Ședință foto maternitate

Ședință foto maternitate în studio sau outdoor

Sarcina este perioada cea mai frumoasă din viața unei femei iar o ședință foto de maternitate va păstra vie amintirea acestor momente.

Albumul familiei va fi complet dacă va include și poze maternitate, imagini speciale cu burtica.

Poți alege oferta care ți se potrivește pentru ședința foto maternitate de studio sau outdoor:

Preț ședință foto maternitate

Sesiune cu durata de o oră

  • include două ținute si 7 imagini editate în detaliu;
  • îți vom pune la dispoziție ținute si accesorii din colecția studioului, însă ne-am bucura daca ai aduce și rochiile tale, pentru varietatea cadrelor;
  • Costul acestei sesiuni este de 500 lei.

Sesiune foto maternitate cu durata de două ore

  • include patru ținute si 15 imagini editate în detaliu;
  • îți vom pune la dispoziție ținute si accesorii din colecția studioului, însă ne-am bucura dacă ai aduce și rochiile tale, pentru varietatea cadrelor;
  • Costul acestei sesiuni este de 750 lei.

Dacă dorești, îți oferim și machiaj profesional, costul acestui serviciu fiind 250 lei.

Sesiunea foto dedicată viitoarelor mămici poate avea loc în studio sau într-o locație dorită de tine. Te invităm să programezi o ședință foto de maternitate pentru a surprinde în fotografii bucuria celei mai frumoase așteptări! 

Vom capta acea strălucire specială pe care o au toate viitoarele mame în fotografii. Ședința foto se efectuează în mod ideal în lunile 7 si 8 de sarcină, și se programează cu 2-3 saptămâni înainte. Scopul unei ședințe foto de maternitate este să pună în valoare emoțiile viitoarei mame; include rochii și accesorii care sa pună în valoare frumusețea unică a acestei perioade. În luna decembrie a fiecărui an avem pregătite decoruri speciale care vor crea o atmosferă aparte dacă veniți pentru o ședință foto de Crăciun cu burtica.

Ce ar trebui să pregătești pentru sesiunea foto? Folosirea recuzitei pentru ședința foto maternitate va adăuga o atmosferă aparte fotografiilor. Vă sugerăm să aduceți câteva obiecte personale ale bebelușului: pantofiorii, o imagine ecografică copilului, o carte, hăinuțe simpatice. Acestea vor rămâne printre cele mai prețioase amintiri legate de  perioada maternității.