fbpx
fotografii AirBNB - fotograf imobiliare - apartamente
mai 6, 2019

fotografii AirBNB – fotograf imobiliare

Fotograf specializat în imobiliare

Fotografii airbnb – fotografie imobiliară pentru dezvoltatori imobiliari, proprietari de apartamente, case, ansambluri rezidențiale.

Dezvoltatorii imobiliari de pretutindeni încearcă să utilizeze modalități originale de promovare si comercializare a proprietăților din portofoliu. Urmare a creșterii competiției între companiile din sectorul imobiliar, nevoia de fotografii imobiliare profesionale este tot mai mare.

Vă putem ajuta să prezentați produsele și serviciile oferite  într-o lumină pozitivă.

Sulyok Imaging oferă la cele mai înalte standarde calitative servicii foto și video profesionale: fotografii AirBNB, fotografie imobiliară. Fotografii cu apartamente în regim hotelier, fotografii arhitecturale cu interioare de hotel, clădiri istorice, arhitecturi exterioare. Filmări de la sol și aeriene – folosind drona profesională, filmări 360 precum și clipuri de prezentare.

Indiferent în ce industrie activați, este important să vă puteți promova în mod eficient. Dacă doriți să adăugați credibilitate afacerii dvs., luați în considerare angajarea unui fotograf profesionist in imobiliare. O reprezentare vizuală atractivă a produselor si serviciilor oferite este o modalitate foarte bună de a atrage pe cineva să devină client.

Contactați-ne pentru oferta personalizată de cost cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale. Vă putem oferi cel mai bun raport calitate preț pentru o gamă variată de tipuri de fotografie imobiliară.

Telefon: 0728 007 149

Grand Boutique Hotel este găzduit de o clădire istorică, o veritabilă capodoperă arhitectonică, fosta reședință a familiei Chrissoveloni, principala familie de bancheri a Romaniei începutului de secol XX. Aceasta a fost privilegiată prin locația centrală și prin rangul proprietarilor, astfel că i-au călcat pragul personalități de marcă ale acelor vremuri, de la membri ai familiei regale prin însăși Regina Maria, la senatori, bancheri, ambasadori, artiști celebri. (Sursa:
http://grandboutiquehotel.ro/ro/about-us/history/ )

RECENT POSTS