Fotografii industriale – imagini profesionale

Fotografii profesionale pentru materiale de marketing

Fotografii comerciale realizate într-o fabrică de medicamente din București. Imaginile au fost folosite cu succes pentru realizarea materialelor de marketing ale companiei și pentru advertoriale inserate în diverse publicații online sau din presa scrisă.

Sulyok Imaging este un studio de producție foto – video care oferă servicii de fotografie comercială, fotografii industriale și servicii video profesionale pentru o gamă largă de aplicații din industria publicitară. Proiectele dezvoltate pentru companiile din Romania au avut ca obiect următoarele tipuri de servicii: portret de studio, fotografie de produs, evenimente corporate, fotografie de arhitecturi, fotografie industrială, fotografie aeriană, filmări cu drona, video 360, servicii video corporate.

Fotografii industriale: linii de producție, oameni la lucru, fotografii în fabrică, prezentări video etc.

Vă putem oferi atât fotografii cât și prezentari video cu secvențe înregistrate în interiorul unei fabrici sau cu exteriorul acesteia. Folosim aparatură profesională ultraperformantă.

Fotografia industrială a apărut ca răspuns la nevoia companiilor de a se evidenția prin imagini de calitate. Folosind unghiuri și perspective noi, fotografia industrială poate îmbunătăți imaginea companiei dvs.. 

Fie că este vorba despre fotografii realizate în interiorul unei fabrici sau hale pentru depozitare, despre documentarea foto a etapelor fluxului de producție,  putem oferi mixul ideal între comercial și artistic care poate întruni cele mai înalte așteptări.

Fotografii profesionale pentru proiecte corporate

Serviciile noastre: fotografii industriale și fotografii de produs, fotografie medicală, fotografie aeriană și servicii  video – filmări aeriene cu dronă profesională. Oferim servicii foto – video pentru fotografie urmărire de șantier / documentare foto, fotografie profesională pentru materiale de marketing. Putem realiza montaje timelapse pentru integrarea în materialele video de prezentare a proiectului.

Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video  pentru proiecte corporate.

share: