Şedință foto de  familie – fotografii copii

Pentru ca toate acele mici detalii care fac întregul să nu fie uitate. Pentru că vă doriți ca peste mulți ani să retrăiți bucuria unor momente speciale din viața familiei. Sau pentru a transmite generațiilor următoare mărturia în imagini a locului din care provin. Fotografia este mica noastră victorie în fața trecerii timpului.

În studioul SulyokImaging vă oferim fotografii de familie care vor reuși să trezească amintirea unor momente frumoase din trecut. Primele zile ale bebelușului, drăgălașenia primilor ani din viața copiilor… le puteți păstra în albumul familiei.

rbătoriți un moment important în viața Dumneavoastră, sau vă doriți să adăugați fotografii noi în albumul de familie ?

În studio sau outdoor vă putem oferi fotografii de familie, sesiuni foto pentru copii, ședințe foto de maternitate.

Cu ocazia sărbătorilor importante din timpul anului pregătim pentru familiile cu copii decoruri impresionante. Astfel, veți avea cele mai frumoase amintiri de Crăciun, de Paște sau de ziua copilului.

Tarife sedințe foto de familie

Şedință foto cu durata de o oră – Veți primi 150 de imagini cu editare de bază si 10 fotografii în format digital editate în detaliu. Costul acestei sesiuni foto este redus la 500 lei în perioada sărbătorilor.

Sesiune foto cu durata de două ore – Cel mai dorit pachet foto este redus în perioada sărbătorilor. Sedința foto durează două ore, timp în care puteți schimba pană la trei ținute. Vor rezulta minimum 200 de imagini digitale pe care le veți primi la rezoluție mare în scurt timp. Vor fi editate în detaliu 20 de fotografii. În luna decembrie costul acestei sesiuni este redus la 600 ron .

Şedință foto cu durata de trei ore – este pachetul propus familiilor numeroase. Daca doriți sa îi aduceti și pe bunici veți avea nevoie de trei ore pentru a schimba ținutele. Vor rezulta minimum 300 de imagini digitale cu postprocesare de bază si 30 de imagini editate in detaliu. Costul sesiunii este redus la 800 lei pentru ca dumneavoastră să vă bucurați împreuna cu familia de amintirea acestor momente.

Vă așteptăm să programați o ședință foto de familie în studioul Sulyok Imaging. Vă promitem cele mai frumoase amintiri!