fbpx
Fotograf imobiliare - arhitecturi - proiecte rezidențialereasca Business Park
aprilie 29, 2020

Fotograf imobiliare – arhitecturi – proiecte rezidențiale – office

Proiecte foto imobiliare abordate în maniera fotografiei arhitecturale

Fotograf imobiliare arhitecturi proiecte rezidențiale

Fotografia arhitecturală este asemenea unui eseu despre formă și culoare. Îmi permite să mă exprim, să mă (re)descopăr, să caut suprapuneri care pot da naștere unei noi construcții. Mă provoacă de fiecare dată. În fotografia arhitecturală îmi iau timp să studiez forma unei clădiri ca apoi să experimentez diferite unghiuri, setări ale camerei, sincronizare și efecte pentru a realiza fotografii spectaculoase. Cele mai cunoscute clădiri și peisaje au fost fotografiate de mii de ori, așa că este important să găsesc o nouă abordare pentru a face imaginea să se diferențieze de celelalte.

Îmi place să fotografiez arhitecturi vechi sau avangardiste, clădiri care spun povești despre oamenii care au locuit acolo, imobile cu istorie.

Pasiunea pentru fotografia arhitecturală îmi influențează întreg portofoliul cu imagini imobiliare. În proiectele foto imobiliare plec de la aceeași idee, provocarea de a găsi unghiuri și forme noi, reinventarea imaginii. Folosesc atât cadre corecte cât și crop-uri îndrăznețe care oferă o altfel de perspectivă privitorului. Clientul intuiește spiritul din spatele fotografiei, simte în imaginile mele preocuparea pentru estetică și pentru arhitectură, chiar și atunci când proiectul imobiliar are un caracter prozaic.

Fotografie imobiliară pentru proiecte rezidențiale / clădiri de birouri – fotograf imobiliare

Ca fotograf specializat în imobiliare lucrez cu firme de consultanță și dezvoltatori, încercând în permanență să intuiesc nevoile lor. Realizez fotografii profesionale imobiliare atât în interior cât si fotografii arhitecturale ale exteriorului unui imobil. Caut în permanență cadre și suprapuneri noi, unice care să pună într-o lumină favorabilă proiectul imobiliar care trebuie fotografiat. Îmi propun de fiecare dată și reușesc de cele mai multe ori să intuiesc nevoile departamentului de marketing, realizând imagini editoriale variate, fotografii care pot fi utilizate în materialele de marketing ale companiei.

Pun la dispoziția clienților experiența acumulată în cincisprezece ani de fotografie imobiliară precum și aparatură ultraperformantă. Oferta Sulyok Imaging cuprinde sesiuni foto periodice ale unui proiect imobiliar aflat în construcție, pentru ca la final să putem realiza un clip de prezentare a evoluției proiectului.

Fotograf imobiliare – arhitecturi – proiecte rezidențiale

Pentru completarea serviciilor de fotografie imobiliară ofer servicii de fotografie si filmare aeriană cu dronă profesionala 4k. De asemenea, dispun de echipamentul necesar realizării materialelor foto – video 360 grade atât la sol cât și din dronă.

Ofer servicii de fotografiere si filmare profesională pentru toate fazele dezvoltării unui proiect imobiliar, începând cu urmărirea de șantier, pînă la momentul în care apartamentele sunt finalizate și pregătite pentru vânzare. Fotografiile realizate la anumite intervale de timp vor fi editate și livrate în maximum 24 de ore. Aveți astfel posibilitatea de a comunica în timp real pe canalele social media despre stadiul în care se găsesc proiectele imobiliare. 

Argumente pentru angajarea unui fotograf imobiliare – office –  Airbnb – Booking – clipuri de prezentare:

În perioada informațională de azi, tot mai mulți cumpărători caută următoarea achiziție online. Cele mai recente statistici raportează că 80% – 90% din cumpărători încep căutarea online înainte de a contacta un agent. Altfel spus, când clientul intră în biroul dvs., există șanse mari să fi ales deja apartamentul / imobilul . Cu o ofertă imobiliară uriașă, un cumpărător va petrece nenumărate ore parcurgând sute de înregistrări online. Când un utilizator răsfoiește listările online, care este ingredientul de marketing care îl va atrage către lista dvs. mai presus de toate celelalte? Imaginea! Cumpărătorii sunt atrași de fotografii. Dar în timp ce o fotografie profesională va atrage mai mulți vizitatori, o imagine necalitativă va îndepărta potențialii cumpărători.

Fotografia profesională este poate al doilea element cel mai important pentru vânzarea unei locuințe, după preț. Imaginile dintr-o publicație imobiliară sunt prima impresie a cumpărătorului asupra unui imobil. Fotografiile profesionale sunt ingredientul esențial pentru orice campanie de marketing imobiliară de succes, așa că de ce să nu vă asigurați că obțineți rezultate optime?

Doriți să vă situați cu un pas înaintea competitorilor? Angajați un profesionist specializat în fotografie imobiliară, Airbnb, clipuri de prezentare și obțineți imaginile de care aveți nevoie: 0728007149.

RECENT POSTS