Fotografii și filmări aeriene cu drona

Fotografii și filmări aeriene cu drona

Fotografii și filmări aeriene cu drona în Lunca Dunării.

În trecut, astfel de imagini aeriene puteau fi obținute numai prin utilizarea unor metode costisitoare precum elicopterele. Acum ne bucurăm de avantajul scăderii costurilor acestor proiecte de fotografie aeriană si filmari din dronă. Drona este un instrument accesibil, ușor de utilizat, care permite realizarea de fotografii panoramice și filmări aeriene la calitate HD. Imaginile filmate și fotografiate cu drona pot fi folosite în prezentarea proiectelor industriale, imobiliare, în agricultură, în evenimente corporate sau private.

De ce să folosiți filmări aeriene?

Folosind filmări cu drona, creșteti ratele de succes ale vânzării, prezentând clienților o imagine de ansamblu asupra proprietății. Prin încorporarea panoramelor și a videoclipurilor aeriene pe site-ul dvs. web și a listărilor individuale de proprietăți, puteți afișa fiecare proprietate într-un mod care să atragă instantaneu publicul.

Câteva avantaje pe care le puteți avea  folosind pentru promovare fotografii aeriene și filmări din dronă:
• Imaginile sunt clare și concise cu definiție înaltă 4K.

• Imaginile arată spectaculos indiferent de perioada anului, de vreme sau de anotimp.

• Folosind imagini surprinse din dronă vor putea fi observate împrejurimile, precum și întreaga arie a locației dvs. – perfectă pentru cei care folosesc sau au nevoie să evidențieze un anumit spațiu.

Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video , filmări aeriene și fotografii din dronă pentru ansambluri rezidențiale.

share: