Ședință foto Smash the cake în studio

Ședință foto aniversară

Mia a învățat să numere. Primul an a fost mai greu, a trebuit să își cunoască părintii astfel încât să știe cum să le ceară orice își dorește. A învățat să folosească lingurița atât de bine încât nu a fost chip să o convingem să bage năsucul în tort. Pentru aniversarea primului an și-a dorit o ședință foto smash the cake în studio. 🙂

În ziua aniversarii Miei am avut studioul decorat pentru sesiuni foto de Paște, cu multe detalii colorate potrivite sărbatorii primăverii. A fost mai greu să o prindem pe covorul verde, pentru că Mia se deplaseaza în patru lăbuțe mai bine decât un iepuraș.

Pentru că în ultimii ani ne-am pregatit pentru sesiuni foto cu copii în studio, întălnirile cu năzdravani mai mici sau mai mari au devenit o încântare. Cu fiecare sesiune foto smash the cake în studio devenim mai creativi iar aniversările copiilor devin evenimente speciale.

La mulți ani fericiți, Mia!

Dacă vă plac fotografiile din aceasta pagină și vă doriți o ședință foto pentru bebe, iată câteva detalii:

Ședințele sunt compuse din două părți pentru a vă oferi o varietate de imagini. Câteva portrete făcute înainte de ieșirea tortului, cu diverse recuzite și schimbând două- trei ținute; apoi, tortul se sfărâmă – fotografiem distrugerea dezordonată a unui tort aniersar.
Studioul Sulyok Imaging este mediul perfect pentru aceste sesiuni, deoarece are toate facilitățile de care avem nevoie pentru ca toată lumea să se simtă relaxată.

Ședință foto smash the cake – bebe la un an

Avem o mare varietate de decorațiuni, recuzite și ținute pe care le folosim pentru a proiecta o temă pe placul vostru. Înaintea sesiunii foto vom discuta despre cum să vă pregătiți, ce să purtați și despre tema aleasă.

De cele mai multe ori, familiile aleg să facă aceste ședințe la ziua de naștere a copilului sau în jurul acesteia, apoi să creeze un album tablou / colaj pentru a afișa cu bucurie această amintire a primului an al bebelușului. Ne puteți contacta la numarul 0728007149 ​​pentru a verifica disponibilitatea și a discuta detaliile ședinței foto a micuțului dvs.

Sesiune foto de Paste
Fotografie Smash the cake
Sesiune foto de Paste
Sesiune foto aniversare un an
Sedinta foto smash the cake
Sesiune foto de Paste
Fotografii smash the cake
Fotografie Smash the cake
Poze smash the cake
Fotografie Smash the cake
Sedinta foto smash the cake
Sesiune foto de Paste

share: