Sedinta foto Craciun

Vă așteptăm și în această iarnă cu decoruri noi și ingenioase la ședința foto de Crăciun a familiei

Sărbătorile ne aduc împreună, amintindu-ne de copilărie prin toate detaliile decorative, luminițele aprinse din oraș sau prin cadourile pe care le oferim.  Este un moment pe care să îl păstrați mereu în suflet și cum altfel v-ați putea aminti toate detaliile decât prin fotografii?!

Fiind cea mai aşteptată perioadă a anului, nu e de mirare că dorim să o prelungim cât mai mult. De aceea Crăciunul vine în studioul Sulyok Imaging încă de la jumătatea lunii noiembrie.

Pachete foto de Crăciun

  • Mini sedinta foto Craciun – 50 minute

Veți primi 150 de poze de familie cu editare de bază și 7 fotografii în format digital editate în detaliu. Cost mini – sedinta foto Craciun – 500 lei.

  • Şedință foto Crăciun „Family”  – 90 minute

Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp de la momentul sesiunii. Vor fi editate în detaliu 15 de poze. Costul acestei sesiuni este 700 lei.

Această sedință foto este cea mai dorită de catre cei care aleg să ofere un voucher cadou pentru poze de Crăciun.

  • Ședința foto Crăciun „Family & Friends” cu durata de 2,5 ore

Este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceți și pe bunici, sau doriți să veniți împreună cu prietenii, veți avea nevoie de până la trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 25 de imagini editate în detaliu. Costul acestei sesiuni este redus la 900 lei pentru ca voi să vă bucurați împreună cu familia de amintirea Crăciunului.

Aceste costuri sunt nete, nu contin TVA.

Cum să vă pregătiți familia pentru o ședință foto de Crăciun?

În primul rând, echipați-vă cu haine colorate și cu accesorii. În studioul nostru veți găsi trei decoruri originale de Crăciun și multe accesorii, însă putem avea cadre mai variate dacă aduceți și voi obiecte personale care au tematica Crăciunului.

Ținuta este important sa fie confortabilă, pentru ca voi să fiți relaxați în fața camerei foto. Puteți alege culori de Crăciun (roșu, bleumarin sau verde), dar vă puteți gândi și la costume speciale de Crăciun , de exemplu pulovere de sărbători sau pijamale asortate pentru toată familia. Cel mai important lucru este să zâmbiți și să aduceți multă energie pozitivă la ședința foto de Crăciun. Vor face ca fotografiile să arate grozav! 🙂

Voucher cadou poze Crăciun – ședință foto de Crăciun București

Doriți să oferiți în dar o ședință foto de Crăciun, persoanelor dragi? Vă punem la dispoziție carduri – cadou / voucher cadou poze Crăciun pentru pachetele foto alese. Valoarea unui voucher cadou poze Crăciun București este egală cu valoarea sesiunii foto pe care o alegeți.

Ce haine si accesorii sunt potrivite pentru o sedinta foto de Craciun în familie?

Iată câteva idei festive de vestimentație pentru următoarea sedinta foto Craciun. Nuanțele îndrăznețe de verde stacojiu și smarald sau bej și alb se potrivesc acestui moment. Purtarea unei bluze roșii este o alegere excelentă și avantajează oricine. Alegeți doar două sau trei culori într-o ținută. 

Dacă doriți să aduceți mai aproape spiritul vacanței și al sărbătorilor încercați să purtați haine inspirate de Crăciun și să vă asortați. Pălăriile de Moș Crăciun, fesurile de elf sau coarnele de ren sunt de asemenea opțiuni amuzante. În plus, pijamalele asortate pentru întreaga familie vor face deliciul unei fotografii de Crăciun. 

Ședința foto de Crăciun în București – studio foto profesional 

Pot exista o mulțime de idei despre unde să faci o ședință foto de Crăciun cu familia. Unele persoane optează pentru fotografii făcute de un fotograf într-un studio foto profesional, în timp ce altele – pentru fotografii făcute acasă. Dacă vă doriți să vă simțiți ca acasă, beneficiind totodată de condițiile oferite de un studio foto, vă așteptăm la noi… copiii au suficient spațiu, iar dacă doriți să faceți o mică pauză, ne putem deconecta ascultând muzică sau servind un ceai cu biscuiți. 🙂

Sedinta foto Craciun București – Studio poze Crăciun București