Ședință foto de Paște în studio

Ședință foto de Paște – studio foto București

Vă așteptăm în studio pentru ședința foto de Paște dacă doriți să surprindeți cele mai frumoase momente ale familiei voastre.

Și în această primăvară am decorat studioul nostru pentru ca voi să aveți fotografii de familie în culori vesele. Puteți păstra amintirile copiilor în fotografii printate sau în albume cu design personalizat care pot deveni daruri prețioase pentru bunici.

Voucher – cadou ședință foto de Paște pentru persoanele dragi

Dacă doriți să oferiți în dar un voucher – cadou ședință foto de Paște în studio sau în natură, vă așteptăm mesajul la contact@sulyokimaging.ro sau ne puteți suna: 0728007149.

Propuneri de preț pentru ședința foto familie – ședință foto Paște :

Mini ședință foto Paște cu durata de o oră – studio foto București

Veți primi 150 de imagini cu editare de bază si 10 fotografii în format digital editate în detaliu. Costul acestei sesiuni foto este 500 lei.

Ședință foto Paște cu durata de două ore – studio foto București

Acesta este cel mai dorit pachet foto în perioada sărbătorilor, având durata cuprinsă între o oră și jumătate și două ore, timp în care puteți schimba maximum trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp. Vor fi editate în detaliu 20 de fotografii. Costul acestei sesiuni este 700 ron.

Şedință foto Paște  cu durata de trei ore – studio foto București

Este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceti și pe bunici veți avea nevoie de trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 30 de imagini editate în detaliu. Costul sesiunii  de trei ore este 900 lei. Astfel dumneavoastră vă puteți bucura împreună cu familia de amintirea acestor momente unice.

Fotografiile păstrează în ele bucuria zilei care a trecut și ne readuc zâmbetul în suflet de fiecare dată când le privim. Vă așteptăm să surprindem magia momentelor fericite ale familiei în fotografii pline de emoție!

Studio foto București – Sulyok Imaging

Sărbătoarea nu este doar în ziua pentru care toată lumea se pregătește. Sărbătoarea este o stare de spirit permanentă pe care o simt cei care oferă și primesc cu inima deschisă, cei care știu să se bucure de fiecare moment, căutând cât mai multe prilejuri pentru a fi împreună.

Vă așteptăm cu decoruri colorate si diferite de fiecare dată într-un spațiu generos în care toată familia se vă simți grozav.

share: