fbpx
sedință foto familie de Crăciun
decembrie 17, 2019

Şedință foto familie de Crăciun

Fotografii de sărbători

Şedință foto familie de Crăciun – pachete foto

Şedință foto familie de Crăciun – sesiune foto cu durata de două ore – Cel mai dorit pachet foto este redus în perioada sărbătorilor. Ședința foto durează două ore, timp în care puteți schimba pană la trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare in scurt timp de la momentul sesiunii. Vor fi editate in detaliu 20 de fotografii. Costul acestei sesiuni este redus la 600 ron în luna decembrie.

Ședința foto cu durata de o oră – Veți primi 150 de imagini cu ediare de baza si 10 fotografii in format digital editat în detaliu. Costul acestei sesiuni foto este redus la 500 lei în perioada sărbătorilor.

Ședința foto cu durata de trei ore – este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceți și pe bunici, sau doriți să veniți împreună cu prietenii, veți avea nevoie de trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 30 de imagini editate in detaliu. Costul acestei sesiuni este redus la 800 lei pentru ca voi să vă bucurați împreună cu familia de amintirea Crăciunului.

Ce haine si accesorii sunt potrivite pentru o ședință foto de Crăciun?

Iată câteva idei festive de vestimentație pentru următoarea sesiune foto profesională de Crăciun. În conformitate cu tema sărbătorilor, nuanțele îndrăznețe de verde stacojiu și smarald se potrivesc acestei teme. Purtarea unei bluze roșii este o alegere excelentă și avantajează oricine. De asemenea, nuanțele de bej și alb completează frumos această temă de iarnă. Alegeți doar două sau trei culori într-o ținută. 

Dacă doriți să aduceți mai aproape spiritul de vacanță și de sărbătoare, încercați să purtați haine inspirate de Crăciun și să vă asortați. Pălăriile de Moș Crăciun, fesurile de elf sau coarnele de ren sunt de asemenea opțiuni amuzante. În plus, pijamalele asortate pentru întreaga familie vor face deliciul unei fotografii de Crăciun. 

În luna decembrie vă așteptăm sa creăm amintiri cu trei decoruri speciale si unice, reinventate pentru fiecare final de an.

RECENT POSTS