Fotograf profesionist  Adrian Sulyok – studio foto în București

Sulyok Imaging este un studio foto în București care oferă servicii de fotografie profesională și producție video atât clienților corporate cât și persoanelor care au nevoie de fotografii de portret pentru branding personal sau familiilor.

Oferta noastră include: ședințe foto de portret – fotografii business – portet profesional, ședințe foto beauty – glamour, fotografii de familie, fotografii imobiliare – AirBNB, fotografie comercială și de produs, fotografii industriale, fotografii evenimente corporate, producție video corporate, filmări aeriene cu dronă profesională și filme de prezentare corporate – clipuri comerciale.

Fotograf profesionist în București

Proiectele foto si video dezvoltate pe parcursul ultimilor cincisprezece ani pentru companiile din România au avut ca obiect următoarele tipuri de servicii:

 • Fotografii industriale: urmărire de șantier, fotografii pentru companii care activează în diverse industrii;
 • Fotografii imobiliare – arhitecturi exterioare sau interioare, clădiri de birouri, hoteluri, pensiuni, restaurante, locații turistice, fotografii AirBNB – apartamente;
 • Ședințe foto de portret – fotografii business / portrete corporate – fotografii profesionale – fotografii în studio sau outdoor pentru angajați
 • Fotografie comercială, fotografii de produs
 • Fotografii și servicii video pentru evenimente corporate – conferințe, lansări de produs, recepții
 • Fotografii și filmări aeriene cu dronă profesională 4k, montaje video profesionale – clipuri de prezentare
 • Servicii video pentru proiecte corporate, video 360 grade, filmări time-lapse, filmări evenimente, interviuri, transmisii live, postproducție video
 • Producție video, clipuri publicitare, filme de prezentare corporate.

Fotograf profesionist București – servicii foto și producție video corporate

Dacă detalii precum locație, catering, decor, cadouri vor lăsa o impresie doar asupra participanților direct implicați în derularea evenimentului companiei, fotografiile rezultate care vor ajunge în presă sau pe canale de social media vor crea o impresie unui public mai larg. De aceea este esențială contractarea unui fotograf corporate care să cunoască cerințele unui astfel de proiect. Astfel, fotografiile realizate cu profesionalism vor reflecta valorile companiei și vor crea o imagine favorabilă.

Profesionalismul companiei tale trebuie să reiasă încă de la primul contact cu clientul final, motiv pentru care imaginea generală a companiei contează astăzi mai mult ca niciodată.

Pentru a vă crea sau relansa imaginea pe piață vă putem oferi fotografii în cadrul evenimentelor team building, petreceri corporate, petreceri de Crăciun, meeting-uri, lansări de produse, competiții, festivaluri, aniversarea companiei, evenimente de PR. filme de prezentare corporate.

Producție video corporate – studio foto București

Sulyok Imaging este un studio de producție video și foto care oferă servicii specializate de fotografie comercială și clipuri de prezentare pentru o gamă largă de aplicații din industria publicitară. Oferim servicii video pentru proiecte corporate, video 360 grade, filmări time-lapse, filme de prezentare corporate – clipuri comerciale pentru afacerea sau produsele dvs.

Fotograf profesionist București – fotografie comercială – ședințe foto de portret

Căutați un fotograf corporate specializat în fotografie comercială de produs, ședințe foto de portret sau fotografii industriale? Sulyok Imaging vă poate oferi mixul ideal între comercial și artistic care va satisface toate așteptările.

Putem face atât fotografii industriale cât și prezentări video cu secvențe înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior, atât de la sol cât și din aer – cu o dronă 4k de ultimă generație.

Pentru proiectele industriale vă putem oferi și filmare 360 de grade, utilă pentru îmbunătățirea prezenței online. Este cunoscut faptul ca acestt tip de postare atrage mai mulți vizitatori pe site comparativ cu o fotografie sau un text.

Fie că este vorba despre fotografii realizate în interiorul unei fabrici sau hale pentru depozitare, despre documentarea foto a etapelor fluxului de producție,  putem oferi mixul ideal între comercial și artistic care poate întruni cele mai înalte așteptări.

Fotograf corporate – fotografie imobiliară – Adrian Sulyok – fotograf profesionist București

Contactați-ne pentru oferta personalizată de preț cuprinzând servicii foto & video pentru proiecte corporate industriale!

Putem face atât fotografii cât și prezentări video cu secvențe înregistrate în interior (cu cameră 4K mobilă) și exterior, inclusiv cu o dronă de ultimă generație.

Fotograf profesionist București  – servicii foto video corporate

Acestea fiind spuse, dacă sunteți în căutarea unui fotograf corporate specializat în imobiliare, ședințe foto business sau evenimente corporate ați ajuns pe site-ul potrivit!

Vă punem la dispoziție experiența unui fotograf profesonist de aproape 20 de ani în fotografie corporate, fotografii portret profesional, evenimente corporate.

O identitate corporativă semnificativă pornește de la crearea de fotografii profesionale și realiste, realizate într-un studio foto profesional sau în natură.

Fotografii de familie – studio foto București – ședințe foto de portret:

 • Sesiuni foto glamour / beauty / fashion în studio sau outdoor;
 • Fotografie de familie, sesiuni foto în studio sau în alte locații;
 • Ședințe foto de maternitate
 • Ședințe foto de branding personal pentru profesioniștii care activează în diverse domenii.
 • Ședințe foto portret pentru CV

Şedințe foto familii – fotografii copii – studio foto în București

Putem oferi fotografii de familie, sesiuni foto maternitate, ședințe foto de Crăciunsesiuni foto de Paște în studio, sesiuni foto în natură sau în alte locații.

— DESPRE NOI

Viața noastră se povestește prin fotografii

— Ai nevoie de servicii foto – video profesionale?

CONTACTEAZĂ-NE!