Servicii fotograf profesionist evenimente corporate

Servicii foto – video complete pentru evenimente de firmă

Dacă detalii precum locație, catering, decor, cadouri vor lăsa o impresie doar asupra participanților direct implicați în derularea evenimentului companiei, fotografiile rezultate care vor ajunge în presă sau pe canale de social media vor crea o impresie unui public mai larg. 

De aceea este esențială contractarea unui fotograf profesionist specializat în evenimente corporate care să cunoască cerințele unui astfel de proiect. Astfel, fotografiile realizate vor reflecta valorile companiei și vor crea o imagine favorabilă.

Un fotograf profesionist va cere un rezumat din care sa reiasă clar asteptarile pe care le aveți.

Înaintea începerii evenimentului este necesar să comunicați fotografului dacă aveți nevoie de cadre care să conțină detalii de branding al sălii sau doriți ca anumiți vorbitori să fie evidențiați în fotografii. Acesta va surprinde toate momentele fără a deranja participanții. Cu alte cuvinte va fi peste tot, trecând neobservat.

Diversitatea cadrelor este un alt detaliu de care un fotograf corporate va ține cont.

Nu în ultimul rând, la finalul evenimentului, va putea pune la dispoziția organizatorilor o selectie de imagini care să fie trimise catre presă. Restul fotografiilor vor fi postprocesate si livrate în maximum două zile.

Fotograf profesionist – Servicii complete foto – video pentru evenimente corporate

Sulyok Imaging este un studio foto profesional care oferă servicii de fotografie comercială pentru industria publicitară.

Vă punem la dispoziție experiența noastră de peste douăzeci de ani în fotografie corporate și servicii foto – video de eveniment.

Dacă sunteți în căutarea unui set de servicii complete foto și video pentru evenimentele companiei dumneavoastră, ați ajuns în locul potrivit.

Vă oferim fotografii profesionale pentru orice tip de eveniment.