Tururi virtuale foto și video 360°

Tururi virtuale foto și video 360° – filmare 360° 

Folosind tururi virtuale foto și video 360° puteți prezenta în mod original un cartier rezidențial, imobil, hotel sau o clădire de birouri. Turul video 360° sau fotografia 360° sunt reprezentări vizuale interactive ale produselor și serviciilor oferite.
Prezentați locația într-un mod interactiv folosind un tur virtual 360º!

Tururi foto 360° – video 360° – tururi virtuale pentru afaceri imobiliare

De prezentări interactive 360° pot beneficia afacerile din domeniul imobiliar, hoteluri, pensiuni, apartamente în regim hotelier AirBNB, saloane de evenimente și restaurante etc. Oferim servicii foto – video 360, tururi virtuale pentru clădiri de birouri, mall-uri, fabrici, showroom-uri de orice fel dar și obiective turistice.  Toate afacerile care se bazează pe vânzarea sau închirierea unui spațiu pot folosi serviciile video 360 pentru a se poziționa mai bine în piață.

Avantaje ale unui tur virtual foto / video 360 grade:

Există avantaje clare oferite de filmările 360°, atunci când le includeți în strategia dvs. de marketing prin conținut pentru promovarea proiectelor imobiliare.

  • Accesibilitate și disponibilitate.  Vizionările nu mai sunt absolut necesare. Clientul poate „viziona” locația la orice oră și de oriunde, folosind doar telefonul mobil.
  • Experiență edificatoare. Fie că vorbim de un ansamblu imobiliar, un spațiu industrial, un hotel sau o pensiune, locația poate fi observată din orice unghi.
  • Compatibilitate cu orice dispozitiv. Tururile virtuale pot fi vizualizate de pe orice dispozitiv cu acces la internet – laptop sau smartphone.
  • Conversie rapidă. Turul 360 oferă o experiență interactivă încurajând implicarea spectatorilor. Are de peste trei ori rata de conversie a conținutului video tradițional și o rată de vizualizare repetată de 30%.
  • Publicul țintă va răspunde mai bine la eforturile de marketing dacă acestea conțin video 360° sau tururi virtuale foto.

Serviciile SulyokImaging:  fotografie imobiliară, tururi virtuale foto – video 360°, clipuri de prezentare, fotografie aeriană și filmări aeriene cu dronă profesională.

Pentru o prezență dinamică în social media,  folosiți tururi foto 360° sau filmări 360°. Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă așteptăm să ne cunoașteți și să discutăm împreună detaliile unei oferte personalizate. 

share: