sedinta foto maternitate
august 22, 2019

ședință foto de maternitate în studio

Dacă mai ai puțin pana la marele eveniment, o ședință foto de maternitate în studio este cel mai frumos dar pe care ți-l poți face. Vom capta acea strălucire specială pe care o ai în așteptarea bebelusului.

Ce ar trebui să pregătești pentru sesiunea foto?

Folosirea recuzitei pentru sesiunea de maternitate va adăuga o atmosferă aparte fotografiilor. Iți sugerăm să aduci câteva obiecte personale ale bebelușului: pantofiori, o imagine ecografică, o carte, hăinuțe și accesorii simpatice. Acestea vor rămâne printre cele mai prețioase amintiri despre emoțiile așteptării unui copil.

Sedința foto de maternitate în studio sau outdoor durează aproximativ două ore, include patru ținute si 25 de imagini editate în detaliu.

Iți vom pune la dispoziție rochii din colecția studioului, însă ne-am bucura daca ai aduce și rochiile tale, pentru varietatea cadrelor.

Dacă dorești, iți oferim servicii de machiaj profesional si coafură.

Sesiunea foto dedicată viitoarelor mămici poate avea loc în studio sau într-o locație dorită de tine. Te invităm să programezi o ședință foto de maternitate în studio sau outdoor pentru a surprinde în fotografii emoțiile celei mai frumoase așteptări!

Sulyok Imaging este un studio foto profesional situat în București. Iți putem oferi pachete complete cu servicii foto și video, incluzând fotografii de maternitate, sesiune foto pentru nou născut, fotografii în ziua botezului si filmarea acestor momente speciale. Cireașa de pe tort este albumul printat cu fotografii selectate de voi. Realizarea grafică a albumului este unică, încercăm sa creăm povestea botezului prin imagini.

Pentru că bucuria se simte acum dar se retrăiește peste ani, prin fotografii.

RECENT POSTS