Fotografii portret profesional

Ședință foto profesională – fotografii portret

Dacă alte persoane se promovează prin instantanee și selfie-uri, de ce ar trebui să îți cheltui banii pentru o sesiune foto profesională? Răspunsul este simplu: ești mai bun decât ceilalti și vrei ca angajatorii și clienții tăi să știe acest lucru. Crearea unui portofoliu cu fotografii de portret pentru definirea imaginii profesionale este primul pas care trebuie făcut.

Îți iei cariera în serios, iar faptul că ești dispus să investești în imaginea profesională arată că investești și în carieră sau în dezvoltare personală.

Un portret profesional oferă potențialilor clienți o idee despre atenția și implicarea pe care le vei avea pentru a răspunde nevoilor lor.

 

De ce aveți nevoie de fotografii profesionale?

Fotografiile profesionale oferă clienților potențiali încredere atunci când caută informații despre afacerea dvs. Acestea asigură clienții că în spatele serviciilor pe care le oferiți există o persoană reală si de încredere.

De câte ori nu vi s-a întamplat să căutați informații despre un medic si să constatați ca nu există fotografii ale acestuia oricât ați răscoli internetul? Cei mai mulți pacienți preferă să caute mai departe, pană găsesc medicul a cărui imagine să transmită profesionalism, experiență, seriozitate, implicare.

Percepția pe care publicul și-o  crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediile sociale.

Ședință foto profesională – fotografii portret business

Îți punem la dispoziție experiența noastră de peste douăzeci de ani în fotografia de portret și un spațiu confortabil în care să poți scoate la iveală tot ce este mai bun la tine.  Îți oferim servicii de machiaj profesional pentru a ne asigura că trăsăturile frumoase vor fi evidențiate. La final, vom edita fotografiile selectate pentru a elimina micile imperfecțiuni.

Te putem sfătui în privința garderobei și accesoriilor potrivite pentru a avea cele mai bune fotografii profesionale.

Dacă ai nevoie de fotografii de portret pentru definirea imaginii profesionale, îți oferim servicii foto profesionale în studioul nostru. Te așteptăm să ne cunoști și să te bucuri de o experiență memorabilă în studioul Sulyok Imaging!

Sulyok Imaging este un studio foto profesional care oferă servicii de fotografie comercială pentru o gamă largă de aplicații în publicitate.

Fotografii portret pentru definirea imaginii profesionale 

Pe diverse canale de social media putem vedea fotografii care demonstrează un total dezinteres pentru calitatea imaginii. Cropurile agresive din fotografiile de grup fac ca imaginea să piardă din informație. Pixelii zgomotoși și blurați se evidențiază în pozele făcute cu telefonul.

Primul gând al unui potențial client este fie că autorul postării este prea ocupat pentru a mai dedica timp imaginii personale.  Așadar nu mai are loc de noi angajamente. O altă interpretare ar putea fi că nu există atenție la detalii. 

Ambele scenarii de interpretare a unei fotografii personale de proastă calitate sunt nefaste. Zădărnicesc celelalte demersuri de branding personal și descurajează potențialii clienți.

Percepția pe care publicul și-o crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediile sociale.

Vă așteptăm în studio pentru a crea acea imagine care să vorbească despre spiritul afacerii pe care o dezvoltați și care să reflecte profesionalismul și atenția la detalii pe care doriți să le observe cât mai mulți clienți pe viitor!

share: