fbpx
poze familie Craciun
august 10, 2019

Şedință foto de Crăciun – fotografii de familie

Cele mai frumoase amintiri de sărbători

Ședință foto de Crăciun – fotografii de familie pentru ca viața noastră se povestește prin fotografii.

Ca în fiecare an, începând cu jumatatea lunii noiembrie, așteptăm familiile cu copii mici sau mari în studioul nostru decorat special. Dacă vă doriți fotografii de familie care surprind spiritul Crăciunului, vă asteptăm cu decoruri variate si unice în atmosfera de sărbătoare a studioului Sulyok Imaging.

Dedicăm luna decembrie familiilor cu copii, celor care își doresc să petreacă mai mult timp împreună, pentru a-și oferi experiențe noi într-un studio foto profesional în București.

Folosind imaginile realizate în timpul sesiunii foto de sărbători, puteți personaliza mesajele trimise celor dragi. În studioul nostru, în perioada sărbătorilor, se întamplă lucruri magice. Vă așteptăm împreună cu familia să vă bucurați de atmosfera specială, lăsându-vă fotografiați în decorul unic, realizat cu multă creativitate și pricepere de spriridușii Moșului.

Preț ședință foto de Crăciun – fotografii de familie

Şedință foto cu durata de o oră – Veți primi 150 de imagini cu editare de bază si 10 fotografii în format digital editate în detaliu. Costul acestei sesiuni foto este redus la 500 lei în perioada sărbătorilor.

Sesiune foto de Crăciun cu durata de două ore – Cel mai dorit pachet foto este redus în perioada sărbătorilor. Sedința foto durează două ore, timp în care puteți schimba pană la trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp. Vor fi editate în detaliu 20 de fotografii. În perioada sărbătorilor de iarna si a Paștelui costul acestei sesiuni este redus la 600 ron .

Şedință foto de Crăciun cu durata de trei ore – este pachetul propus familiilor numeroase. Daca doriți sa îi aduceti și pe bunici veți avea nevoie de trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 30 de imagini editate in detaliu. De Crăciun costul sesiunii este redus la 800 lei. Astfel dumneavoastră vă puteți bucura împreună cu familia de amintirea acestor momente.

Sulyok Imaging – studio foto București

sedințe foto de Crăciun - fotografii de familie
Cărți poștale de sărbători
sedințe foto de Crăciun
sedinta foto de Craciun
Cărți poștale de sărbători
sedințe foto de Crăciun
fotografii familii Craciun
Şedința foto de Crăciun - fotografii de familie
Şedința foto de Crăciun - fotografii de familie
sedințe foto de Crăciun
Cărți poștale de sărbători
sedințe foto de Crăciun
Şedința foto de Crăciun - fotografii de familie
fotografii de familie Craciun
Şedința foto de Crăciun - fotografii de familie
sedinte foto Crăciun
sedinta foto de familie 1
Sesiune foto de Craciun
sedinta foto de Craciun - fotografii de familie
sedinta foto de Craciun
sesiune foto de sarbatori
fotografii de familie de sarbatori
Sedinte foto de Craciun

RECENT POSTS