fbpx

Sedință foto profesională de portret pentru CV

Te aștept în studio pentru o ședință foto portret pentru CV, sau dacă vrei să ai imagini de calitate pe alte canale de social media.

Îți iei cariera în serios, iar faptul că ești dispus să investești în imaginea profesională arată că investești și în carieră sau în dezvoltare personală. Un portret profesional oferă potențialilor angajatori o idee despre atenția și implicarea pe care le vei avea pentru a răspunde nevoilor lor.

Sunt două opțiuni pentru ședința foto de portret, în funcție de numărul de fotografii dorite, de numărul pozelor prelucrate și de timpul petrecut în studio.

Sesiune foto portret pentru CV – 30 MINUTE

Este o ședință foto care durează doar 30 de minute și se desfășoară doar în studio. Este destinată celor care doresc o fotografie pentru CV (curriculum vitae), pentru site, sau pentru presă. Scopul principal este obținerea unei imagini perfecte pentru CV, așa că majoritatea fotografiilor de portret vor fi „cap și umeri”, bust sau plan american. Veți primi imaginile în format electronic la scurt timp de la ședința foto. Rezultat: 4 imagini retușate si 15-20 imagini prelucrate sumar. Termenul de predare este de 24 de ore. Pretul este 150 ron.

Ședință foto portret pentru CV – O ORĂ

Este o ședintă foto care se desfăsoară numai în studio și este dorită de persoanele care vor să aibă fotografii calitative pe care le pot folosi pe facebook / linkedin. În timpul acestei sesiuni foto veți schimba două ținute. Veți primi toate imaginile, inclusiv cele prelucrate, în format digital. Rezultat: 6 imagini retușate si 20-40 imagini prelucrate sumar Termenul de predare este de 24 de ore. Prețul este 250 ron. Programează acum o ședință foto profesională de portret pentru CV: 072800715.