fbpx

Fotografii portrete profesionale și editoriale

Fotografii de branding personal pentru întreprinzători, antreprenori, persoane influente în social media realizate de un fotograf profesionist. Chiar dacă este la îndemână cumpărarea fotografiei de stoc, aceasta nu vă ajută să construiți un brand personal puternic. Motivul este lipsa autenticității.  

În piața aglomerată a mass-mediei sociale, este important ca afacerea dvs. să se evidențieze prin autenticitate. Brandul personal este o reflectare a personalității, valorilor, abilităților și pasiunii investite în activitatea zilnică. O fotografie puternică de branding personal permite oamenilor să înțeleagă cine sunteți și ce faceți. Îi ajută să vadă latura personală a afacerii dvs., stârnindu-le interesul în a cumpăra ce aveți de oferit.

Fotografia de branding personal vă poate defini imaginea pe Linkedin, Facebook, Twitter, Google, Instagram.

Pot fi folosite pentru apariții în presa scrisă, pe site-uri web, pentru CV, participări la conferințe. Fotografiile profesionale va pot consolida brandul personal.

Pentru ca fotografiile să vă ajute în promovarea imaginii dorite, definiți mesajul pe care doriți să îl transmiteți. De asemenea, este bine să aveți definit un plan al aparițiilor media. În funcție de scopul fotografiilor, vom putea stabili detaliile sesiunii foto, locația, atmosfera fotografiilor. Ideal este să folosim două-trei ținute și accesorii variate pentru a putea folosi fotografiile în mai multe direcții. Pentru a crea o impresie pozitivă, alegeti o ținută și o postură care să reflecte valorile companiei. În afară de asta, tot ce vă mai trebuie este o atitudine relaxată si proactivă față de sesiunea foto!

În studioul Sulyok Imaging realizăm combinația perfectă între comercial și artistic pentru a oferi la cele mai înalte standarde calitative atât fotografii corporate, fotografii de business, portrete profesionale de studiofotografii imobiliare și industriale precum și fotografie de produs și fotografii pentru evenimente de firmă.

Aflați detalii despre oferta noastră de fotografii de branding personal pentru antreprenori, sunând la numărul: 0728007149 .