi.
Urmare a creșterii competiției în acest sector, nevoia de fotografie imobiliară profesională este tot mai mare, acesta fiind cel mai important element al unei campanii de marketing.
În portofoliul SulyokImaging puteți găsi o parte a proiectelor realizate pentru companii și societăți comerciale: fotografie imobiliară, filme de prezentare, clipuri publicitare, reportaje, diverse campanii de publicitate, video corporate.

Fotografie imobiliară pentru ansambluri rezidențiale – fotograf apartamente – fotograf imobiliare

În contextul actual în care există presiune pe prețuri din partea clienților vă propunem o abordare artistică diferită prin prisma fotografiei arhitecturale și a unor filme de prezentare originale realizate de un fotograf imobiliare cu experiență de douazeci de ani în domeniu.
 
Vă oferim servicii de fotografie imobiliară si filmare profesională pentru toate fazele dezvoltării unui proiect, începând cu urmărirea de șantier, până la momentul în care imobilul este finalizat și pregătit pentru vânzare. La anumite intervale de timp vom merge pe șantier pentru un nou set de fotografii care vor fi editate și livrate în maximum 24 de ore. Aveți astfel posibilitatea de a comunica în timp real pe canalele social media despre stadiul în care se găsesc proiectele imobiliare.  La final vom realiza un film de prezentare a proiectului rezidențial care să fie expus pe canalele de comunicare ale companiei.
Realizăm filmări time-lapse pentru proiecte imobiliare și industriale, folosind camere foto sau video cu rezoluție înaltă și unghi mare de cuprindere.

Fotografii și filmări aeriene imobiliare – filmări cu dronă profesională

Fotografia aeriană șfilmările aeriene au apărut ca răspuns la nevoia companiilor de evidențiere prin imagini spectaculoase. Acestea permit observarea în detaliu sau vizualizarea imaginii de ansamblu a unei proprietați industriale / cartier rezidențial.
În piața imobiliară foarte competitivă, companiile apelează la fotografie imobiliară aeriană și filmări din dronă ca metodă optimă de a obține o imagine atractivă de ansamblu a unei proprietăți. Imaginile impresionante realizate cu drona reprezintă un element cheie pentru îmbunătățirea calității vânzării și nu lipsesc din strategia de imagine a unei companii imobiliare.
 
Nimic nu promovează mai bine o proprietate decât vederea de sus a acesteia, plasarea în context și evidențierea avantajelor sale: apropierea de metrou, stații RATB, restaurante, posibilități de petrecere a timpului liber.

Video 360 de grade – tururi virtuale video și foto

O modalitate originală de prezentare a unui cartier rezidențial sau a unui imobil este folosirea de tururi virtuale foto sau video 360. Puteți găsi exemple de filmare 360  grade pe canalul de youtube Sulyok Imaging. Este important să vă asigurați că puteți prezenta produsele și serviciile oferite  într-o lumină pozitivă. O reprezentare vizuală atractivă a produselor si serviciilor este o modalitate foarte bună de a atrage pe cineva să devină client. Postând tururi virtuale -filme 360 grade sau fotografii 360 – interesante din zona recepției, a birourilor sau a locului de luat masa, fotografii în camera de hotel, poze imobiliare profesionale, publicul va putea observa mai multe detalii ce vor atrage o percepție favorabilă asupra mărcii și a produselor dvs.

Fotografie imobiliară și filmări profesionale – toate într-un singur loc – studio de creație foto – video Sulyok Imaging – fotograf imobiliare în București

Pentru promovarea unui proiect imobiliar rezidențial vă punem la dispozitie: fotografii imobiliare și clipuri de prezentare, fotografii apartamente pentru închiriere – poze imobiliare, fotografie aeriană șfilmări aeriene cu drona profesională precum și fotografie industrială.
 
Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient, folosind servicii profesionale de fotografie imobiliară și clipuri de prezentare.
 
În pagina dedicată celor mai recente proiecte fotografice, veți găsi fotografii realizate pentru proiecte imobiliare, clădiri de birouri / ansambluri rezidențiale. Costul serviciilor de fotografiere a imobilelor este influențat de complexitatea proiectului, de numărul de locații sau încăperi ce vor fi fotografiate.

Apelând la serviciile unui fotograf imobiliare specializat în proiecte rezidențiale sau office veți putea ajunge mai aproape de clienții dvs. prin imagini impresionante.

Prețuri servicii fotograf imobiliare / fotografie imobiliară – clipuri de prezentare pentru hoteluri, interioare birouri și proiecte rezidențiale, poze profesionale apartamente, poze imobiliare

  • Pentru fotografierea unei încăperi (garsonieră / cameră de hotel / birou) tariful este de 370 LEI / ședință foto de aproximativ o oră. Vor rezulta minimum 30 de poze imobiliare diferite editate în detaliu.
  • Pentru poze profesionale apartamente cu până la 4 camere prețul este 420 LEI / apartament – ședință foto de aproximativ o oră și jumătate. Vor rezulta minimum 50 poze imobiliare profesionale / apartament editate în detaliu.
  • Pentru fotografie imobiliară cu interiorul și exteriorul unei case / vile, prețul este de 650 LEI / locație. Ședința foto durează aproximativ 2 ore. Vor rezulta minimum 70 de imagini digitale diferite din care veți  selecta 50 fotografii care vor fi editate în detaliu. Cost pachet fotografie imobiliară + film de prezentare  pentru apartament sau vilă : 800 LEI

Fotografie imobiliară / fotograf  imobiliare, fotograf apartamente, hoteluri, pensiuni, restaurante, showroom-uri de mobilă

  • Costul pentru fotografie imobiliară – hoteluri, pensiuni, restaurante începe de la 350 EUR pe locație;
  • Prețul final va depinde de dimensiunea locației, numărul de încăperi distincte fotografiate, de numărul de ore petrecute în locație. Contactați-ne pentru o oferă personalizată dacă aveți nevoie de poze profesionale apartamente!
  • Numărul de poze imobiliare pe care le veți primi depinde doar de dimensiunea locației, numărul de camere pe care le vom fotografia, de complexitatea proiectului;
  • Tariful include editarea fotografiilor;
  • Putem face atât fotografii cât și prezentări video cu filmări realizate în interior și în exteriorul locației, cu dronă 4k de ultimă generație.

Costurile pachetelor de fotografie imobiliară de mai sus sunt orientative. Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri, hoteluri, restaurante – fotografie imobiliară.

Telefon: 0728 007 149

Argumente pentru angajarea unui fotograf imobiliare – office –  Airbnb – Booking – clipuri de prezentare:

În perioada informațională de azi, tot mai mulți cumpărători caută următoarea achiziție online. Cele mai recente statistici raportează că 80% – 90% din cumpărători încep căutarea online înainte de a contacta un agent. Altfel spus, când clientul intră în biroul dvs., există șanse mari să fi ales deja apartamentul / imobilul. Cu o ofertă imobiliară uriașă, un cumpărător va petrece nenumărate ore vizionând sute de apartamente online.

Când un utilizator răsfoiește listările online, care este ingredientul de marketing care îl va atrage către lista dvs. mai presus de toate celelalte? Imaginea! Cumpărătorii sunt atrași de fotografii profesionale.
 
Aici vă putem ajuta noi, oferindu-vă servicii calitative de fotografie imobiliară pentru apartamente, AirBNB, Booking, hoteluri, restaurante. În timp ce o fotografie profesională va atrage mai mulți vizitatori, o imagine necalitativă va îndepărta potențialii cumpărători. Angajarea unui fotograf imobiliare profesionist vă poate oferi imaginile care vă vor aduce mai aproape de cumparatori sau de chiriași.

Fotografie imobiliară – fotografie hotelieră – clipuri de prezentare – fotograf imobiliare – Airbnb / Booking

Dezvoltatorii imobiliari devin tot mai exigenți cu privire la modul în care proprietățile lor sunt comercializate. Angajând un fotograf imobiliare vă diferențiați de competitori. Angajatorul sau dezvoltatorul imobiliar va aprecia eforturile dvs. de a crește vânzările folosind fotografie imobiliara profesională pentru apartamente. Majoritatea oamenilor consideră că fotografierea imobilelor este la îndemână oricarei persoane deține un aparat foto semiprofesional. În realitate necesită mai mult echipament, mai multă pricepere și mai mult timp decât alte forme de fotografie.
Pentru a beneficia la maximum de serviciile unui fotograf imobiliare profesionist, urmați lista de verificare de mai jos. Vă veți asigura că imobilul / apartamentul / casa este pregătită și primitoare pentru fotografiere și filmare în vederea închirierii. 

Pregătirea imobilului pentru sesiune foto imobiliară – fotografie imobiliară – poze profesionale apartamente 

Cum aranjați apartamentul pentru a avea poze imobiliare de efect?

1. Bucătăria – eliberați blatul și lustruiți chiuveta / cuptorul / accesoriile din inox sau sticlă. În acest fel bucătăria pare mai aerisită și mai confortabilă, lăsând cumpărătorii să își pot imagineze cum ar putea folosi spațiul. Mixerele, blanderele și decorațiunile nu fac decât să distragă cumpărătorii și adesea fac ca bucătăria să pară mică și aglomerată. Păstrați doar câteva obiecte decorative pe blaturi și curățați toate suprafețele foarte bine.

2. Baia – ascundeți toate sticlele de șampon, săpunuri, seturi de ras și alte obiecte într-un sertar sau dulap de baie, lasînd la vedere doar câteva detalii colorate și estetice. Aranjați prosoapele curățate, bine pliate pe suporturile din baie. Curațați temeinic obiectele din inox, ceramică sau sticlă, pentru a crea senzația de nou și impecabil.

3. Aprindeți toate luminile din casă. Iluminatul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei poze imobiliare. Este important să ai cât mai multă lumină posibil. Porniți toate luminile din casă, inclusiv lămpi și lumini exterioare. Verificați toate luminile de tavan, precum și lămpi suplimentare și lumini exterioare pentru a vă asigura că toate funcționează.

4. Lăsați lumina de afară – naturală să intre prin ferestre. Trageți draperiile si perdelele catre marginile ferestrelor și asigurați-vă că geamurile sunt bine șterse.

5. Eliminați mobilierul și decorațiunile inutile. Acesta este unul dintre cele mai importante elemente din listă. Îndepărtarea și depozitarea de mobilă voluminoasă în exces poate fi complicată, dar crează ideea de spațiu aerisit și face ca locuința să pară mult mai mare.

6. Îndepărtați covorașele acolo unde nu sunt absolut necesare. Covorașele de podea foarte bune pentru a vă proteja podelele, dar pot face ca spațiul general să pară mai mic, mai aglomerat. Sfatul nostru este să îndepărtați toate covorașele de podea din bucătărie, balcon și hol. Dacă aveți covoare, consultați un designer de interior pentru a stabili dacă ar trebui să apară în fotografii sau nu.

7. Dezactivați toate  televizoarele și ecranul computerului. Majoritatea fotografilor folosesc fotografia HDR, care are mai multe expuneri la lumină pentru fiecare imagine și le combină într-o singură fotografie. Orice elemente în mișcare, cum ar fi ventilatoarele sau ecranele TV / computer active arată foarte ciudat în HDR. Din acest motiv, vă recomandăm să opriți orice lucru care se mișcă sau provoacă estomparea mișcării.

8. Eliberați frigiderul de magneți. Este de dorit să eliminați toți magneții, calendarele și obiectele personale de pe frigider și din orice alt loc unde există note. Nu numai că va face ca casa dvs. să pară mai ordonată, dar vă păstrează informațiile personale în siguranță de publicul larg.

9. Amenajați dormitoarele. Asigurați-vă că faceți și decorați toate paturile cu perne și cuverturi asortate mobilierului. Folositi lenjerie nouă de pat. Utilizați perne decorative pentru a evidenția patul și pentru a crea impresia unui spațiu confortabil, care îmbie la odihnă.

10. Eliminați toate fotografiile și articolele personale când faceți poze imobiliare.

Cumpărătorilor le este greu să se vizualizeze în casa dvs. dacă obiectele personale sunt peste tot. Eliminați toate fotografiile și obiectele personale din întreaga casă, inclusiv terasă, curte și garaj daca doriți să obțineți poze profesionale apartamente.

11. Puneți toate încălțăminte și jachete în dulapuri. Când cumpărătorii văd încălțăminte și jachete pe rafturile de haine și podelele de intrare, aceștia presupun în mod inconștient că locuința nu are spațiu de depozitare. Cel mai bine este să îndepărtați toate jachetele și pantofii din spațiile vizibile.

12. Ascundeți obiectele animalelor de companie. Nu toată lumea accepta ideea de a locui cu ele, unele persoane fiind chiar alergice la părul animalelor. Este extrem de important să vă asigurați că apartamentul dvs. nu prezintă semne lăsate de acestea.

Fotograf imobiliare specializat în imagini arhitecturale

Dacă veți lua în considerare sfaturile noastre pentru aranjarea apartamentului înaintea ședinței foto, vă veți crește considerabil șansele de a găsi cumpărători sau chiriași mai curând. În plus, angajând un fotograf imobiliare profesionist, vă puteți asigura că aveți fotografii calitative ale apartamentului, poze imobiliare profesionale.

Imaginile sunt ingredientul cel mai important pentru orice campanie de marketing imobiliară de succes. De ce să nu vă asigurați că obțineți rezultate optime? Doriți să vă situați cu un pas înaintea competitorilor? Angajați un profesionist specializat în fotografie imobiliară – fotograf imobiliare, clipuri de prezentare și obțineți imaginile de care aveți nevoie.

Ne dorim să fotografiem imobilul dumneavoastră!