fbpx

Fotografii portrete profesionale – portrete business

Portrete business / editoriale /  fotografii portrete profesionale de studio. Dacă vă doriți și o reputație, nu doar o identitate, investiți     într-un un portofoliu de fotografii profesionale. Acestea vă asociază unor valori apreciate în lumea afacerilor, precum  profesionalism, creativitate, siguranță, inițiativă.

Portretul business este parte a imaginii profesionale pe care doriți să o promovați pe diferite canale de social media. Vă poate defini imaginea pe Linkedin, Facebook, Twitter, Google, Instagram. Pot fi folosite pentru apariții în presa scrisă, pe site-uri web, pentru CV, participări la conferințe.

Fotografiile realizate în timpul unei ședințe foto profesionale de studio vă pot consolida brandul personal. Imaginile folosite vorbesc despre Dumneavoastră, trimițând un mesaj colegilor, partenerilor de afaceri, chiar și prietenilor. Ajută în formarea unei prime impresii pozitive.  Cresc încrederea celor care vă cunosc deja pentru profesionalism.  Pentru a fotografia cea mai bună versiune a Dumneavoastră, vă punem la dispoziție și servicii de make-up profesional.

Fotografiile profesionale oferă clienților potențiali încredere atunci când caută informații despre afacerea dvs. – investiți într-un portofoliu de portrete business!

Acestea asigură clienții că în spatele serviciilor pe care le oferiți există o persoană reală si de încredere. De câte ori nu vi s-a întâmplat să căutați informații despre un medic si să constatați ca nu există fotografii ale acestuia oricât ați răscoli internetul? Cei mai mulți pacienți preferă să caute mai departe, pană găsesc medicul a cărui imagine / fotografie să transmită profesionalism, experiență, seriozitate, implicare. Percepția pe care publicul și-o  crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediile sociale.

Există două tipuri diferite de fotografie de portret corporate: portret profesional și portret editorial :

Portret profesional – efectuat de obicei în studioul foto, cu fundal neutru și lumini speciale, astfel încât accentul să fie pus pe subiect. În ceea ce privește încadrarea, se folosesc imagini care ex pun partea superioară a corpului.

Portretul editorial este fotografiat de obicei la birou, în clădirea în care vă desfăsurați activitatea sau în spații care au legătură cu activitatea companiei. Aceasta este o abordare originală și creativă mai interesantă decât folosirea unui un fundal simplu. De exemplu, un medic îsi poate dori fotografii editoriale în cabinet sau pe holul unui spital, purtând halat și stetoscop. Acest tip de fotografie se găsește adesea în reviste și în articolele online.

Portretul profesional este folosit frecvent de companiile mari pentru a-și prezenta angajații, dar este folosit și pe site-urile de socializare, precum Linkedin și Twitter sau în CV-uri, ca imagine de profil.

Pentru imagini de impact, apelați la un fotograf profesionist!

Pentru ca fotografiile rezultate să vă ajute în promovarea imaginii dorite este important să definiți mesajul pe care doriți să îl transmiteți. De asemenea, este bine să aveți definit un plan al aparițiilor media. În funcție de scopul fotografiilor, vom putea stabili detaliile sesiunii foto, locația, atmosfera fotografiilor. Ideal este să folosim două-trei ținute si accesorii variate pentru a putea folosi fotografiile în mai multe direcții.

Fotografia de portret este foarte importantă pentru promovarea unei imagini bune a companiei în care lucrați. Când doriți să realizați o sesiune foto cu angajații companiei, pentru a avea portrete business, este esențial să vă gândiți la mesajul pe care încercați să îl transmiteți și să-l transpuneți în imagini sugestive.

Fotografii portrete profesionale în studio – portrete business

Fotografiile profesionale oferă clienților potențiali încredere atunci când caută informații despre afacerea dvs. Acestea asigură clienții că în spatele serviciilor pe care le oferiți există o persoană reală si de încredere. De câte ori nu vi s-a întamplat să căutați informații despre un medic si să constatați ca nu există fotografii ale acestuia oricât ați răscoli internetul? Cei mai mulți pacienți preferă să caute mai departe, până găsesc medicul a cărui imagine / fotografie să transmită profesionalism, experiență, seriozitate, implicare.

Percepția pe care publicul și-o  crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediile sociale. În studioul Sulyok Imaging realizăm combinația perfectă între comercial și artistic pentru a oferi la cele mai înalte standarde calitative atât fotografii corporate, portrete business, fotografii portrete profesionale de studio precum și fotografii editoriale pentru apariții în presă.

%d blogeri au apreciat: