fbpx

Ședință foto maternitate în studio foto București

Sarcina este perioada cea mai frumoasă din viața unei femei iar o ședință foto de maternitate va păstra vie amintirea acestor momente.

Albumul familiei va fi complet dacă va include și poze maternitate, imagini speciale cu burtica. 

O ședință foto de maternitate este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face. Vom capta acea strălucire specială pe care o au toate viitoarele mame în fotografii. Ședința foto se efectuează în mod ideal în lunile 7 si 8 de sarcină, și se programează cu 2-3 saptămâni înainte. Scopul unei ședințe foto de maternitate este să pună în valoare emoțiile viitoarei mame; include rochii și accesorii care sa pună în valoare frumusețea unică a acestei perioade. În luna decembrie a fiecărui an avem pregătite decoruri speciale care vor crea o atmosferă aparte dacă veniți pentru o ședință foto de Crăciun cu burtica.

Ce ar trebui să pregătești pentru sesiunea foto? Folosirea recuzitei pentru ședința foto maternitate va adăuga o atmosferă aparte fotografiilor. Vă sugerăm să aduceți câteva obiecte personale ale bebelușului: pantofiorii, o imagine ecografică copilului, o carte, hăinuțe simpatice. Acestea vor rămâne printre cele mai prețioase amintiri legate de  perioada maternității.

Poți alege oferta care ți se potrivește pentru ședința foto maternitate de studio sau outdoor:

Ședință foto maternitate cu durata de o oră – studio foto București

Ședință foto maternitate cu durata de două ore – studio foto București – poze maternitate

Dacă dorești, iți oferim și machiaj profesional, costul acestui serviciu fiind 150 lei.

Sesiunea foto dedicată viitoarelor mămici poate avea loc în studio sau într-o locație dorită de tine. Te invităm să programezi o ședință foto de maternitate pentru a surprinde în fotografii bucuria celei mai frumoase așteptări!