Fotografii aeriene

Fotografii aeriene – filmări cu drone 4k

Filmări drone și fotografii aeriene oriunde în Romania pentru proiecte imobiliare, infrastructuri industriale, agricultură, evenimente corporate.

Imaginile impresionante si filmările aeriene realizate cu drona reprezintă un element cheie pentru îmbunătățirea calității vânzării. Nimic nu promovează mai bine o proprietate decât vederea de sus a acesteia, plasarea în context și evidențierea avantajelor sale.
În trecut, astfel de filmari aeriene puteau fi obținute numai prin utilizarea unor metode costisitoare precum elicopterele. Acum ne bucurăm de avantajul scăderii costurilor pentru proiecte de fotografie aeriană si filmari drone. Drona este un instrument accesibil, ușor de utilizat, care permite realizarea de fotografii panoramice și filmări aeriene la calitate 4k.

Filmări drone profesionale 4k

Folosind fotografii și filmări aeriene cu drona cresteți ratele de succes ale vânzării, prezentând clienților o imagine de ansamblu asupra proprietății. Oferim filmări și fotografie aeriană din dronă profesională la rezoluție 4K, full HD în București și în restul țării, cu aplicabilitate în: imobiliare, diferite industrii, agricultură, domeniul hotelier, evenimente corporate și private.

În piața imobiliară foarte competitivă, companiile apelează la fotografie aeriană si filmare dronă ca metodă optimă de a obține o imagine atractivă de ansamblu a unei proprietăți.

De ce să folosiți filmări aeriene cu drone profesionale?

Câteva avantaje pe care le puteți avea  folosind pentru promovare fotografii aeriene și filmări din drone:
• Imaginile sunt clare și concise cu definiție înaltă 4K.

• Imaginile arată spectaculos indiferent de perioada anului, de vreme sau de anotimp.

• Folosind fotografii și filmări din dronă vor fi surprinse împrejurimile, precum și întreaga arie a locației dvs. – perfectă pentru cei care folosesc sau au nevoie să evidențieze un anumit spațiu.

Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video , filmări aeriene și fotografii din dronă pentru ansambluri rezidențiale.

Sulyok Imaging este un studio profesional care oferă servicii foto – video corporate oriunde în România. Proiectele foto si video dezvoltate pe parcursul ultimilor cincisprezece ani au avut ca obiect următoarele tipuri de servicii: fotografie imobiliară pentru dezvoltatori imobiliari, brockeri, hoteluri, clădiri de birouri, reședințe private – AirBNB, tururi foto 360, fotografie comercială, fotografii de produs, fotografie industrială, fotografie documentară, fotografii și filmări aeriene cu drone 4k, servicii foto – video pentru evenimente corporate, clipuri publicitare, montaje video / filme de prezentare, spoturi video.

share: