Şedință foto Paște

În aceste zile pline cu parfumul primăverii vă așteptăm în studio foto profesional pentru o ședință foto Paște.

Sărbătoarea nu este doar în ziua pentru care toată lumea se pregătește. Sărbătoarea este o stare de spirit permanentă pe care o simt cei care oferă și primesc cu inima deschisă, cei care știu să se bucure de fiecare moment, căutând cât mai multe prilejuri pentru a fi împreună.

sedinta foto Paste - poze copii de Paste

Cu ocazia sărbătorilor importante din timpul anului pregătim pentru familiile cu copii decoruri speciale. Astfel, veți avea cele mai frumoase amintiri de Paște , de primăvară sau de ziua copilului, fotografiate într-un studio foto profesional.

Sărbătoare este atunci când îti amintești prin fotografii de momentele fericite ale vieții.

Preț sedință foto Paște – fotografii de familie

Preț ședință foto profesională cu durata de o oră 

Veți primi 150 de imagini cu editare de bază si 10 fotografii în format digital editate în detaliu. Costul acestei sesiuni foto este la 500 lei..

Ședința foto Paște cu durata de două ore vă oferă timp îpentru a schimba pană la trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp. Vor fi editate în detaliu 20 de fotografii. În lunile martie și aprilie costul acestei sesiuni este 600 ron .

Preț ședință foto profesională cu durata de trei ore

 Este pachetul propus familiilor numeroase. Daca doriți sa îi aduceti și pe bunici veți avea nevoie de trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 30 de imagini editate in detaliu. Costul sesiunii este 800 lei, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați împreuna cu familia de amintirea acestor momente.

Vă așteptăm să programați o ședință foto de Paști pentru familie în studioul Sulyok Imaging. Vă promitem cele mai frumoase amintiri!

 

share: