fbpx

Fotografie comercială – fotografie medicală – fotografie industrială – fotografii de produs

Compania dvs. activează în domeniul medical sau în industrii precum producția, tehnologia, energia sau construcțiile? În această situație este important să vă promovați cu fotografii profesionale care să atragă atenția clienților și care să vă diferențieze de concurență. Aveți nevoie de imagini profesionale pentru materialele de marketing ale companiei și de fotografii de produs pentru site-ul web, cataloage, pliante, prezentări sau rapoartele anuale care vă pot crește vânzările și capitalul de imagine.

Fotografie medicală

Coordonați un cabinet medical privat, clinică, centru de tratament sau spital? Dacă da, știți cât de puternică este competiția în acest domeniu. Promovarea serviciilor medicale este esențială pentru a avea o afacere durabilă în industria medicală de astăzi, motiv pentru care aveți nevoie de servicii foto și video profesionale.

Angajarea unei companii profesionale de fotografie și video care să vă ajute în ilustrarea strategiei de marketing poate atrage o creștere a vizibilității dvs., astfel încât să puteți atrage mai mulți pacienți decât ați avut până acum.

Fotografiile de prezentare ale clinicilor medicale vor include atât dotările tehnologice cât şi interacţiunea cu pacienţii.

Fotografie industrială pentru materiale de marketing

Fotografia industrială a apărut ca răspuns la nevoia companiilor de a se evidenția prin imagini de calitate. Folosim unghiuri și perspective noi în fotografii industriale care vor îmbunătăți imaginea companiei dvs.. 

Fie că este vorba despre fotografii realizate în interiorul unei fabrici sau hale pentru depozitare, fie că documentăm foto – video etapele fluxului de producție, putem oferi mixul ideal între comercial și artistic care poate întruni cele mai înalte așteptări.

Serviciile noastre: fotografii comerciale pentru materiale de marketing, fotografii industriale,  fotografie medicală, fotografie de produs, fotografie aeriană și servicii  video – filmări aeriene cu dronă profesională. Oferim fotografie imobiliară, urmărire de șantier / documentare foto, fotografie profesională pentru materiale de marketing. 

De la fabrici de toate tipurile la depozite de medicamente sau la fluxul unei fabrici de ciment, de la crescătorii de păsări la spații industriale sau clădiri de birouri – putem realiza fotografie industrială care să atragă atenția asupra serviciilor și produselor dvs..

Filme de prezentare comerciale

Putem filma în toate tipurile de condiții meteorologice și de iluminare. Suntem în permanență conștienți de condițiile și cerințele de siguranță pentru diferite tipuri de locații. Suntem capabili să creăm imagini impresionante pentru proiectul industrial, fără a ne face simțită prezența. Avem experiența și cunoștințele pentru a organiza și coordona o echipa foto – video, asigurându-ne că filmarea va avea succes. Suntem de asemenea specializați în imagini aeriene ale amplasamentelor industriale mari. Folosim drone profesionale 4k și putem acoperi orice nevoie de fotografie aeriană sau filmări cu drona.

Fotografie industrială și fotografie de produs

Vă invităm să cunoasteți portofoliul nostru de fotografii industriale sau să descoperiți cele mai recente proiecte personale. Adrian Sulyok este fotograf corporate specializat în fotografie comercială de produs, fotografie industrială, imagini din interiorul unei fabrici, fotografii ale fluxului de producție, fotografii cu angajații la lucru.

Pentru clienți, site-ul este poarta de acces către produsele și serviciile dvs. Fotografia profesională a spațiului de lucru vă poate îmbunătăți site-ul prin furnizarea de imagini de calitate pentru paginile dvs. web. Nu numai că aceste fotografii industriale pot face ca site-ul dvs. să arate mai bine, dar pote duce la o creștere directă a timpului pe care oamenii îl petrec în spațiul dvs. virtual. Mai multe imagini atrăgătoare, profesionale în pagina web vor atrage mai mulți vizitatori. În cele din urmă, veți putea atrage mai mulți clienți.

Mai multe detalii despre serviciile foto corporate și proiectele video Sulyok Imaging găsiți aici.

Utilizând fotografie profesională impulsionați campaniile de marketing, publicitate și PR, definindu-vă brandul într-un mod unic. Vă invităm să ne cunoașteți munca și, dacă v-au convins proiectele Sulyok Imaging, vă așteptăm să discutăm despre următorul proiect care implică fotografii industriale.

Dacă doriți să adăugați credibilitate afacerii dvs., luați în considerare angajarea unui fotograf profesionist. Vă punem la dispoziție un studio foto profesional și experiența de peste cincisprezece ani în fotografie corporate pentru a crea acea imagine care să vorbească despre spiritul afacerii pe care o dezvoltați și care să reflecte profesionalismul și atenția la detalii pe care doriți să le observe cât mai mulți clienți pe viitor!

Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru proiecte corporate: fotografie medicală, fotografie industrială, clipuri de prezentare, servicii video profesionale.

Telefon: 0728 007 149