fbpx
Fotograf imobiliare. AirBNB & real estate photography in Romania
aprilie 2, 2019

Fotograf imobiliare în București – fotografie imobiliară

Fotografii real estate – interioare office

Fotograf imobiliare / arhitecturi interioare și exterioare în București. Urmare a creșterii competiției între companiile din sectorul imobiliar, nevoia de fotografii imobiliare profesionale este tot mai mare. Apelând la serviciile unui fotograf specializat în imobiliare veți putea ajunge mai aproape de clienții dumneavoastră prin imagini de calitate. Sulyok Imaging oferă servicii de fotografie imobiliară, Airbnb, clipuri de prezentare, fotografie aeriană și filmări aeriene cu drona profesională, fotografie industrială, urmărire de șantier.

Prețuri servicii fotografie imobiliarăfotografii apartamente, AirBNB, hoteluri, interioare birouri, fotografii arhitecturi si proiecte rezidențiale:

Pentru fotografierea unei încăperi (garsonieră / cameră de hotel / birou) tariful este de 370 LEI / ședință foto de aproximativ o oră. Vor rezulta minimum 50 de imagini digitale diferite din care veți selecta 20 fotografii care vor fi editate.

Pentru apartamente cu până la 4 camere prețul este 420 LEI / apartament – ședință foto de aproximativ o oră. Vor rezulta minimum 70 de imagini digitale diferite din care veți selecta 25 fotografii care vor fi editate în detaliu.

Pentru fotografierea unei case / vile, prețul este de 650 LEI / locație – ședință foto de aprox. 2 ore. Vor rezulta minimum 100 de imagini digitale diferite din care veți  selecta 30 fotografii care vor fi editate în detaliu.

Cost pachet foto + film de prezentare  pentru apartament sau vilă : 850 LEI

Aceste costuri sunt orientative. Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru ansambluri rezidențiale. Adrian Sulyok este fotograf imobiliare în București, putându-se deplasa pe întreg teritoriul României pentru proiecte fotografice si de videografie.

Telefon: 0728 007 149

Imaginile sunt ingredientul cel mai important pentru orice campanie de marketing imobiliară de succes, așa că de ce să nu vă asigurați că obțineți cele mai bune rezultate? Doriți să vă situați cu un pas înaintea competitorilor? Angajați un profesionist specializat în fotografie imobiliară, Airbnb, clipuri de prezentare și obțineți imaginile de care aveți nevoie.

RECENT POSTS