Şedinţe foto de Paște pentru copii

Va doriți să fiți protagoniștii unei ședințe foto de Paște ?

Vă așteptăm cu mic cu mare în studio pentru ședinţa foto de familie!

Pentru sărbătoarea acestei primăveri am pus pasiune și creativitate în realizarea unui decor optimist folosind culorile primăverii. Studioul nostru își asteaptă micii oaspeți împreună cu familiile lor pentru ședinţe foto de Paște.

Ziana ne-a surprins cu buna ei dispoziție si abilitățile de fotomodel, atipice unui copil de doi ani și sapte luni. Dacă la început a fost reținută în fata aparatului de fotografiat, pe măsura ce ne cunoșteam, devenea tot mai dezinvoltă și curioasă în explorarea detaliilor din decorul de primăvară. Ne-a premiat cu expresivitatea și candoarea ei infinite.

Tarife sedințe foto de Paște

Şedință foto cu durata de o oră – Veți primi 150 de imagini cu editare de bază si 10 fotografii în format digital editate în detaliu. Costul acestei sesiuni foto este redus la 500 lei în perioada sărbătorilor.

Sesiune foto cu durata de două ore – Cel mai dorit pachet foto este redus în perioada sărbătorilor. Sedința foto durează două ore, timp în care puteți schimba pană la trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp. Vor fi editate în detaliu 20 de fotografii. În lunile martie și aprilie, costul acestei sesiuni este redus la 600 ron .

Şedință foto cu durata de trei ore – este pachetul propus familiilor numeroase. Daca doriți sa îi aduceti și pe bunici veți avea nevoie de trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 30 de imagini editate in detaliu. Costul sesiunii este redus la 800 lei in perioada sarbatorilor, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați împreuna cu familia de amintirea acestor momente.

Vă așteptăm să programați o ședință foto de familie în studioul Sulyok Imaging. Vă promitem cele mai frumoase amintiri!

share: