fbpx

Fotograf de familie

Şedință foto  familie – fotografii copii

Pentru ca toate acele mici detalii care fac întregul să nu fie uitate. Pentru că vă doriți ca peste mulți ani să retrăiți bucuria unor momente speciale din viața familiei. Sau pentru a transmite generațiilor următoare mărturia în imagini a locului din care provin. Fotografia este mica noastră victorie în fața trecerii timpului.

În studioul SulyokImaging vă oferim fotografii de familie care vor păstra vii amintirile frumoase. Primele zile ale bebelușului, drăgălașenia primilor ani din viața copiilor… le puteți păstra în albumul familiei.

rbătoriți un moment important în viața dumneavoastră, sau vă doriți să adăugați fotografii noi în albumul de familie ?

Ședință foto Paște / sesiune foto de Crăciun

În studio sau outdoor vă putem oferi fotografii de familie, sesiuni foto pentru copii de Paște sau Crăciun, sesiuni foto aniversare, ședințe foto de maternitate.

Cu ocazia sărbătorilor importante din timpul anului pregătim pentru familiile cu copii decoruri speciale. Ne dorim să vă oferim cele mai frumoase amintiri de Crăciun, de Paște sau de ziua copilului.

Propuneri de preț pentru ședința foto de familie:

Şedință foto familie cu durata cuprinsă între o oră și o oră și jumătate

Veți primi 150 de imagini cu editare de bază si 10 fotografii în format digital editate în detaliu. Costul acestei sesiuni foto este redus la 500 lei (de la 550 lei) în perioada sărbătorilor.

Ședință foto profesională cu durata de două ore

Cel mai dorit pachet foto este redus în perioada sărbătorilor. Sedința foto durează două ore, timp în care puteți schimba până la trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp. Vor fi editate în detaliu 20 de fotografii. În perioada sărbătorilor de iarna și a Paștelui costul acestei sesiuni este redus la 600 ron (de la 700 lei).

Şedință foto familie cu durata de trei ore

Este pachetul propus familiilor numeroase. Dacă doriți să îi aduceti și pe bunici veți avea nevoie de trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 30 de imagini editate în detaliu. De Crăciun și de Paște costul sesiunii este redus la 800 lei. Astfel dumneavoastră vă puteți bucura împreună cu familia de amintirea acestor momente unice.

Şedință foto  familie – fotografii copii

Vă așteptăm să programați o ședință foto de familie în studioul Sulyok Imaging: 0728007149.

În pagina dedicată fotografiei de botez puteți afla detalii despre costul pachetelor foto pentru acest eveniment.

Prin amintiri învățăm să cunoaștem lumea, învățăm să iubim viața, să ne acceptăm. Să ni le povestim cu bucurie prin fotografii …

%d blogeri au apreciat: