fbpx

Ședință foto profesională de portret pentru CV

Ai nevoie de fotografie de portret realizată  într-un studio foto profesional? Te aștept pentru o ședință foto profesională de portret pentru CV, sau dacă vrei să ai imagini de calitate pe alte canale de social media. Îți iei cariera în serios, iar faptul că ești dispus să investești în imaginea profesională arată că investești și în carieră sau în dezvoltare personală. O fotografie profesională oferă potențialilor angajatori o idee despre atenția și implicarea pe care le vei avea pentru a răspunde nevoilor lor.

Sunt două opțiuni pentru ședința foto profesională de portret, în funcție de numărul de fotografii dorite, de numărul pozelor prelucrate și de timpul petrecut în studio.

Ședință foto profesională de portret pentru CV – 30 MINUTE

Este o ședință foto profesională care durează doar 30 de minute și se desfășoară doar în studio foto profesional. Este destinată celor care doresc o fotografie pentru CV (curriculum vitae), pentru site, sau pentru presă.

Scopul principal este obținerea unor fotografii pentru CV, așa că majoritatea portretelor foto vor fi „cap și umeri”, bust sau plan american. Fotografiile vor fi realizate folosing un sigur background / fundal. Veți primi imaginile în format electronic la scurt timp de la ședința foto.

Rezultat: 4 imagini retușate si 15-20 fotografii pentru CV prelucrate sumar. Termenul de predare este de 24 de ore. Prețul unei ședințe foto de portret în studio este 150 ron.

Ședință foto profesională de portret pentru CV – O ORĂ

Este o ședintă foto profesională care se desfăsoară în studio foto profesional și este dorită de persoanele care vor să aibă fotografii calitative pe care le pot folosi pe facebook / linkedin. În timpul acestei sesiuni foto veți schimba două ținute. Fotografiile vor fi realizate folosing un sigur background / fundal.

Veți primi toate imaginile, inclusiv cele prelucrate, în format digital. Rezultat: 6 fotografii pentru CV retușate si 20-40 imagini prelucrate sumar. Termenul de predare este de 24 de ore. Prețul pentru ședința foto profesională de o oră este 250 ron.

Programează acum o ședință foto profesională de portret pentru CV: 0728007149.

Caută un fotograf profesionist care să răspundă nevoilor tale !

Iată câteva sfaturi pentru alegerea unui fotograf profesionist care să îți ofere servicii de calitate:

Fotografiile de profil care sunt actualizate periodic permit profesioniștilor să arate cine sunt acum, nu când și-au început cariera, în urmă cu 20 de ani. O fotografie de portret actualizată crează impresia că o organizație ține pasul cu schimbările din mediul de afaceri.

Fotografii profesionale folosite pentru marketing și promovare – fotografii pentru CV

Un headshot corporativ poate fi utilizat pentru a promova o afacere sau reprezentanții acesteia, adăugând o notă personală. Mai ales în industriile în care comunicarea față în față este esențială, cum ar fi în domeniul imobiliar, o fotografie profesională pentru CV ajută la personalizarea imaginii unei companii. Fotografiile de portret pot fi integrate în strategia de marketing și comunicare a companiei: pe site, cărți de vizită, buletine informative, expuneri prin e-mail și broșuri etc.

Fotografiile realizate de amatori sau cu smartphone-uri – cele realizate în medii non-corporative sau fotografiile full-body – nu ajută un profesionist să facă o impresie bună. Fotografiile realizate profesional care sunt clare, cu aspect natural, cu lumină echilibrată și adecvate industriei sunt cea mai bună modalitate de a promova imaginea proprie sau a companiei.

Multe companii utilizează site-uri de rețele sociale și de afaceri, cum ar fi LinkedIn, Facebook și Twitter, pentru a se conecta cu alte companii, potențiali clienți sau angajatori. Portretele corporative pot fi utilizate în rețeaua socială al companiei sau pe pagina personală a unui reprezentant al companiei, ca parte a identității de marcă a companiei. În această calitate, fotografiile de portret prezintă lumii oamenii unei organizații – și imaginea de brand a acesteia.

Studio foto București – Sulyok Imaging

Evenimentele, întâlnirile de afaceri, vânzările se vor muta în mare parte în mediul virtual. Pe viitor va conta si mai mult imaginea profesională pe care o ai în mediile sociale online. Lucrând de la birou sau de acasă, mă poți contacta pentru a stabili împreună detaliile ședinței foto de portret profesional sau editorial. Succesul este strâns legat de entuziasm, încredere si de efortul depus continuu.

Te aștept în studio foto București pentru ședința foto profesională de portret pentru CV, sau dacă vrei să ai imagini de calitate pe alte canale de social media: 0728007149.

Studio foto București – Sulyok Imaging – fotografii portret profesionale.

 

%d blogeri au apreciat: