Fotografie imobiliara – arhitecturi – filme de prezentare

Fotografie imobiliara – arhitecturi și filme de prezentare, fotografii  aeriene, filmări cu dronă profesională, tururi foto și video 360, fotograf imobiliare, fotografii arhitecturi.

Urmare a creșterii competiției în acest sector, nevoia de fotografie imobiliară și de tururi foto 360 este tot mai mare, imaginea profesională fiind cel mai important element al unei campanii de marketing.

Fotografie imobiliara – arhitecturi și filme de prezentare – fotograf imobiliare Adrian Sulyok

În portofoliul Sulyok Imaging puteți găsi o parte a proiectelor realizate pentru companii: fotografie imobiliară, filme de prezentare, clipuri publicitare, reportaje, video corporate.

Servicii de fotografie imobiliara pentru ansambluri rezidențiale – fotografii profesionale  apartamente 

În contextul actual în care există presiune pe prețuri din partea clienților vă propunem o abordare artistică diferită prin prisma fotografiei arhitecturale și a unor filme de prezentare originale realizate de un fotograf specializat în imobiliare cu experiență de douăzeci de ani în acest domeniu.

Vă oferim servicii de fotografie imobiliara si filmare profesională pentru toate fazele dezvoltării unui proiect, începând cu urmărirea de șantier, până la momentul în care imobilul este finalizat și pregătit pentru vânzare. La anumite intervale de timp vom merge pe șantier pentru un nou set de fotografii care vor fi editate și livrate în maximum 24 de ore. Aveți astfel posibilitatea de a comunica în timp real pe canalele social media despre stadiul în care se găsesc proiectele imobiliare.  La final vom realiza un film de prezentare a proiectului rezidențial care să fie expus pe canalele de comunicare ale companiei.

Realizăm filmări time-lapse pentru proiecte imobiliare și industriale, folosind camere foto sau video cu rezoluție înaltă și unghi mare de cuprindere.

Fotografii și filmări aeriene imobiliare – filmări cu dronă profesională – fotograf imobiliare

Fotografia aeriană și filmările aeriene au apărut ca răspuns la nevoia companiilor de evidențiere prin imagini spectaculoase. Acestea permit observarea în detaliu sau vizualizarea imaginii de ansamblu a unei proprietați industriale / cartier rezidențial.

În piața imobiliară foarte competitivă, companiile apelează la fotografie imobiliară aeriană și filmări din dronă ca metodă optimă de a obține o imagine atractivă de ansamblu a unei proprietăți. Imaginile impresionante realizate cu drona reprezintă un element cheie pentru îmbunătățirea calității vânzării și nu lipsesc din strategia de imagine a unei companii imobiliare.

Nimic nu promovează mai bine o proprietate decât vederea de sus a acesteia, plasarea în context și evidențierea avantajelor sale: apropierea de metrou, stații RATB, restaurante, posibilități de petrecere a timpului liber.

Video 360 de grade – tururi virtuale video și foto – fotograf imobiliare în București

O modalitate originală de prezentare a unui cartier rezidențial sau a unui imobil este folosirea de tururi virtuale foto sau video 360. Puteți găsi exemple de filmare 360  grade pe canalul de youtube Sulyok Imaging. Este important să vă asigurați că puteți prezenta produsele și serviciile oferite  într-o lumină pozitivă. O reprezentare vizuală atractivă a produselor si serviciilor este o modalitate foarte bună de a atrage pe cineva să devină client. Postând tururi virtuale -filme 360 grade sau fotografii 360 – interesante din zona recepției, a birourilor sau a locului de luat masa, fotografii în camera de hotel, poze imobiliare profesionale, publicul va putea observa mai multe detalii ce vor atrage o percepție favorabilă asupra mărcii și a produselor dvs.

Fotografie imobiliara și filmări profesionale – toate într-un singur loc – studio de creație foto – video  – fotograf imobiliare în București

Pentru promovarea unui proiect imobiliar rezidențial vă punem la dispozitie: fotografii imobiliare și clipuri de prezentare, fotografii apartamente pentru închiriere – poze imobiliare, fotografie aeriană și filmări aeriene cu drona profesională precum și fotografie industrială.

Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient, folosind servicii profesionale de fotografie imobiliară și clipuri de prezentare.

În pagina dedicată celor mai recente proiecte fotografice, veți găsi fotografii realizate pentru proiecte imobiliare, clădiri de birouri / ansambluri rezidențiale.

Prețuri servicii fotografie imobiliară – arhitecturi – filme de prezentare pentru proiecte rezidențiale

Costul serviciilor de fotografiere a imobilelor este influențat de complexitatea proiectului, de numărul de locații sau încăperi ce vor fi fotografiate.

  • Pentru fotografierea unei încăperi/unei camere (ex. garsonieră / cameră de hotel / birou), tariful pornește de la 150 Euro + TVA / ședință foto de aproximativ o oră. Vor rezulta minimum 30 de poze imobiliare diferite editate în detaliu.
  • Pentru poze profesionale apartamente cu până la 4 camere prețul pornește de la 250 Euro + TVA / apartament – ședință foto de aproximativ o oră și jumătate. Vor rezulta minimum 50 poze imobiliare profesionale / apartament editate în detaliu.
  • Pentru fotografie imobiliară cu interiorul și exteriorul unei case / vile, prețul pornește de la 300 Euro + TVA / locație. Ședința foto durează aproximativ 2 ore. Vor rezulta minimum 70 de imagini digitale diferite din care veți  selecta 50 fotografii care vor fi editate în detaliu. Cost pachet fotografie imobiliară + film de prezentare de până la 1 minut pentru apartament sau vilă : 450 Euro + TVA.

Oferta de preț servicii fotografie imobiliară  hoteluri, pensiuni, restaurante, showroom-uri de mobilă

  • Costul pentru fotografie imobiliară – hoteluri, pensiuni, restaurante începe de la 300 EUR pe locație;
  • Prețul final va depinde de dimensiunea locației, numărul de încăperi distincte fotografiate, de numărul de ore petrecute în locație. Contactați-ne pentru o oferă personalizată dacă aveți nevoie de poze profesionale apartamente!
  • Numărul de poze imobiliare pe care le veți primi depinde doar de dimensiunea locației, numărul de camere pe care le vom fotografia, de complexitatea proiectului;
  • Tariful include editarea fotografiilor;
  • Putem face atât fotografii cât și prezentări video cu filmări realizate în interior și în exteriorul locației, cu dronă 4k de ultimă generație.

Costurile pachetelor de fotografie imobiliară de mai sus sunt orientative. Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri, hoteluri, restaurante – fotografie imobiliară.

Telefon: 0728 007 149

Argumente pentru angajarea unui fotograf imobiliare – office –  Airbnb – Booking – clipuri de prezentare:

În perioada informațională de azi, tot mai mulți cumpărători caută următoarea achiziție online. Cele mai recente statistici raportează că 80% – 90% din cumpărători încep căutarea online înainte de a contacta un agent. Altfel spus, când clientul intră în biroul dvs., există șanse mari să fi ales deja apartamentul / imobilul. Cu o ofertă imobiliară uriașă, un cumpărător va petrece nenumărate ore vizionând sute de apartamente online.

Când un utilizator răsfoiește listările online, care este ingredientul de marketing care îl va atrage către lista dvs. mai presus de toate celelalte? Imaginea! Cumpărătorii sunt atrași de fotografii imobiliare profesionale.

Fotografii profesionale apartamente – AirBNB

Aici vă putem ajuta noi, oferindu-vă servicii calitative de fotografie imobiliară pentru apartamente, AirBNB, Booking, hoteluri, restaurante. În timp ce o fotografie imobiliară profesională va atrage mai mulți vizitatori, o imagine necalitativă va îndepărta potențialii cumpărători. Angajarea unui fotograf imobiliare profesionist vă poate oferi imaginile care vă vor aduce mai aproape de cumparatori sau de chiriași.

Fotografii imobiliare – fotografie hotelieră – clipuri de prezentare – fotograf imobiliare – Airbnb / Booking

Dezvoltatorii imobiliari devin tot mai exigenți cu privire la modul în care proprietățile lor sunt comercializate. Angajând un fotograf imobiliare vă diferențiați de competitori. Angajatorul sau dezvoltatorul imobiliar va aprecia eforturile dvs. de a crește vânzările folosind fotografie imobiliara profesională pentru apartamente. Majoritatea oamenilor consideră că fotografierea imobilelor este la îndemână oricarei persoane deține un aparat foto semiprofesional. În realitate necesită mai mult echipament, mai multă pricepere și mai mult timp decât alte forme de fotografie.

Pentru a beneficia la maximum de serviciile unui fotograf imobiliare profesionist, urmați lista de verificare de mai jos. Vă veți asigura că imobilul este pregătit și primitor pentru fotografiere și filmare în vederea închirierii. 

Dacă veți lua în considerare sfaturile noastre pentru aranjarea apartamentului înaintea ședinței foto, vă veți crește considerabil șansele de a găsi cumpărători sau chiriași mai curând. În plus, angajând un fotograf imobiliare profesionist, vă puteți asigura că aveți fotografii calitative ale apartamentului, poze imobiliare profesionale.

Imaginile sunt ingredientul cel mai important pentru orice campanie de marketing imobiliară de succes. De ce să nu vă asigurați că obțineți rezultate optime? Doriți să vă situați cu un pas înaintea competitorilor? Angajați un profesionist fotograf imobiliare cu experiență dacă aveți nevoie de clipuri de prezentare imobiliare și de imagini arhitecturale impresionante.

Ne dorim să fotografiem imobilul dumneavoastră!