fbpx

Fotografii portrete profesionale

Portrete de business / editoriale /  fotografii profesionale profesionale de studio

Dacă vă doriți și o reputație, nu doar o identitate, investiți într-un un portofoliu de fotografii profesionale. Acestea vă asociază unor valori apreciate în lumea afacerilor, precum  profesionalism, creativitate, siguranță, inițiativă.

Fotografia de business este parte a imaginii profesionale pe care doriți să o promovați pe diferite canale de social media. Vă poate defini imaginea pe Linkedin, Facebook, Twitter, Google, Instagram. Pot fi folosite pentru apariții în presa scrisă, pe site-uri web, pentru CV, participări la conferințe. Fotografiile realizate în timpul sesiunilor de studio va pot consolida brandul personal. Imaginile folosite vorbesc despre Dumneavoastră, trimițând un mesaj colegilor, partenerilor de afaceri, chiar și prietenilor. Ajută în formarea unei prime impresii pozitive.  Cresc încrederea celor care vă cunosc deja pentru profesionalism.  Pentru a fotografia cea mai bună versiune a Dumneavoastră, vă punem la dispoziție și servicii de make-up profesional.

Fotografiile profesionale oferă clienților potențiali încredere atunci când caută informații despre afacerea dvs.

Acestea asigură clienții că în spatele serviciilor pe care le oferiți există o persoană reală si de încredere. De câte ori nu vi s-a întâmplat să căutați informații despre un medic si să constatați ca nu există fotografii ale acestuia oricât ați răscoli internetul? Cei mai mulți pacienți preferă să caute mai departe, pană găsesc medicul a cărui imagine / fotografie să transmită profesionalism, experiență, seriozitate, implicare. Percepția pe care publicul și-o  crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediile sociale.

Pentru imagini de impact, apelați la un fotograf profesionist!

Pentru ca fotografiile rezultate să vă ajute în promovarea imaginii dorite este important să definiți mesajul pe care doriți să îl transmiteți. De asemenea, este bine să aveți definit un plan al aparițiilor media. În funcție de scopul fotografiilor, vom putea stabili detaliile sesiunii foto, locația, atmosfera fotografiilor. Ideal este să folosim două-trei ținute si accesorii variate pentru a putea folosi fotografiile în mai multe direcții.

Fotografie de studio

În studioul Sulyok Imaging realizăm combinația perfectă între comercial și artistic pentru a oferi la cele mai înalte standarde calitative atât fotografii corporate, fotografii de business, portrete profesionale de studio precum și fotografii editoriale pentru aparitii în presă.