Tururi virtuale foto și video 360°

Tururi virtuale foto și video – Filmare 360° – video 360° 

O modalitate originală de prezentare a unui cartier rezidențial, imobil, hotel sau a unei clădiri de birouri o reprezintă turul virtual 360° – foto sau video. Video 360° sau fotografia 360° sunt reprezentări vizuale interactive ale produselor și serviciilor oferite.
Prezentați locația într-un mod interactiv folosind un tur virtual 360º!

tururi foto 360 tur virtual foto
tur foto 360

De ce aveți nevoie de un tur virtual foto sau video 360°?

Postând tururi virtuale 360° din zona recepției, a birourilor, tururi virtuale 360° în camera de hotel sau panoramări 360° interactive realizate cu drona, publicul va începe să construiască o percepție favorabilă asupra mărcii și a produselor dumneavoastră. Știm că videoclipul este printre cele mai eficiente tipuri de marketing și că crescut în ultimii ani în social media. Încorporarea video în strategia de marketing este utilă, dar dacă doriți un impact real, trebuie să încercați video 360°. Mediul 360 oferă utilizatorilor o experiență captivantă, interactivă, reușind să cuprindă conținutul din toate unghiurile. Acest lucru permite o exprimare creativă care va convinge clientul să achiziționeze produsul / serviciul promovat .

Tururile video interactive pot avea muzică sau o voice-over pe fundal. Pot include animații, prezentări de produse sau videoclipuri de prezentare integrate, acestea crescând gradul de interactivitate.

În continuare vă oferim câteva exemple de filmare 360°:

Cine poate beneficia de Filmare 360° – video 360° – tururi virtuale?

De prezentări interactive 360° pot beneficia afacerile din domeniul imobiliar, hoteluri, pensiuni, apartamente în regim hotelier AirBNB, saloane de evenimente și restaurante etc. Oferim servicii video 360 – tur virtual pentru clădiri de birouri, mall-uri, fabrici, showroom-uri de orice fel dar și obiective turistice.  Toate afacerile care se bazează pe vânzarea sau închirierea unui spațiu pot folosi serviciile video 360 pentru a se poziționa mai bine în piață.

Avantaje ale unui tur virtual foto / video 360 grade:

Există avantaje clare oferite de filmările 360°, atunci când le includeți în strategia dvs. de marketing prin conținut , în scopul promovării proiectelor imobiliare sau a portofoliului de clădiri pe care îl administrați.

* Accesibilitate și disponibilitate.  Vizionările nu mai sunt absolut necesare. Clientul poate „viziona” locația la orice oră și de oriunde, folosind doar telefonul mobil;

* Experiență edificatoare. Fie că vorbim de un ansamblu imobiliar, un spațiu industrial, un hotel sau o pensiune, locația poate fi observată din orice unghi, într-un mod interactiv;

* Compatibilitate cu orice dispozitiv. Tururile virtuale pot fi vizualizate de pe orice dispozitiv cu acces la internet – laptop sau smartphone;

* Conversie rapidă: Oferă o experiență interactivă încurajând implicarea spectatorilor. Are de peste trei ori rata de conversie a conținutului video tradițional și o rată de vizualizare repetată de 30%.

* Publicul țintă al afacerii pe care o conduceți va răspunde mai bine la eforturile de marketing dacă acestea conțin video 360° sau tururi virtuale.

Sulyok Imaging este un studio foto profesional care servicii de fotografie imobiliară, tururi virtuale, video 360°, clipuri de prezentare, fotografie aeriană și filmări aeriene cu dronă profesională.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă așteptăm să ne cunoașteți și să discutăm împreună detaliile unei oferte personalizate, în care să includem și tururi virtuale 360 / filmare 360° : 0728007149 / contact@sulyokimaging.ro

share: