Albumul familiei va fi mai special daca va include si fotografii de maternitate. Sarcina este perioada cea mai frumoasă din viata unei femei!

O sesiune foto de maternitate vă permite să vă întoarceti în timp și să vă amintiți aceste momente minunate. Vom capta acea strălucire specială pe care o au toate viitoarele mame. in fotografii de maternitate.

Ce ar trebui să pregătiți pentru sesiunea foto? Folosirea recuzitei pentru sesiunea de maternitate va adauga o atmosferă aparte fotografiilor. Vă sugerăm să aduceți cateva obiecte personale ale micutului/micutei. Pantofiorii, o imagine ecografică a bebelusului, o carte, hainute pe care le-ati cumparat deja si ar arata bine în fotografii vor rămane printre cele mai pretioase amintiri legate de aceasta perioadă magică.

Sedința foto de maternitate dedicată viitoarelor mămici poate avea loc în studio sau într-o locație aleasă de Dumneavoastră. Vă asteptăm sa programati sesiunea foto de maternitate pentru a surprinde bucuria viitoarei acestor momente!