Sesiune foto de Crăciun pentru familii

Preț sesiune foto de Crăciun pentru familii 

Sesiune foto de Crăciun – STANDARD

Este o sesiune foto cu durata cuprinsă între o oră și jumătate și două ore. Ședința foto durează până la două ore, timp în care puteți schimba maximum trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp de la momentul sesiunii. Vor fi editate în detaliu 20 de poze. Costul acestei sesiuni este 600 ron.

Ședința foto Crăciun cu durata de o oră – Veți primi 150 de poze de familie cu editare de bază și 10 fotografii în format digital editat în detaliu. Costul acestei sesiuni foto 500 lei și în perioada sărbătorilor.

Ședința foto Crăciun cu durata de până la trei ore

Este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceți și pe bunici, sau doriți să veniți împreună cu prietenii, veți avea nevoie de trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 30 de imagini editate în detaliu. Costul acestei sesiuni 800 lei pentru ca voi să vă bucurați împreună cu familia de amintirea Crăciunului.

Ce haine si accesorii sunt potrivite pentru ședința foto de Crăciun familie?

Iată câteva idei festive de vestimentație pentru următoarea sesiune foto profesională de Crăciun. În conformitate cu tema sărbătorilor, nuanțele îndrăznețe de verde stacojiu și smarald se potrivesc acestei teme. Purtarea unei bluze roșii este o alegere excelentă și avantajează oricine. De asemenea, nuanțele de bej și alb completează frumos această temă de iarnă. Alegeți doar două sau trei culori într-o ținută. 

Dacă doriți să aduceți mai aproape spiritul de vacanță și de sărbătoare, încercați să purtați haine inspirate de Crăciun și să vă asortați. Pălăriile de Moș Crăciun, fesurile de elf sau coarnele de ren sunt de asemenea opțiuni amuzante. În plus, pijamalele asortate pentru întreaga familie vor face deliciul unei fotografii de Crăciun. 

Pregătirea studioului pentru ședințe foto de Crăciun

În contextul pandemiei este important să ținem cont de măsurile de siguranță, ca urmare studioul nostru a pregătit un set de reguli, pe care trebuie să le respectăm cu toții:

  • Vom avea o sedință foto pe zi, lasând astfel timp între sesiuni pentru aerisirea și dezinfectarea spațiului. Vom avea nevoie de ajutorul vostru pentru programarea ședințelor foto și în zilele lucrătoare, deoarece nu avem foarte multe weekend-uri la dispoziție, iar acestea vor fi primele ocupate, fiind preferate de cei mai mulți.
  • Înainte de fiecare ședință foto se vor igieniza și dezinfecta clanțele, ușile, toaleta, și obiectele de recuzită folosite.
  • Fotograful va purta mască pe durata fiecărei ședințe foto.
  • La intrarea în studio, fiecare persoană va călca pe covorasul cu dezinfectant de la ușă.
  • Toate persoanele care intră în studio sunt invitate să se spele pe mâini și sa folosească dezinfectant. Vom pune la dispoziția clienților săpun lichid, dezinfectant, prosoape de hârtie.
  • Dacă un membru al familiei are viroză respiratorie, gripă sau alte boli asociate cu Covid-19, vă rugăm să ne anunțați pentru a reprograma sesiunea foto. V-am mai spus că vom păstra decorurile de Crăciun până în luna ianuarie?

Aceste reguli nu sunt pentru a crea un discomfort oaspeților noștri, ci pentru a ne simți cu toții în siguranță.

Voucher cadou poze Crăciun – sesiune foto de Crăciun în studio

Doriți să oferiți în dar o ședință foto Crăciun, persoanelor dragi? Vă punem la dispoziție carduri – cadou / voucher cadou poze Crăciun pentru pachetele foto alese. Valoarea unui voucher cadou pentru fotografii de Crăciun în București este egală cu valoarea sesiunii foto pe care o alegeți.

Sesiune foto Crăciun pentru familie

În luna decembrie vă așteptăm sa creăm amintiri cu trei decoruri speciale si unice, reinventate pentru fiecare final de an. Vă aşteptăm să rezervaţi o ședinţă foto Crăciun în studio foto București sau să oferiți un voucher cadou poze Crăciun și să vă bucuraţi de cele mai frumoase amintiri de sărbători: 0728007149 .

share: