fbpx
sedinta foto de Craciun Bucuresti decor de iarna
octombrie 10, 2020

Ședință foto de Crăciun în studio foto București

Ședință foto de Crăciun – studio foto București

Crăciunul este un moment magic plin cu decorațiuni strălucitoare, pomi de Crăciun și lumini care îi adaugă mai mult farmec. Este un moment de care să îl păstrați în amintire și cel mai bine este să o faceți prin fotografii. Fiind cea mai aşteptată perioadă a anului, nu e de mirare că dorim să o prelungim cât mai mult. De aceea Crăciunul vine în studioul Sulyok Imaging încă de la jumătatea lunii noiembrie.

În rândurile următoare vă vom oferi cateva idei despre cum să pregătiți o ședință foto de Crăciun pentru familie

sedinta foto craciun familie - studio poze Craciun in Bucuresti
Poze Crăciun București

Cum să vă pregătiți familia pentru o ședință foto de Crăciun?

În primul rând, echipați-vă cu haine și accesorii. În studioul nostru veți găsi un trei decoruri originale de Crăciun și multe accesorii haioase, însă putem avea cadre mai variate dacă aduceți și voi obiecte personale care au tematica Crăciunului.

Ținuta este important sa fie confortabilă, pentru ca voi să fiți relaxați în fața camerei foto. Puteți alege culori de Crăciun (roșu, bleumarin sau verde), dar vă puteți gândi și la costume speciale de Crăciun , de exemplu pulovere de sărbători sau pijamale asortate pentru toată familia. Cel mai important lucru este să zâmbiți și să aduceți multă energie pozitivă la ședința foto de Crăciun. Vor face ca fotografiile să arate grozav! 🙂

Ce haine si accesorii sunt potrivite pentru o ședință foto Crăciun de familie?

Iată câteva idei festive de vestimentație pentru următoarea ședință foto Crăciun. În conformitate cu tema sărbătorilor, nuanțele îndrăznețe de verde stacojiu și smarald se potrivesc acestei teme. Purtarea unei bluze roșii este o alegere excelentă și avantajează oricine. De asemenea, nuanțele de bej și alb completează frumos această temă de iarnă. Alegeți doar două sau trei culori într-o ținută. 

Dacă doriți să aduceți mai aproape spiritul de vacanță și de sărbătoare, încercați să purtați haine inspirate de Crăciun și să vă asortați. Pălăriile de Moș Crăciun, fesurile de elf sau coarnele de ren sunt de asemenea opțiuni amuzante. În plus, pijamalele asortate pentru întreaga familie vor face deliciul unei fotografii de Crăciun. 

Ședința foto de Crăciun într-un studio foto profesionist

Pot exista o mulțime de idei despre unde să faci o ședință foto de Crăciun cu familia. Unele persoane optează pentru fotografii făcute de un fotograf într-un studio foto profesional, în timp ce altele – pentru fotografii făcute acasă . Dacă vă doriți să vă simțiți ca acasă, beneficiind totodată de condițiile oferite de un studio foto, vă așteptăm la noi… copiii au suficient spațiu, iar dacă doriți să faceți o mică pauză, ne putem deconecta ascultând muzică sau servind un ceai cu biscuiți. 🙂

Preț ședință foto de Crăciun – pachete foto

Şedință foto familie Crăciun STANDARD cu durata cuprinsă între o oră și jumătate și două ore

Cel mai dorit pachet foto este redus în perioada sărbătorilor. Ședința foto durează două ore, timp în care puteți schimba pană la trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp de la momentul sesiunii. Vor fi editate în detaliu 20 de poze. Costul acestei sesiuni este redus la 600 ron în luna decembrie.

Mini ședință foto familie Crăciun cu durata de o oră – poze familie Crăciun

Veți primi 150 de poze de familie cu editare de bază și 10 fotografii în format digital editat în detaliu. Costul acestei sesiuni foto este redus la 500 lei în perioada sărbătorilor.

Ședința foto familie Crăciun cu durata de trei ore

Este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceți și pe bunici, sau doriți să veniți împreună cu prietenii, veți avea nevoie de până la trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 30 de imagini editate în detaliu. Costul acestei sesiuni este redus la 800 lei pentru ca voi să vă bucurați împreună cu familia de amintirea Crăciunului.

Cărți poștale de Crăciun

Folosind imaginile realizate în timpul sesiunii foto de sărbători, puteți personaliza mesajele trimise celor dragi. Pachetele foto de două ore includ și realizarea în format digital a unor colaje din fotografii sau încadrarea în rame personalizate cu motive de sărbători. Veți putea trimite prietenilor sau familiilor ganduri bune de Crăciun sub forma unor cărți poștale originale.

Ședință foto familie Crăciun – Studio poze Crăciun București

Pentru că ne place să facem surprize frumoase de sărbători, am inclus în pachetul foto și două template-uri de carte poștală pe care le veți primi în format digital la scurt timp dupa încheierea sesiunii foto. Folosind imaginile realizate în timpul sesiunii foto de sărbători, puteți personaliza mesajele trimise celor dragi. Totodată, surprindeți spiritul Crăciunului într-o fotografie ce va fi păstrată și apreciată de generațiile următoare.

În studioul nostru, în perioada sărbătorilor, se întâmplă lucruri magice. Vă așteptăm împreună cu familia să vă bucurați de atmosfera specială, lăsându-vă fotografiați în decorul unic, realizat cu multă creativitate și pricepere de spriridușii Moșului.

Galerie foto – Ședință foto familie Crăciun – poze Crăciun București

Voucher cadou poze Crăciun – ședință foto de Crăciun în studio

Doriți să oferiți în dar o ședință foto de Crăciun, persoanelor dragi? Vă punem la dispoziție carduri – cadou / voucher cadou poze Crăciun pentru pachetele foto alese. Valoarea unui voucher cadou poze Crăciun București este egală cu valoarea sesiunii foto pe care o alegeți.

card cadou sedinta foto Craciun - voucher cadou - studio poze Craciun Bucuresti
Voucher cadou poze Crăciun

În atmosfera unică a studioului nostru vă oferim fotografii familie de Crăciun care să vă amintească mereu de spiritul sărbătorilor. Prin amintiri învățăm să cunoaștem lumea, învățăm să iubim viața, să ne acceptăm. Să ni le povestim cu bucurie prin poze familie Crăciun realizate cu măiestrie și pasiune în studio foto Sulyok Imaging!

Pregătirea studioului pentru ședința foto de Crăciun

În contextul pandemiei este important să ținem cont de măsurile de siguranță, ca urmare studioul nostru a pregătit un set de reguli, pe care trebuie să le respectăm cu toții:

  • Înainte de fiecare ședință foto se vor igieniza și dezinfecta clanțele, ușile, toaleta, și obiectele de recuzită folosite.
  • Fotograful va purta mască pe durata fiecărei ședințe foto.
  • La intrarea în studio, fiecare persoană va călca pe covorasul cu dezinfectant de la ușă.
  • Toate persoanele care intră în studio sunt invitate să se spele pe mâini și sa folosească dezinfectant. Vom pune la dispoziția clienților săpun lichid, dezinfectant, prosoape de hârtie.
  • Nu vor fi acceptate în studio persoanele care prezintă semne de viroză respiratorie, gripă sau alte boli asociate cu Covid-19.

Aceste reguli nu sunt pentru a crea un discomfort oaspeților noștri, ci pentru a ne simți cu toții în siguranță.

Vă aşteptăm să rezervaţi o ședinţă foto de Crăciun în studio foto București sau să oferiți un voucher cadou poze Crăciun și să vă bucuraţi de cele mai frumoase amintiri de sărbători: 0728007149 .

RECENT POSTS

%d blogeri au apreciat: