Ședință foto de familie nou-născut

Ședință foto de familie – fotografii nou-născut

În timpul acestei sesiuni foto dedicată sosirii pe lume micuței Amelia, am înțeles din ce este făcută o familie … din bucurie, emoție, părinți, copii, bunici, lacrimi, fericire împărtășită. Cu toate acestea, fiecare familie este unică. În fiecare familie fotografiem un alt univers și suntem încântați să vă oferim fotografii care surprind cele mai pure emoții. Părinții Ameliei și-au dorit fotografii lifestyle care să redea atmosfera de pace și bucurie care a cuprins întreaga familie. Ne putem deplasa oriunde în București sau în împrejurimi pentru o ședință foto de familie sau putem organiza sesiunea în studioul Sulyok Imaging, unde avem pregătite decoruri variate și accesorii adaptate dorințelor dumneavoastră.

Propuneri de preț pentru ședință foto de familie cu nou-născut:

Şedință foto cu durata de o oră 

Veți primi 150 de imagini cu editare de bază si  7 fotografii în format digital editate în detaliu. Costul acestei sesiuni foto este 500 lei.

Sesiune foto de familie cu durata de două ore

Cel mai dorit pachet foto este redus în perioada sărbătorilor. Ședința foto durează două ore, timp în care puteți schimba până la trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp. Vor fi editate în detaliu 15  fotografii. Costul acestei sesiuni este de 700 ron .

Şedință foto familie cu durata de trei ore

Este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceti și pe bunici veți avea nevoie de trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 20 de imagini editate în detaliu. De Crăciun și de Paște costul sesiunii este redus la 900 lei. Astfel dumneavoastră vă puteți bucura împreună cu familia de amintirea acestor momente unice.

În pagina dedicată fotografiei de botez puteți afla detalii despre costul pachetelor foto pentru acest eveniment. Prin amintiri învățăm să cunoaștem lumea, învățăm să iubim viața, să ne acceptăm. Să ni le povestim cu bucurie prin fotografii …

Fotografii nou-născut, ședință foto smash the cake, ședință foto maternitate

Vă suntem aproape începând cu perioada minunată a maternității, continuăm cu sesiunea foto pentru nou-născut, facem fotografii la botez. Rămânem aproape de dumneavoastră în anii copilăriei pentru evenimentele speciale din viața familiei. Vă așteptăm în studio pentru o ședință foto de familie sau putem face fotografii în natură precum și în alte locații dorite de dvs. Vă putem oferi servicii foto și video profesionale pentru evenimentele sau aniversările familiei: 0728007149.

share: