Albumul familiei va fi mai special dacă va include si fotografii de maternitate. Sarcina este perioada cea mai frumoasă din viața unei femei iar o sesiune foto cu burtica v-ar putea încânta!

O sesiune foto de maternitate vă permite să vă întoarceți în timp și să vă amintiți aceste momente minunate. Vom capta acea strălucire specială pe care o au toate viitoarele mame în fotografii de maternitate.

Ce ar trebui să pregătiți pentru sesiunea foto? Folosirea recuzitei pentru sesiunea de maternitate va adăuga o atmosferă aparte fotografiilor. Vă sugerăm să aduceți câteva obiecte personale ale micuțului/micuței. Pantofiorii, o imagine ecografică a bebelușului, o carte, hăinuțe pe care le-ați cumpărat deja și ar arăta bine în fotografii vor rămâne printre cele mai prețioase amintiri legate de această perioadă magică.

Sedința foto de maternitate dedicată viitoarelor mămici poate avea loc în studio sau într-o locație aleasă de Dumneavoastră. Vă asteptăm să programați o sesiune foto cu burtica pentru a surprinde bucuria acestor momente in fotografii de maternitate!