Ședință foto de Crăciun București

Ședință foto de Crăciun București – poze familie Crăciun

Ședință foto de Crăciun București

Crăciunul este un moment magic plin cu decorațiuni strălucitoare, pomi de Crăciun și lumini care îi adaugă mai mult farmec. Este un moment pe care să îl păstrați mereu în suflet și cum altfel v-ați putea aminti toate detaliile decât prin fotografii?! 

Fiind cea mai aşteptată perioadă a anului, nu e de mirare că dorim să o prelungim cât mai mult. De aceea Crăciunul vine în studioul Sulyok Imaging încă de la jumătatea lunii noiembrie.

În rândurile următoare vă vom oferi cateva idei despre cum să pregătiți o ședință foto de Crăciun pentru familie…

Cum să vă pregătiți familia pentru o ședință foto de Crăciun?

În primul rând, echipați-vă cu haine pentru ședința foto și cu accesorii. În studioul nostru veți găsi un trei decoruri originale de Crăciun și multe accesorii simpatice, însă putem avea cadre mai variate dacă aduceți și voi obiecte personale care au tematica Crăciunului.

Ținuta este important sa fie confortabilă, pentru ca voi să fiți relaxați în fața camerei foto. Puteți alege culori de Crăciun (roșu, bleumarin sau verde), dar vă puteți gândi și la costume speciale de Crăciun , de exemplu pulovere de sărbători sau pijamale asortate pentru toată familia. Cel mai important lucru este să zâmbiți și să aduceți multă energie pozitivă la ședința foto de Crăciun. Vor face ca fotografiile să arate grozav! 🙂

Ce haine si accesorii sunt potrivite pentru o ședință foto Crăciun de familie?

Iată câteva idei festive de vestimentație pentru următoarea ședință foto Crăciun. Nuanțele îndrăznețe de verde stacojiu și smarald, alb sau bej se potrivesc acestei perioade. Purtarea unei bluze roșii este o alegere excelentă și avantajează oricine. Alegeți doar două sau trei culori într-o ținută. 

Dacă doriți să aduceți mai aproape spiritul de vacanță și de sărbătoare, încercați să purtați haine inspirate de Crăciun și să vă asortați. Pălăriile de Moș Crăciun, fesurile de elf sau coarnele de ren sunt de asemenea opțiuni amuzante. În plus, pijamalele asortate pentru întreaga familie vor face deliciul unei fotografii de Crăciun. 

Ședința foto de Crăciun București – studio foto profesional

Pot exista o mulțime de idei despre unde să faci o ședință foto de Crăciun cu familia. Unele persoane optează pentru fotografii făcute de un fotograf într-un studio foto profesional, în timp ce altele – pentru fotografii făcute acasă. Dacă vă doriți să vă simțiți ca acasă, beneficiind totodată de condițiile oferite de un studio foto, vă așteptăm la noi… copiii au suficient spațiu, iar dacă doriți să faceți o mică pauză, ne putem deconecta ascultând muzică sau servind un ceai cu biscuiți. 🙂

Preț ședință foto de Crăciun București – pachete foto

Şedință foto familie Crăciun STANDARD cu durata cuprinsă între o oră și jumătate și două ore

Cel mai dorit pachet foto este redus în perioada sărbătorilor. Ședința foto de Crăciun durează două ore, timp în care puteți schimba pană la trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp de la momentul sesiunii. Vor fi editate în detaliu 20 de poze. Costul acestei sesiuni este redus la 600 ron în luna decembrie.

Ședința foto Crăciun standard este cea mai dorită de catre cei care aleg să ofere un voucher cadou poze Crăciun.

Mini ședință foto familie Crăciun cu durata de o oră – poze familie Crăciun

Veți primi 150 de poze de familie cu editare de bază și 10 fotografii în format digital editat în detaliu. Cost ședintă foto Crăciun – 500 lei.

Ședința foto Crăciun familie cu durata de trei ore

Este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceți și pe bunici, sau doriți să veniți împreună cu prietenii, veți avea nevoie de până la trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 30 de imagini editate în detaliu. Costul acestei sesiuni este redus la 800 lei pentru ca voi să vă bucurați împreună cu familia de amintirea Crăciunului.

Ședință foto de Crăciun București – Studio poze Crăciun București

Pentru că ne place să facem surprize frumoase de sărbători, am inclus în pachetul foto și două template-uri de carte poștală pe care le veți primi în format digital la scurt timp dupa încheierea sesiunii foto. Folosind imaginile realizate în timpul sesiunii foto de sărbători, puteți personaliza mesajele trimise celor dragi. Totodată, surprindeți spiritul Crăciunului într-o fotografie ce va fi păstrată și apreciată de generațiile următoare.

În studioul nostru, în perioada sărbătorilor, se întâmplă lucruri magice. Vă așteptăm împreună cu familia să vă bucurați de atmosfera specială, lăsându-vă fotografiați în decorul unic, realizat cu multă creativitate și pricepere de spriridușii Moșului.

Galerie foto – Ședință foto de Crăciun București – poze de familie Crăciun – ședință foto Crăciun

Voucher cadou poze Crăciun – ședință foto de Crăciun București

Doriți să oferiți în dar o ședință foto de Crăciun, persoanelor dragi? Vă punem la dispoziție carduri – cadou / voucher cadou poze Crăciun pentru pachetele foto alese. Valoarea unui voucher cadou poze Crăciun București este egală cu valoarea sesiunii foto pe care o alegeți.

card cadou sedinta foto Craciun - voucher cadou Craciun
voucherVoucher cadou poze Crăciun

În atmosfera unică a studioului nostru vă oferim fotografii familie de Crăciun care să vă amintească mereu de spiritul sărbătorilor. Prin amintiri învățăm să cunoaștem lumea, învățăm să iubim viața, să ne acceptăm. Să ni le povestim cu bucurie prin poze familie Crăciun realizate cu măiestrie și pasiune în studio foto Sulyok Imaging!

Pregătirea studioului pentru ședința foto de Crăciun

În contextul pandemiei este important să ținem cont de măsurile de siguranță, ca urmare studioul nostru a pregătit un set de reguli, pe care trebuie să le respectăm cu toții:

  • Înainte de fiecare ședință foto se vor igieniza și dezinfecta clanțele, ușile, toaleta, și obiectele de recuzită folosite.
  • La intrarea în studio, fiecare persoană va călca pe covorasul cu dezinfectant de la ușă. Pentru a păși în zona dedicată fotografiilor, vă rugăm să aduceți pantofi de schimb sau șosete colorate în nuanțe specifice Crăciunului.
  • Toate persoanele care intră în studio sunt invitate să se spele pe mâini și să folosească dezinfectant. Vom pune la dispoziția clienților săpun lichid, dezinfectant, prosoape de hârtie.
  • Nu vor fi acceptate în studio persoanele care prezintă semne de viroză respiratorie, gripă sau alte boli asociate cu Covid-19.

Aceste reguli nu sunt pentru a crea un discomfort oaspeților noștri, ci pentru a ne simți cu toții în siguranță.

Vă aşteptăm să rezervaţi o ședinţă foto de Crăciun în studio foto București sau să oferiți un voucher cadou poze Crăciun și să vă bucuraţi de cele mai frumoase amintiri de sărbători: 0728007149 .

share: