Şedință foto de  familie – fotografii copii

Pentru ca toate acele mici detalii care fac întregul să nu fie uitate. Pentru că vă doriți ca peste mulți ani să retrăiți bucuria unor momente speciale din viața familiei. Sau pentru a transmite generațiilor următoare mărturia în imagini a locului din care provin. Fotografia este mica noastră victorie în fața trecerii timpului. Viața noastră se povestește în fotografii. În studioul Sulyok Imaging vă oferim fotografii de familie care vor reuși să trezească amintirea unor momente frumoase din trecut. Primele zile ale bebelușului, drăgălașenia primilor ani din viața copiilor… le puteți păstra în albumul familiei.

rbătoriți un moment important în viața Dumneavoastră, sau vă doriți să adăugați fotografii noi în albumul de familie ?

În studio sau outdoor vă putem oferi fotografii de familie, sesiuni foto pentru copii, ședințe foto de maternitate.

Cu ocazia sărbătorilor importante din timpul anului pregătim pentru familiile cu copii decoruri impresionante. Astfel, veți avea cele mai frumoase amintiri de Crăciun, de Paște sau de ziua copilului.

La finalul sesiunii veți primi printuri cu fotografiile aranjate sub forma unor cărți poștale personalizate. Pentru că fotografiile printate ale copiilor sunt cele mai frumoase daruri pe care le puteți face bunicilor.

Vă așteptăm să programați o ședință foto de familie în studioul Sulyok Imaging. Vă promitem cele mai frumoase amintiri!