fbpx

Fotografii maternitate

Sarcina este perioada cea mai frumoasă din viața unei femei iar o ședință foto de maternitate va păstra vie amintirea acestor momente.

Albumul familiei va fi complet dacă va include și fotografii de maternitate, imagini speciale cu burtica. 

O ședință foto de maternitate este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face. Vom capta acea strălucire specială pe care o au toate viitoarele mame în fotografii. Ședința foto se efectuează în mod ideal în lunile 7 si 8 de sarcină, și se programează cu 2-3 saptămâni înainte. Scopul unei ședințe foto de maternitate este sa fie centrată pe viitoarea mamică; include rochii și accesorii care sa pună în valoare frumusețea unică a acestei perioade. În luna decembrie a fiecărui an avem pregătite decoruri speciale care vor crea o atmosferă aparte dacă veniți pentru o ședință foto de Crăciun cu burtica.

Ce ar trebui să pregătești pentru sesiunea foto? Folosirea recuzitei pentru sesiunea de maternitate va adăuga o atmosferă aparte fotografiilor. Vă sugerăm să aduceți câteva obiecte personale ale bebelușului: pantofiorii, o imagine ecografică copilului, o carte, hăinuțe simpatice. Acestea vor rămâne printre cele mai prețioase amintiri legate de  perioada maternității.

Poți alege oferta care ți se potrivește pentru ședința foto maternitate de studio sau outdoor:

Ședință foto de maternitate cu durata de o oră

Ședință foto de maternitate cu durata de două ore

Dacă dorești, iți oferim și machiaj profesional, costul acestui serviciu fiind 150 lei.

Sesiunea foto dedicată viitoarelor mămici poate avea loc în studio sau într-o locație dorită de tine. Te invităm să programezi o ședință foto de maternitate pentru a surprinde în fotografii bucuria celei mai frumoase așteptări!

 

 

%d blogeri au apreciat: