fbpx

Sedințe foto familii, studio foto profesional în București, fotograf evenimente

Sulyok Imaging – studio foto profesional în București, oferă clienților săi cele mai reușite sesiuni foto: fotografii de familie, fotografii copii, ședințe foto de Crăciun sau de Paște, fotografii pentru evenimente, fotograf botez, fotografie profesională beauty, fashion, glamour, fotografii portret pentru CV.

O spun clienții nostri, atât cei care au nevoie de fotografii de portret profesionale cât și cei care își doresc să surprindă emoția unui moment special din viața lor.

Fotografii maternitate, ședințe foto familii, copii – studio foto profesional în București

  • Fotografii de familie,  fotografii copii în studio sau în natură.
  • Ședințe foto familii de Paști în studioul Sulyok Imaging. Ședințe foto de Crăciun. Studio foto în București. Fotograf profesionist.
  • Fotografii fashion. Ședinte foto glamour în studio. Fotografii beauty / fashion.
  • Ședință foto profesională pentru branding personal. Ședințe foto de studio sau outdoor. Sesiuni foto lifestyle. Poze profesionale.
  • Ședințe foto nou-născuți, smash the cake. Fotografii newborn și maternitate. Studio foto profesional în București.
  • Fotograf botez oriunde în România. Servicii complete fotografie – video botez.

Sulyok Imaging este un studio foto profesional în care vă oferim fotografii de familie care vor păstra vii amintirile frumoase. Primele zile ale bebelușului, drăgălașenia primilor ani din viața copiilor… le puteți păstra în albumul familiei.

rbătoriți un moment important în viața dumneavoastră, sau vă doriți să adăugați fotografii noi în albumul de familie ?

În studio sau outdoor vă vă așteptăm pentru o ședință foto profesională, sesiuni foto pentru copii de Paște sau de Crăciun, sesiuni foto aniversare, ședințe foto de maternitate.

Cu ocazia sărbătorilor importante din timpul anului pregătim pentru familiile cu copii decoruri speciale. Ne dorim să vă oferim cele mai frumoase amintiri de Crăciun, de Paște sau de ziua copilului.

Ședință foto profesională de portret pentru CV – studio foto în București

Ai nevoie de fotografie de portret realizată  într-un studio foto profesional? Te aștept pentru o ședință foto de portret pentru CV, sau dacă vrei să ai imagini de calitate pe alte canale de social media.

Ședință foto glamour – beauty – fotografii fashion – poze profesionale

Dacă îți dorești fotografii fashion, portrete de studio sau fotografii de branding personal care să te ajute în acțiunile din mediile sociale, îți propunem o sesiune foto glamour în studioul nostru.

Înaintea ședinței foto vom stabili împreună vestimentația si accesoriile pe care le vom folosi.  Îți vom pune la dispoziție si garderoba studioului Sulyok Imaging pentru a avea libertatea de a experimenta ținute transformatoare. Pentru a surprinde cea mai bună versiune a ta, îți oferim servicii de machiaj profesional,  artistic, creativ și conceptual.

Fotograf evenimente

Servicii complete foto – video pentru nunta voastră

Căutați un profesionist în fotografie de nuntă în București, care să documenteze povestea zilei voastre speciale prin imagini artistice? Vizitați galeria noastră cu  fotografii surprinse la cununia civilă, în ziua nunții sau la sesiunea trash the dress.

Fotograf botez – fotograf evenimente – servicii video botez – fotografii maternitate – ședințe foto nou născuți – ședință foto familie

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf / videograf de botez,  vă putem oferi servicii foto si video în ziua creștinării bebelușului, începând cu pregătirile și finalizând cu petrecerea de la restaurant.

  • Fotograf – videograf nuntă. Servicii complete foto – video pentru nunta voastră.
  • Fotografii decorative, printuri de autor. Albume foto – carte, design de albume personalizat- fotografii de familie fotografii copii, fotograf botez.
  • În pagina dedicata fotografiei de botez puteți afla detalii despre costul pachetelor foto pentru acest eveniment.

Prin amintiri învățăm să cunoaștem lumea, învățăm să iubim viața, să ne acceptăm. Să ni le povestim cu bucurie prin fotografii …  Vă așteptăm să programați o ședință foto familie în studioul Sulyok Imaging: 0728007149. 

sedinta foto familie - studio foto profesional Bucuresti
studio foto profesional

%d blogeri au apreciat: