Fotografii de business /editoriale /  portrete profesionale de studio

Dacă vă doriți și o reputație, nu doar o identitate, investiți într-un un portofoliu de fotografii de business. Portretele profesionale vă asociază unor valori apreciate în lumea afacerilor, precum  profesionalism, creativitate, siguranță, inițiativă.

Fotografia de business este parte a imaginii profesionale pe care doriți să o promovați pe diferite canale de social media. Vă poate defini imaginea pe Linkedin, Facebook, Twitter, Google, Instagram. Pot fi folosite pentru apariții în presa scrisă, pe site-uri web, pentru CV, participări la conferințe. Fotografiile realizate în timpul sesiunilor de studio va pot consolida brandul personal. Imaginile folosite vorbesc despre Dumneavoastră, trimițând un mesaj colegilor, partenerilor de afaceri, chiar și prietenilor. Ajută în formarea unei prime impresii pozitive.  Cresc încrederea celor care vă cunosc deja pentru profesionalism.  Pentru a fotografia cea mai bună versiune a Dumneavoastră, vă punem la dispoziție și servicii de make-up profesional.

Pentru ca fotografiile rezultate să vă ajute în promovarea imaginii dorite este important să definiți mesajul pe care doriți să îl transmiteți. De asemenea, este bine să aveți definit un plan al aparițiilor media. În funcție de scopul fotografiilor, vom putea stabili detaliile sesiunii foto, locația, atmosfera fotografiilor. Ideal este să folosim două-trei ținute si accesorii variate pentru a putea folosi fotografiile în mai multe direcții.

În studioul Sulyok Imaging realizăm combinația perfectă între comercial și artistic pentru a oferi la cele mai înalte standarde calitative atât fotografii corporate, fotografii de business, portrete profesionale de studio, fotografii imobiliare și industriale precum și fotografie de produs și fotografii pentru evenimente de firmă.