Pregatirea pentru o sesiune foto

Pregătirea imobilului pentru o  sesiune foto imobiliară

Pentru a beneficia de cele mai reușite poze imobiliare vă recomandăm să urmați  pașii prezentați în continuare.

 Idei de urmat pentru a avea poze imobiliare calitative

 • Bucătăria– eliberați blatul și lustruiți chiuveta / cuptorul / accesoriile din inox sau sticlă. În acest fel bucătăria pare mai aerisită și mai confortabilă, lăsând cumpărătorii să își  imagineze cum ar putea folosi spațiul. Mixerele, blenderele și decorațiunile nu fac decât să distragă cumpărătorii și adesea fac ca bucătăria să pară mică și aglomerată. Păstrați doar câteva obiecte decorative pe blaturi și curățați toate suprafețele foarte bine.
 • Baia– ascundeți toate sticlele de șampon, săpunuri, seturi de ras și alte obiecte într-un sertar sau dulap de baie, lasînd la vedere doar câteva detalii colorate și estetice. Aranjați prosoapele curățate, bine pliate pe suporturile din baie. Curațați temeinic obiectele din inox, ceramică sau sticlă, pentru a crea senzația de nou și impecabil.
 • Aprindeți toate luminile din casă. Iluminatul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei poze imobiliare. Este important să ai cât mai multă lumină posibil. Porniți toate luminile din casă, inclusiv lămpi și lumini exterioare. Verificați toate luminile de tavan, precum și lămpi suplimentare și lumini exterioare pentru a vă asigura că toate funcționează.
 • Lăsați lumina de afară – naturală să intre prin ferestre.Trageți draperiile si perdelele catre marginile ferestrelor și asigurați-vă că geamurile sunt bine șterse.

Poze imobiliare profesionale – pregatirea apartamentului pentru ședința foto

 • Eliminați mobilierul și decorațiunile inutile.

Acesta este unul dintre cele mai importante elemente din listă. Îndepărtarea și depozitarea de mobilă voluminoasă în exces poate fi complicată, dar crează ideea de spațiu aerisit și face ca locuința să pară mult mai mare.

 1. Îndepărtați covorașele acolo unde nu sunt absolut necesare.

Covorașele de podea foarte bune pentru a vă proteja podelele, dar pot face ca spațiul general să pară mai mic, mai aglomerat. Sfatul nostru este să îndepărtați toate covorașele de podea din bucătărie, balcon și hol. Dacă aveți covoare, consultați un designer de interior pentru a stabili dacă ar trebui să apară în fotografii sau nu.

 1. Dezactivați toate  televizoarele și ecranul computerului. 

Majoritatea fotografilor folosesc fotografia HDR, care are mai multe expuneri la lumină pentru fiecare imagine și le combină într-o singură fotografie. Orice elemente în mișcare, cum ar fi ventilatoarele sau ecranele TV / computer active arată foarte ciudat în HDR. Din acest motiv, vă recomandăm să opriți orice lucru care se mișcă sau provoacă estomparea mișcării.

Sugestii pentru poze imobiliare de efect

 1. Eliberați frigiderul de magneți. 

Este de dorit să eliminați toți magneții, calendarele și obiectele personale de pe frigider și din orice alt loc unde există note. Nu numai că va face ca casa dvs. să pară mai ordonată, dar vă păstrează informațiile personale în siguranță de publicul larg.

 1. Amenajați dormitoarele. 

Asigurați-vă că faceți și decorați toate paturile cu perne și cuverturi asortate mobilierului. Folositi lenjerie nouă de pat. Utilizați perne decorative pentru a evidenția patul și pentru a crea impresia unui spațiu confortabil, care îmbie la odihnă.

 1. Eliminați toate fotografiile și articolele personale când faceți poze imobiliare.

Cumpărătorilor le este greu să se vizualizeze în casa dvs. dacă obiectele personale sunt peste tot. Eliminați toate fotografiile și obiectele personale din întreaga casă, inclusiv terasă, curte și garaj daca doriți să obțineți poze profesionale apartamente.

 1. Puneți toate încălțăminte și jachete în dulapuri. 

Când cumpărătorii văd încălțăminte și jachete pe rafturile de haine și podelele de intrare, aceștia presupun în mod inconștient că locuința nu are spațiu de depozitare. Cel mai bine este să îndepărtați toate jachetele și pantofii din spațiile vizibile.

 1. Ascundeți obiectele animalelor de companie.

Nu toată lumea accepta ideea de a locui cu ele, unele persoane fiind chiar alergice la părul animalelor. Este important să vă asigurați că apartamentul dvs. nu prezintă semne ale prezenței acestora.

Servicii foto – video imobiliare

Este important ca proprietatea dumneavoastră să iasă în evidență față de o altă proprietate concurentă iar prima impresie este esențială. Folosiți sugestiile noastre pentru amenajarea apartamentului, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre de fotografie imobiliară vă invităm să ne scrieți.

share: