Fotografii de business / portrete profesionale de studio

Dacă vă doriți și o reputație, nu doar o identitate, investiți într-un un portofoliu de fotografii de business. Portretele profesionale vă asociază unor valori apreciate în lumea afacerilor, precum  profesionalism, creativitate, siguranță, inițiativă.

Fotografia de business este necesară pentru definirea imaginii profesionale pe care doriți să o promovați pe diferite canale de social media. Va pot defini imaginea pe Linkedin, Facebook, Twitter, Google, Instagram. Pot fi folosite pentru apariții în presa scrisă, pe site-uri web, pentru CV, participări la conferințe. Fotografiile realizate în timpul sesiunilor de studio va pot consolida brandul personal. Imaginile folosite vorbesc despre Dumneavoastră, trimițând un mesaj colegilor, partenerilor de afaceri, chiar și prietenilor. Ajută în formarea unei prime impresii pozitive sau cresc încrederea celor care vă cunosc deja pentru profesionalism.  Pentru a fotografia cea mai bună versiune a Dumneavoastră, vă punem la dispoziție și servicii de make-up profesional.

Pentru ca fotografiile rezultate sa va ajute in promovarea imaginii dorite este important sa definiti mesajul pe care doriti sa il transmiteti. De asemenea, este bine sa aveti definit un plan al aparitiilor media. In functie de destinatie, vom putea stabili detaliile sesiunii foto, locatia, atmosfera fotografiilor. Ideal este sa folosim doua-trei tinute si accesorii variate pentru a putea folosi fotografiile in cat mai multe directii.

În studioul Sulyok Imaging realizăm combinația perfectă între comercial și artistic pentru a oferi la cele mai înalte standarde calitative atât fotografii corporate, fotografii de business, portrete profesionale de studio, fotografii imobiliare și industriale precum și fotografie de produs și fotografii pentru evenimente de firmă.